aposporis Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Με κάτι κομμάτια που περίσσευαν αποφάσισα να φτιάξω ένα Η/Υ για το σαλόνι. Και επειδή δεν ήθελα να ξοδευτώ προχώρησα στη παρακάτω λύση. Απλά τα τοποθέτησα στη θήκη των κρασιών από το ΙΚΕΑ Την μητρική την έχω σηκώσει επειδή αλλιώς η S-Video κρυβόταν πίσω από το πηχάκι. Σταδιακά θα κάνω μικροβελτιώσεις με τη βασικότερη να το κλείσω με plexy, αλλά αυτό θα αργήσει πολυυυυυυύ.... Και άλλη μια για το πως εντάσσεται στο σύνολο. Υ.Γ. Το σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι είναι προσωρινό.
Alexisssss Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ωραια η ιδεα να το κλεισεις με plexy αλλα γιατι θα αργησει πολυυυυυ. Περιμενουμε να το τελειωσεις ;-)
aposporis Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ωραια η ιδεα να το κλεισεις με plexy αλλα γιατι θα αργησει πολυυυυυ.Περιμενουμε να το τελειωσεις ;-) Το πολυυυυυυύ πάει με τη φράση . . . "πωπωπω... δε βαριέσαι? αφού κάνει δουλειά και έτσι" Αν κ πρακτικά κάτι η δουλειά, κάτι οι γκομ... οι διάφορες ενασχολήσεις δε μου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Θα γίνει όμως. Πέρασε από το μυαλό μου να ενσωματώσω μερικά μπουκάλια για διακόσμηση αλλά δύσκολη υπόθεση...
hercules1924 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ωραίος ο aposporis....αλλά όντος ρε φίλε γιατί να αργίσει θα γίνει μαμάτο κουτάκι με το πλέξυ....πολύ ωραία λύση πάντος....:P
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...βάλε κάτι από πάνω μην το φάει η σκόνη ρε magaiver ( ...και πόσο είπαμε ότι κάνει αυτή η θήκη κρασιών )
aposporis Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ...βάλε κάτι από πάνω μην το φάει η σκόνη ρε magaiver ( ...και πόσο είπαμε ότι κάνει αυτή η θήκη κρασιών ) Τώρα είναι πιο εύκολο στο καθάρισμα!!! 'ντάξει αστειεύομαι. Ελπίζω σύντομα να το τελειώσω. Όσο για την θήκη... πριν ~5 χρόνια μου την πήραν οι γονείς μου, οπότε άγνωστη η τιμή της. Στο τελευταίο κατάλογο του ΙΚΕΑ δεν την έχω δει πάντως... ΥΓ Μόλις μέτρησα το κενό ανάμεσα στα "ραφάκια" και είναι .... 9,2 cm !!!! Νέες ιδέες γεννιούνται
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ΥΓ Μόλις μέτρησα το κενό ανάμεσα στα "ραφάκια" και είναι .... 9,2 cm !!!! Νέες ιδέες γεννιούνται ...και μετά έρχομαι και λέω πως δεν υπάρχει Θεός ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΤΩΡΑ
aposporis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Το κουνελάκι το έχω κερδίσει χρόοοοονια πριν σε λαχνό στο Μόναχο. (πουλιέται έναντι αστρονομικου ποσού-διακονονισμοί δεκτοί). Όσο για το plexy όπως έλεγα, κάτι η καθημερινή ρουτίνα, κάτι οι διάφοροι πειρασμοί, κάτι ότι θα λέιψω για λίγο καιρό.... θα άργησει, δυστυχώς. ΥΓ Δε φαίνεται στις φωτογραφιίες αλλά αντί για power-on button έχω απλά 2 καλώδια για να το εκκινώ.
peacer Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το πλεξιγκλάς για να το καλύψετε. αλλά είναι καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.