Προς το περιεχόμενο

Καηκε το τροφοδοτικο.?

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις πριν λιγο καηκε το τροφοδοτικο(νομιζω).Tο pc ξαφνικα εκλεισε και το ups εβγαζε κοκκινο και εκανε ενα συνεχες θορυβο..Στην αρχη νομιζα οτι ηταν το ups αλλα μετα εβαλα το pc απευθειας στο ρευμα(πριζα) και εριξε την ασφαλεια.Δυο φορες.Το τροφοδοτικο μυριζε καμενο και ηταν πολυ ζεστο.Αρα νομιζω οτι το τροφοδοτικο καηκε.Ειναι ετσι??

Το εχω βγαλει και θελω να παραγγειλω αλλο.Θελω να ρωτησω τα εξης:

Ειναι τα βυσματα standard σε ολα τα τροφοδοτικα..?Κοινως το βαζω,συνδεω τα καλωδια και οκ?Tα ειδα που ειχε τα βυσματα και δεν νομιζω να τα μπερδεψω γιατι εχουν συγκεκριμμενα σχηματα.

Εχετε να μου προτεινεται καποια συγκεκριμμενη μαρκα και ποσα watt?600 ειναι καλα.??

Ειναι 4 χρονων περιπου το pc ..pentium 4 στα 3.6 ghz,3 gb ddr2 ram,nvidia 9600 512gt.

Θα παραγγειλω απτο e-shop.

Ευχαριστω..!!

Δημοσ.

Για ποιο τροφοδοτικό μιλάμε; Έχεις κάποιο άλλο πρόχειρο να δοκιμάσεις; Πόσα διαθέτεις;

Τα βασικά βύσματα είναι ίδια, ίσως με κάποιες μικροδιαφορές:

Το ΑΤΧ π.χ. μπορεί στο παλιό σου να είναι 20pin και στο καινούριο 24pin. Ή το ΑΤΧ 12V να είναι 8pin στο καινούριο που θα πάρεις. Επίσης είναι πολύ πιθανό το παλιό σου να μην έχει τροφοδοσία για sata, σε αντίθεση με το καινούριο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν λεω κορυφη το Corsair αλλα επειδη δεν εχεις κανα τερας και αν δεν εισαι γιος του ωναση σου προτεινω αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700118

και θα εισαι και οκ βαζοντας και καποια καλυτερα καρτα:-)

Απο καλωδια μονο παραπανω θα εχεις απο το παλιο σου τροφοδοτικο,τπτ λιγοτερο και τιποτα μη συμβατο

• Super Moderators
Δημοσ.

Ok ευχαριστω ολους!!!

κατεληξα εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700171

Θα αναβαθμισω αργοτερα και ολο το pc οποτε καλυτερα να μου μεινει κιολας!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:09 ----------

AA!! υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι το τροφοδοτικο??

Δημοσ.

...πολύ καλό τροφοδοτικό διάλεξες και καλύτερα που δεν είναι modular ;)

...για να ελέγξεις αν δουλεύει το παλιό μπορείς να βραχυκυκλώσεις τα αντίστοιχα pins ;)

Δημοσ.

Παιδια ολα καλα...το εβαλα..Ολα δουλευουν.αλλα εχω δυο αποριες.

1.Το παλιο τροφοδοτικο ειχε ενα καλωδιακι για την γειωση οπου το εβαζα με μια βιδα στο σωμα του κουτιου.Το καινουργιο δεν εχει.Υπαρχει λογος ανυσηχιας?

2.Για να αεριζεται καλυτερα που να το βαλω?Πανω ή κατω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

cooler master high tower ειναι...κατω το εχω βαλει..απλα επειδη το τροφοδοτικο εχει τον ανεμιστηρα απο κατω και τραβει αερα..γιαυτο ρωτησα..μηπως ειναι καλυτερα πανω για πιο ανετα..

Δημοσ.

Αν υπάρχει ικανοποιητικός χώρος μεταξύ τροφοδοτικού και βάσης ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα, άσ' το κάτω. Σε διαφορετική περίπτωση και πάνω να το βάλεις δε θα αλλάξει τίποτα, εκτός κι αν ο χώρος είναι διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να ρουφάει ζεστό αέρα το τροφοδοτικό και να θερμαίνεται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...