Προς το περιεχόμενο

απλό HTPC case mod

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με κάτι κομμάτια που περίσσευαν αποφάσισα να φτιάξω ένα Η/Υ για το σαλόνι. Και επειδή δεν ήθελα να ξοδευτώ προχώρησα στη παρακάτω λύση.

DSC00594.JPG

DSC00595.JPG

DSC00596.JPG

Απλά τα τοποθέτησα στη θήκη των κρασιών από το ΙΚΕΑ :P

Την μητρική την έχω σηκώσει επειδή αλλιώς η S-Video κρυβόταν πίσω από το πηχάκι. Σταδιακά θα κάνω μικροβελτιώσεις με τη βασικότερη να το κλείσω με plexy, αλλά αυτό θα αργήσει πολυυυυυυύ....

Και άλλη μια για το πως εντάσσεται στο σύνολο.

DSC00597.JPG

Υ.Γ. Το σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι είναι προσωρινό.

Δημοσ.
Ωραια η ιδεα να το κλεισεις με plexy αλλα γιατι θα αργησει πολυυυυυ.

Περιμενουμε να το τελειωσεις ;-)

Το πολυυυυυυύ πάει με τη φράση . . . "πωπωπω... δε βαριέσαι? αφού κάνει δουλειά και έτσι" :o

Αν κ πρακτικά κάτι η δουλειά, κάτι οι γκομ...:devil: οι διάφορες ενασχολήσεις δε μου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Θα γίνει όμως.

Πέρασε από το μυαλό μου να ενσωματώσω μερικά μπουκάλια για διακόσμηση αλλά δύσκολη υπόθεση... :-(

Δημοσ.

...βάλε κάτι από πάνω μην το φάει η σκόνη ρε magaiver :-)

( ...και πόσο είπαμε ότι κάνει αυτή η θήκη κρασιών :o )

Δημοσ.
...βάλε κάτι από πάνω μην το φάει η σκόνη ρε magaiver :-)

( ...και πόσο είπαμε ότι κάνει αυτή η θήκη κρασιών :o )

Τώρα είναι πιο εύκολο στο καθάρισμα!!! :P 'ντάξει αστειεύομαι. Ελπίζω σύντομα να το τελειώσω.

Όσο για την θήκη... πριν ~5 χρόνια μου την πήραν οι γονείς μου, οπότε άγνωστη η τιμή της. Στο τελευταίο κατάλογο του ΙΚΕΑ δεν την έχω δει πάντως...

ΥΓ Μόλις μέτρησα το κενό ανάμεσα στα "ραφάκια" και είναι .... 9,2 cm !!!! Νέες ιδέες γεννιούνται :P

Δημοσ.
ΥΓ Μόλις μέτρησα το κενό ανάμεσα στα "ραφάκια" και είναι .... 9,2 cm !!!! Νέες ιδέες γεννιούνται :P

...και μετά έρχομαι και λέω πως δεν υπάρχει Θεός :P

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΤΩΡΑ :lol:

Δημοσ.

Το κουνελάκι το έχω κερδίσει χρόοοοονια πριν σε λαχνό στο Μόναχο. (πουλιέται έναντι αστρονομικου ποσού-διακονονισμοί δεκτοί).

Όσο για το plexy όπως έλεγα, κάτι η καθημερινή ρουτίνα, κάτι οι διάφοροι πειρασμοί, κάτι ότι θα λέιψω για λίγο καιρό.... θα άργησει, δυστυχώς.

ΥΓ Δε φαίνεται στις φωτογραφιίες αλλά αντί για power-on button έχω απλά 2 καλώδια για να το εκκινώ. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...