Προς το περιεχόμενο

Νοκια 5800 ή LG Arena?

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοkia 5800 vs LG Arena

Αποτι μου ειπανε το Arena ειναι καλυτερο(σε οποιο κατάστημα και να ρωτησω) σε φωτο αλλα το Νοκια λογω Symbian εχει περισσότερες εφαρμογές (σε αντιθεση με το Arena που εχει lg λογισμικο=λιγοτερες εφαρμογες)

Πειτε μου αν μπορειτε ενα συγκριτικο και κυριως ρε μαγκες, ωραια αυτα με τα apps αλλα τι apps πραγματικα εχει το 5800 που δεν εχει το Arena? Δηλαδη αν εχει 5 παιχνιδια και 7 Music players ε σορρυ, ψιλοχεστηκα

Εμενα με νοιαζει να εχει wi-fi, να μπορω να κανω imap το gmail μου και να εχει ενα word processor και ενα organizer για να εχω μαζι μου τα tasks μου. Oυτε καν gps δεν με πολυνοιαζει

Δημοσ.

Τα χρηματα ειναι τιποτα

50Ε διαφορα αλλα με την επιδοτηση που εχω στην ουσια ειμαι +15 για Αρενα ενω το 5800 μου βγαινει τσαμπα και μενουν και ρεστα

Ημουν του 5800, παω σε 2 καταστηματα και μου λενε στο συγκριτικο για Αρενα(να τονισω οτι το κερδος τους απο μενα θα ηταν αντε +15Ε οπως ειπα για το Αρενα, δλδ δεν ειναι ζητημα τα λεφτα) εκτος απο εναν υπαλληλο ο οποιος μου λεει "Αρενα ΑΛΛΑ το 5800 τρεχει Symbian=περισσοτερες εφαρμογες διαθεσιμες στο ιντερνετ. Εσυ τι προτιμας"

Με εβαλε σε διλημμα λοιπον μεχρι την Τριτη που θα εχει το Αρενα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι "ΤΙ εφαρμογες δλδ θα παιρνει το 5800 που δεν θα παιρνει το Αρενα"

gps εχω ξεχωριστη συσκευη και μαλιστα πολυ καλη

παιχνιδια-μουσικες δεν πολυ ακουω πλην γυμναστηριου που εχω ipod

Δηλαδη το Arena τι δεν εχει?Εφαρμογες email και document processor και Organizer?Oχι, αν δεν εχει να το συζητησουμε γιατι αυτα με νοιαζουν, αλλα δυσκολο

Δημοσ.

http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-5800-vs-LG-KM900-Arena.html

Να ενα συγκριτικο που το nokia παρουσιαεζεται ως καλυτερο στα σημεια...Αλλα μου φαινεται πως το LG ειναι μια πολυ καλη επιλογη αφου το βρισκεις 380 ευρω στο σκρουτζ και εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα και καλυτερη αναλυση στην οθονη που για μενα παιζει ρολο..

Η διαφορα στη τιμη τους ειναι 60 ευρω ας πουμε..

Δημοσ.

Λιγο φλου το τεστακι(ειναι μαλλον παλιο πριν βγει το Αρενα) αλλα αποτι καταλαβα

Σε χρηστικοτητα

Ισοπαλια, μικροτερο, με καλυτερη οθονη και αναλυση το Αρενα, πιο πολλα χρωματα και ωρες στην μπαταρια το 5800

Hardware

Ελαφρα καλυτερο το Αρενα λογο καμερας(δεν πολυχρησιμοποιω καμερα ΑΛΛΑ δεν εχω κανονικη ψηφιακη οποτε ενω δεν καιγομαι για το συγκεκριμενο feature εαν φτασει εκει η συγκριση τοτε ναι, Αρενα)

Σε λογισμικο

Το 5800 λογω ευχρηστιας Symbian ΑΛΛΑ δεν σημαινει οτι δεν ειναι απο μονο του καλο αυτο της LG

Ιnterfaces

Το 5800 ομως και παλι τι να κανω τις 4-5 ακυρες μπαντες ή το TV out?Σιγα μην συνδεσω στην LED Series 7 Samsung μου το κινητο. Καλυτερο το 5800 αλλα οχι τοσο σημαντικα τα πλεονεκτηματα του για μενα

Απο το τεστακι ψιλοκαταλαβα οτι παιζονται στα ισια αλλα για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μαλλον μεγαλυτερη σημασια εχουν οι τομεις που υπερνικα το Αρενα παρα αυτοι που κερδιζει το 5800

Δημοσ.
Λιγο φλου το τεστακι(ειναι μαλλον παλιο πριν βγει το Αρενα) αλλα αποτι καταλαβα

Σε χρηστικοτητα

Ισοπαλια, μικροτερο, με καλυτερη οθονη και αναλυση το Αρενα, πιο πολλα χρωματα και ωρες στην μπαταρια το 5800

Hardware

Ελαφρα καλυτερο το Αρενα λογο καμερας(δεν πολυχρησιμοποιω καμερα ΑΛΛΑ δεν εχω κανονικη ψηφιακη οποτε ενω δεν καιγομαι για το συγκεκριμενο feature εαν φτασει εκει η συγκριση τοτε ναι, Αρενα)

Σε λογισμικο

Το 5800 λογω ευχρηστιας Symbian ΑΛΛΑ δεν σημαινει οτι δεν ειναι απο μονο του καλο αυτο της LG

Ιnterfaces

Το 5800 ομως και παλι τι να κανω τις 4-5 ακυρες μπαντες ή το TV out?Σιγα μην συνδεσω στην LED Series 7 Samsung μου το κινητο. Καλυτερο το 5800 αλλα οχι τοσο σημαντικα τα πλεονεκτηματα του για μενα

Απο το τεστακι ψιλοκαταλαβα οτι παιζονται στα ισια αλλα για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μαλλον μεγαλυτερη σημασια εχουν οι τομεις που υπερνικα το Αρενα παρα αυτοι που κερδιζει το 5800

Ναι μαζι σου και γω πιστευω οτι τα προταιρηματα του LG ειναι ενα κλικ πιο σημαντικα..

Καλη επιλογη εφοσον δε σε ενδιαφερουν προς το παρον τοσο οι εφαρμογες..+ 1..

Δημοσ.
Το αρινα στην Ελλαδα δεν ερχεται μονο σαν βονταφον λαιβ ή κανω λαθος?

Ναι ερχεται και εκτος vodafone πατα το στο skroutz να δεις...

Δημοσ.

5800 στα σίγουρα..Έχεις και εφαρμογές και έχει βγει και Garmin xt που το υποστηρίζει..Και διάβασα ότι το arena έχει χαμηλή διάρκεια μπαταρίας..

Δημοσ.

Εφόσον τα χρήματα είναι τόσο κοντά, μάλλον arena θα επέλεγα. Ο λόγος; Είναι πιο "γοητευτικό"!

Κινητά αυτής της κατηγορίας είναι πιο πολύ gadgets, για να έχεις να ασχολείσαι. Και σε αυτόν τον τομέα θα προτιμούσα το arena, που έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και είναι πιο μουράτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...