tasan5 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Yστερα από πολύ περίμενε και ψάξιμο την προηγουμενη εβδομάδα αποφάσισα να φτιάξω ένα pc H σύνθεση που έκανα ήταν η εξής: m/b : Asus M3N-HD/HDMI (AM2, 750SLI, DDR2, VGA) stock plaisio καπουτ cpu: AMD PHENOM II X4 920 2.8GHZ QUAD-CORE BOX new e-shop graf :Albatron 9600 GT SVGA (PCI-Express, HDCP, 512MB)x2 stock plaisio καπουτ ram: CORSAIR XMS2 DDR2 4GB (2X2GB) PC2-6400 (800MHZ) CL5 DUAL CHANNEL KIT new e-shop power:AXP SUPERNOVA 800W stock e-shop dvd: sony-nec flopy: ok η mobo υποστηρίζει τον επεξεργαστή. πάντα σύμφωνα με την κεντρική σελίδα της ASUS http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us KAI την παρασκευή το βραδυ ήταν έτοιμο και δοκίμασα να το ανάψω δούλεψε για 2 δευτερόλεπτα και μετά έκλεινε έβαλα , έβγαλα , καλώδια , dvd , hd με λίγα λόγια η μητρική φαίνονταν κλινικά νεκρή. οποτε το σάββατο το πρωί το πήγα στο servis του πλαισίου στην μεταμόρφωση και μου απάντησαν se 1 ώρα 1 τηλ:-η motherbord είναι καμένη να προβούμε σε αλλαγή με ίδια ? -λέω ok 2 τηλ: ο επεξεργαστής σου δεν είναι συμβατός με την motherbord και δεν ανοίγει για αυτό και η δεύτερη βάλε άλλη Asus Crosshair II (AM2, DDR2, 780 SLI) # 225,01 € Tου λέω ότι αυτό αποκλείεται γιατί στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή η συγκεκριμένη mobo υποστηρίζει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και ίσος αν είναι από τα πρώτα κομμάτια να θέλει BIOS update. Mου είπε εγώ το ξέρω από εμπειρίας δεν κάθεται ο phenom 2 αλλα ο fx μονο και δεν μπορώ να το κάνω BIOS update γιατί δεν το έχω και βάλε άλλη κανε ότι νομίζεις σε κλείνω γιατί σχόλασα τώρα. Eγώ την δευτερα το πρωί λέω να πάω εκεί με το bios update και μια κόπια από τους υποστηριζόμενους επεξεργαστές από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. παιδιά τα φώτα σας τι να κάνω??? ερώτηση πως γίνετε bios update στην δίκια μου περιπτώσει πρέπει να βάλω έναν παλιότερο επεξεργαστή που να τον έβλεπε και χωρίς updeit για να ανοίξει? και να τρέξω το bios update από φλόπι η cd η usb stick ? αν γίνετε κάπως έτσι? μπορεί κάποιος να μου πει πως ακριβώς γίνετε? γιατί από ότι κατάλαβα για να γίνει κάτι πρέπει να τους βάλω να το κάνουν με το ζόρι ευχάριστο παρα πολύ προκαταβολικά για την βοήθεια και συγγνώμη που σας τα ζαλίζω κυριακάτικα
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Έλεος, δεν έχουν το θεό τους... Τι πάει να πει "κάνε ό,τι νομίζεις, σε κλείνω τώρα γιατί σχόλασα"; (ελπίζω να μην τα είπε έτσι ακριβώς) Η μόμπο υποστηρίζει τον Phenom II X4 920 με bios 1502 και μεταγενέστερο (σύμφωνα με την ASUS). Αν η συγκεκριμένη φοράει προγενέστερη έκδοση, μάλλον είναι απαραίτητη η αναβάθμισή της. Για την αναβάθμιση θες επεξεργαστή που να αναγνωρίζεται από τη μητρική. Από 'κει και πέρα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την κάνεις: είτε μέσω floppy, είτε σε παραθυρικό περιβάλλον. Να τους πεις να κοτσάρουν πάνω έναν επεξεργαστή και να σου κάνουν το update (επίσης θα πρότεινα να δοκίμαζες στο καπάκι τον Phenom ώστε να σιγουρευτείς ότι όλα είναι οκ.
tasan5 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 παιδιά η μητρική τα καπουταρισε στραβωνε τα πινάκια από την cpu επιστροφή στο stock κάρτες γραφικών και οι δυο καμένες!!! επιστροφή στο stock μακριά από τα στοκατσίδικα μακριά το κακό είναι ότι σραβωσαv λίγο τα πινάκια από τον phenom x4 από την κωλο mobo το παιδί από το πλαίσιο μου τα ξεσταβωσε ήταν ο μονος από το σέρβις που κατάφερα να συνεννοηθω περίπτωση να μην λειτουργεί ο cpu ??????????? ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΥΠΝΟΣ
tasan5 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 όλα καλά cpu ok + καινούργια mobo m3a78-t asus ο υπολογιστής είναι έτοιμος και δουλεύει ok ευχάριστw πολύ για την βοήθεια
eSATA Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 όλα καλά cpu ok+ καινούργια mobo m3a78-t asus ο υπολογιστής είναι έτοιμος και δουλεύει ok ευχάριστw πολύ για την βοήθεια καρτα γραφικων καινουργια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.