Προς το περιεχόμενο

Ποιο μεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο;;

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Ο πατερας μου διαθετει γυρω στις 20.000Ε για αγορα νεου,μεσαιου οικογενειακου αυτοκινητου.Τα αυτοκινητα υπο σκεψην ειναι τα εξης:

1)

Opel Insignia 1.8

2)VW Passat CC 1.8

3)VW Golf (NEO) 1.4 TSI 160 5d COMFORTLINE

4)

Ford Focus 1.6 5d Ti-VCT

Ποια η γνωμη σας;Μηπως υπαρχει και καποιο πιο αξιολογο απο αυτα;

Δημοσ.

Τα 3 πρωτα φευγουν απο την τιμη που βαζεις σαν οριο.Το συγκεκριμενο passat φτανει τα 25.000.Το γκολφ δεν ειναι μεσαιο,οπως και το φοκους.Μηπως να ξαναορισεις λιγο τα κριτηρια τιμης και μεγεθους.Ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα ετσι οπως τα λες...

Μεχρι τα 20.000 σε οικογενειακο προτεινω το καινουριο Skoda Octavia5 1.4 ΤSI.Βγαινει γυρω στα 18.000€ μετρητοις.Απο τα καλυτερα value for money...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο δε πιστευω να πηγαινε σε εμενα. :mad:

Ως "οικογενειακο" μπορει να θεωρηθει και ενα μεγαλουτσικο hatchback, ποσο μαλλον ενα μεσαιο sedan ;)

Δημοσ.
Insignia ή τη Laguna.

+1

Ακριβώς ανάμεσα σε αυτά τα δυο θα ήμουν αν διάλεγα τώρα οικογενειακό.

Και απ'ότι βλέπω, οι βασικές τους εκδόσεις (1,8cc στο insignia και 2,0cc στο laguna) είναι κάτω απ'τα 20.000 ευρώ :-D

• Moderators
Δημοσ.

Εμ ναι, και τα 2 ειναι στο ψυχολογικο οριο των 20000€, και τα 2 ολοφρεσκα και αξιοπρεπεστατα αυτοκινητα. :-)

Εχω την εντυπωση οτι η Laguna θα ερθει (οπως και το Insignia) και με μικροτερους (=μικροτερου κυλινδρισμου) turbo κινητηρες καποια στιγμη φετος.

Δημοσ.

το skoda octavia εχει πια παρα πολυ καλη τιμη...και η βασικη tsi εκδοση του skoda superb ειναι επισης κατω απο τα 20.000 ευρω ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...