Luxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ξεκιναω με τα αγαπημενα μου! Stone Sour vs. Dj Antony - Through the Glass (Dj Antony remix) Delirium - Silence (Niels Van Gogh vs Thomas Gold Remix) Armin Van Buuren - Burned with Desire Kanye West - Love Lockdown (Mysto & Pizzi Electro House Remix) Pryda - Pjanoo Not Alone (Sebastian Ingrosso Bootleg) Mypd vs Liz - You're Not Alone (dan winter radio edit) David Vendetta - Bleeding Heart (Micah String Violinist Rmx) Armin Van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong DJ Shog - Running Water (Original Club Mix) OFFER NISSIM FEAT. EPIPHONY - OUT OF MY SKIN Daft Punk - One More Time Stylus Robb & Mattias - Sensation Shot (S & M Original Mix) ATB - Let You Go (2005 reworked) Αυτα ειναι απο τα αγαπημενα μου. Πιστευω να καταλαβατε για τι περιπου τραγουδια μιλαω. Ακουω και τις δικες σας προτασεις!!
marina1ups Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το never look back απο dumonde
Panathinaikara Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 να ρωτήσω κι εγώ: τραγούδια σαν αυτά που παίζει στο Baby Gold έχετε να προτείνετε;
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 αυτό από μένα αν και όχι τόσο δυνατό Front line Assembly - Justify My Love
1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το never look back απο dumondeΒρε, βρε, βρε...!!!!!... ποια βρήκα... (Αααα.. δε μ'αρέσει αυτό.. δε μου αρέσει καθόλου.. :lol: )
XPHSTOS_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Υπέροχα Luxx, ρίξε και ένα άκουσμα στα παρακάτω... :: :: :: Keemo and Tim Royko feat. Cosmo Klein - Beautiful Lie (Keemo's Terrace Mix) Αυτά για την ώρα...
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ωραια παιδια! Βαλτε κι αλλα! Και πιο πολυ αμα ξερετε τιποτα rock, alternative τραγουδια που γινανε remix.
john2gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Τα rock κομμάτια που έχουν γίνει remixed επί των πλείστων είναι μούφα (μην κάνετε το λάθος και ακούσετε την διασκευή του Poison ). Παρόλα αυτά, μερικά καλά είναι τα: Evanescence - Hello (Trifactor vs Gabriel & Dresden Mix) Viton & Stel - Wooden Swordz (Προτιμώ το remix του Nicola Gala) Radiohead - Street Spirit (Tiesto Remix) Coldplay - Speed Of Sound (Steve Porter Remix) The Police - Message In A Bottle (Sander Van Doorn ή Maori Remix) Carl B feat. Breaking Benjamin - Diary Of Jane (Sean Tyas Rework) [Δεν είναι ερωτικό και κυρίως προς την metal είναι ο Benjamin, αλλά τα σπάει το κομμάτι ] R.E.M - The One I Love (Blake Jarrell Remix) Nightwish - Bye Bye Beautiful (DJ Orkidea Remix) The Cranberries - Shattered (Arctic Quest Bootleg Mix) Επίσης μερικά trance κομμάτια που είναι επηρεασμένα από την Rock είναι τα παρακάτω: Dogzilla - Without You Near Prince Quick Mix Featuring Chronik - Over The Edge (Andrew Bennett Remix) Martin Roth & Alex Barlett - Off The World (DKE's Intro Summer Bootleg Mix) Niyaz - Dilruba (Junkie XL Remiχ) First State featuring Elliot Johns - Your Own Way (First State's Analog Reconstruction) Nic Chagall - What You Need (Original Extended) Τέλος για trance κομμάτια με συναίσθημα... πραγματικά η λίστα είναι τεράστια (και κυρίως τα σπάνε κομμάτια που δεν έχουν vocals αλλά τρελή μελωδία όπως το "LNQ - People I Used To Know". Επίσης η σειρά των "Emotions In Motion" είναι αφιερωμένη σε κομμάτια με συναίσθημα, οπότε μπορείς να της δώσεις μια ευκαιρία
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Daft Punk - Digital Love Μου αρέσει το mood σε αυτό το κομμάτι.
papahlamidas Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Παίζει καμιά συλλογή με τέτοια? Να ψάξω στον θείο...
1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Παίζει καμιά συλλογή με τέτοια?Να ψάξω στον θείο... Δεν υπάρχει λόγος. Φτιάξτε δικές σας συλλογές απευθείας από τα singles. http://techno-minimal-bit.com/category/trance/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.