lethes7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 καλησπερα μπορει καποιος να μου πει γιατι μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να βρω λυση αν το excel συγχρονιζεται με την ημερομηνια του υπολογιστη? Δηλαδη να βαλω σε ενα κελι μια ημερομηνια και οταν πλησιαζει αυτη η ημερομηνια να μου εμφανιζει καποιο μηνυμα..ευχαριστω εκ των προτερων!!
gfilippas Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Φυσικά και το excel "διαβάζει" την ημερομηνία του υπολογιστή. Μπορείς να δοκιμάσεις την συνάρτηση TODAY για να δεις το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό που ζητάς, το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνεται με συνάρτηση.
sculper Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 συγνώμη θα ήθελα να ρωτήσω κάτι! πως μπορώ να έχω την συνάρτηση =TODAY() αλλά να παίρνει τιμή όταν βάζω δεδομένα σε κάποιο διπλανό κελί? ή πως γίνεται να παίρνει τιμή (την ημερομηνία) όταν πατάω enter στο κελί???
lethes7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ξερει κανεις αν γινεται αυτο που ζηταω με access τουλαχιστον?? Ευχαριστω εκ των προτερων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.