Προς το περιεχόμενο

Drivers για WINDOWS 7;

karlito13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα laptop HP και σκέφτομαι να περάσω τα Win 7 , drivers η HP δεν έχει για τα 7 παρά μόνο για vista,drivers που βρίσκουμε?

Δημοσ.

δοκιμασε να περασεις αυτους που εχεις για vista απο οτι μου ειπαν παιζουν σε 7,αυτες τις μερες θα δοκιμασω και εγω κατι τετοιο σε καινουργιο pc .

Δημοσ.

Εγώ το δοκίμασα και δουλεύουν όλοι οι drivers των vista. Μάλιστα οι 64μπιτοι vista σε 64μπιτα windows 7. Απλά τέλεια!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ περιεργο... Εγω που ειχα περασει τα 7 καποια στιγμη ενω μου τα βρηκε ολα ειχε φαει κολλημα με την webcam της creative που εχω και με drivers vista δεν επαιζε και επαιξε με drivers απο XP :)

Δημοσ.

Εγω κατεβασα πριν απο λιγο τους drivers για ati Microsoft WHQL certified graphics driver for Windows 7 στο site της AMD γραφει πως εναι συμβατοι και για καρτες HD 2600 PRO Ομως η δικια μου καρτα ειναι AGP και δεν ξερω αν θα δουλεψουνε μηπως τους δοκιμασε καποιος σε AGP? ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

Κι εγω με 64 bit λειτουργικο δοκιμασα κι εβαλα εκεινους των vista και ολα δουλευαν μια χαρα,εκτος απο εκεινον της καρτας ηχου(creative ειναι τι περιμενεις!) που μου εβλεπε μονο το 2.1 και οχι 5.1

Δημοσ.

απτο site της Microsoft

να τονίσω οτι υπάρχει ενα πρόβλημα με τους driver της nvidia στα win7,και μου ετυχε και στα vista

μολις εκανα εγκατάσταση των win7,στο σημείο που περίμενα να βάλω ονομα χρήστη κλπ,βλεπω μια μάυρη οθόνη κολλημένη να γράφει μονο "win7 evaluation built"

το μονο που έπρεπε να κάνω ειναι,να συνδέσω την οθόνη στην αλλη υποδοχή της κάρτας.

οι default driver,εβλεπαν την αλλη υποδοχή ως κύρια οθόνη και εγω δεν μπορουσα να κανω την δουλειά μου.

να μην μακρυγορώ,προσεξτε μην την πατήσετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...