MarGew Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Έχω ένα φορητό υπολογιστή ibm thinkpad r51 type 1829-R6G ο οποίος μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στην οθόνη. Τον έχω ανοίξει και είδα πως η μάρκα της οθόνης είναι LG-Philips, όμως δεν αναγραφόταν πουθενά ο τύπο της οθόνης. Απ όσο έψαξα στο ιντερνέτ μπορεί να είναι xga ή sxga+. Υπάρχει τρόπος να μάθω ακριβώς τα χαρακτηριστικά της για να μπορώ να παραγγείλω κάποια συμβατή οθόνη; Ευχαριστώ.
SOWHAT Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Mπορείς να κατεβάσεις την trial έκδοση του Everest(διαρκεί 30 μέρες). Εμένα μου βγάζει ακριβώς το μοντέλο της οθόνης του λάπτοπ μου. Και μετά ψάχνεις σε σάιτς να βρεις πού και αν την πουλάνε.
MarGew Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Φίλε το έβαλα το πρόγραμμα φαίνεται φοβερό...αλλά δε με πολύ βοήθησε...τα μόνα στοιχεία που μου δείχνει είναι αυτάhttp://www.imageshack.gr/view.php?file=bfz66fphrvh8x7bn11qd.jpg
SOWHAT Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Nαι το πρόγραμμα ωραίο είναι! Δυστυχώς όμως δεν ξέρω κάτι άλλο να σε βοηθήσω! Αν ξέρει κανείς άλλος κάτι μακάρι να μας πει... Εγώ μόνο με το Monitor Name που μου βγάζει, είχα βρει κάποια μαγαζιά που την πουλάνε(τα χαρακτηριστικά της σαν οθόνη έψαχνα-πχ. χρόνους απόκρισης κτλ- και μόνο μαγαζιά έβρισκα), ίσως γιατί μου δίνει αναλυτικά το μοντέλο της! Αν ξέρει κανείς σας τίποτα άλλο δώστε ένα χεράκι βοηθείας!!! Δοκίμασε πάντως να χρησιμοποιήσεις στην αναζήτηση και το Μοnitor ID αν δεν το έκανες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.