Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένο μεγάφωνο- εγγύηση;

adamch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα Samsung U700. Πρόσφατα χάλασε το μεγάφωνο. Γνωρίζει κανείς αν καλύπτεται από την εγγύηση(το κινητό το έχω 1,5 χρόνο και από ότι κοίταξα στο κουτί η εγγύηση είναι 2ετής). Yπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι δεν το αλλάζουν, επειδή θεωρείται φυσιολογική φθορά; Επίσης, έχει ξεφτύσει το χρωμιωμένο περίβλημα της οθόνης και με αφορμή το θέμα με το μεγάφωνο, έψαξα σε ξένα φόρουμ που λένε ότι η αντικατάσταση του είναι εντός εγγύησης. Λέτε να ζητήσω να μου το αλλάξουν κι αυτό ή θα πάρω τα :X:X μου; Γιατί άλλο εξωτερικό,άλλο Ελλαδιστάν...

Δημοσ.

Άλλο εξωτερκό, άλλο ελαδιστάν, αλλά ανήκουμε στην Ε.Ε. και οι εταιρίες υπακούν στους ίδιους κανόνες.

Αν το μεγάφωνο έχει χαλάσει από απλή χρήση, και όχι απο χτύπημα/η τίποτα τέτοιο, τότε είναι υποχρεωμένοι να το διορθώσουν. Και πιθανότατα και το περίβλημα να στο αντικαταστήσουνε, αν και δεν ξέρω άμα υπάρχει εγγύηση στο χρώμα! (Βλέπε εγγύηση αυτοκινήτων).

Αν η αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάντα σου τα πούνε περίεργα, επικοινώνησε με ένα e-mail με τα κεντρικά της Ευρώπης.

Δημοσ.

για το μεγαφωνο καλυπτεσαι κανονικα...για το περιβλημα μπορεις να επιμηνεις σε περιπτωση που το αρνηθουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...