eSATA Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εχω συνδεσει στο switch το modem...2 desktop..και 1 λαπτοπ. Μεχρι πριν λιγη ωρα ολα δουλευαν κανονικα, τωρα ομως δε μου δουλευει το ιντερνετ στο main desktop μου οταν παταω να μπω σε μια σελιδα αργει και μετα απο λιγο βγαζει network timeout..ή εμφανιζει την μιση και μετα παπαλα... Εκανα landrivers repair, αλλαξα θεσεις στα καλωδια στο switch, εκανα rr modem και pc αλλα τιποτα....
*zouzouna* Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εχω συνδεσει στο switch το modem...2 desktop..και 1 λαπτοπ. Μεχρι πριν λιγη ωρα ολα δουλευαν κανονικα, τωρα ομως δε μου δουλευει το ιντερνετ στο main desktop μου οταν παταω να μπω σε μια σελιδα αργει και μετα απο λιγο βγαζει network timeout..ή εμφανιζει την μιση και μετα παπαλα... Εκανα landrivers repair, αλλαξα θεσεις στα καλωδια στο switch, εκανα rr modem και pc αλλα τιποτα.... Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω εδω και 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
eSATA Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 οκ καταλαβα η κλασσικη λυση.....ΦΟΡΜΑΤ γαμωωωωωωωωωωω βαρεθηκα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Για δωσε ενα ipconfig /all στο cmd (Εναρξη -> Εκτελεση -> cmd) Επισης, στο μενου του ρουτερ φαινεται να εχει παρει ip το "προβληματικο" pc?
Berolinezos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αυτό το κάνει πολλές φορές, η σύνδεση φταίει όχι ο υπολογιστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.