anarxos0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 τρομερα τα λινκ και εχω evga να φανταστεις ολη μερα στο site της ειμαι και δεν το ειχα προσεξειthanks το ηξερα πως θα σου αρεσουν. Δινουν πολλη καλες διευκρινησεις σχετικα με τις μπλε οθονες. αντε στο δρομο τωρα για πανω απο τα 4200 με CO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ουτε με νερο δεν παει μαλλον.. φτανει πολυ ψηλα η θερμοκρασια.. γενικα παντως εχει καλο site η evga.. ωραιος οδηγος θα τον μελετησω καλα αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ουτε με νερο δεν παει μαλλον.. φτανει πολυ ψηλα η θερμοκρασια..γενικα παντως εχει καλο site η evga.. ωραιος οδηγος θα τον μελετησω καλα αυριο δεν εχεις και αδικο, ειδικα τωρα που μπαινει το καλοκαιρι ειναι καμινι. κοιτα τους και το ξανασυζητάμε. μπας και βγαλουμε καμμια ακρη να ξεπερασουμε τα 4200. Μου εγινε έμμονη ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ο D0 τα εχει παντως ανετα με νερακι.. εμενα ειναι απο τους πρωτους και μαλλον ειναι ψιλομπανανοκοματι γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες για πλακα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ο D0 τα εχει παντως ανετα με νερακι..εμενα ειναι απο τους πρωτους και μαλλον ειναι ψιλομπανανοκοματι γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες για πλακα.. Μην χολοσκας βρε, εμεις θα παρουμε τον 975 και θα τα τιναξουμε ολα στον αερα Δεν παντως τους οδηγους που σου ειπα, εμενα με βοηθησαν αρκετα σε πολλες αποριες που ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 το επομενο που θελω να αλλαξω ειναι αυτο να παω σε D0 αν και θα εχει κανα 1000ρικο.. παντως αμα βρεις χρονο βαλε το εβερεστ και πες θερμοκρασιες ειναι σαν αναφορας για πολλα site και ευκολο.. στα benchs πως και δεν ποσταρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 το επομενο που θελω να αλλαξω ειναι αυτο να παω σε D0 αν και θα εχει κανα 1000ρικο..παντως αμα βρεις χρονο βαλε το εβερεστ και πες θερμοκρασιες ειναι σαν αναφορας για πολλα site και ευκολο.. στα benchs πως και δεν ποσταρεις? ποιο θελεις να βαλω το εβερεστ, στα 4100 ή στα 4200 χωρις ΗΤ που εχω. κατσε να πετυχω κανενα καλο αποτελεσμα να υπερχρονισω και την 4870 και ποσταρω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 στα 4.1 μιας και εκει τον εχω κι εγω για 24/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Επειδή έκανα λάθος και σου ανεβάσα (190χ21=4000). Νόμιζα οτι το είχα αλλα δεν. Ορίστε το σωστό αρχείο(195χ21=4095). και ακριβώς στα ίδια λεπτά άφησα και το Εβερεστ Οπως βλεπεις οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλοτερες . Στις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και μια με το prime95 Πάλι χαμηλότερες θερμοκρασίες( οριακά βέβαια) Και μια, αλλα, με διαφορετική ρύθμιση σε wprime Περιττό να σου πω οτι οταν πήγα να τρέξω τις ιδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο LInX , δεν υπήρξε καμμια περίπτωση ,ουτε για αστείο. Γενικά,η Noctua φτάνει στα όρια της. Ισως με πολλες δοκιμές να φτάσει τα 4200 ισως οχι. Ισως αν εβαζα πιο δυνατούς ανεμιστήρες; Η μητρικη την πηγα εως BCLK 216 και απο οτι βρηκα (ιντερνετ) πανω κατω εκει παιζει.Αντε να παει 220; Πάντως εγω δεν νομίζω να δω τέτοιο νούμερο. Μιλώντας για 24/7 για τα δικα μου δεδομένα θα παω 3,7 με 3,8 χωρις τουρπο. Μέχρι εκει πηγαίνει με λιγο ρευμα και θερμοκρασίες κατω απο 70 κελσιου. Στο LinX αν προσέξεις τα νούμερα στη 4η και 5η στήλη δεν είναι ιδια ενω εχει περάσει το τεστ.Αυτο μαλλον σημαίνει οτι μπορούν να γίνουν μικροαλλαγες προς βελτιώσει. Το LinX φαινεται αρκετα καλο για 64bit και φτανει το επεξεργαστη στα ορια του. Κοίταξες τις ιστοσελίδες που σου εδωσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 μια χαρα θερμοκρασιες εχεις.. αντε να ειμαι 10 κατω με νερο ομως ναι και πειραματιζομαι στο oc εφτιαξα και το νεο κουτι με 2 ψυγεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 μια χαρα θερμοκρασιες εχεις.. αντε να ειμαι 10 κατω με νερο ομωςναι και πειραματιζομαι στο oc εφτιαξα και το νεο κουτι με 2 ψυγεια.. Ωραία,αντε καλοδούλευτο. Κανε κανένα τεστ με τις ιδιες ταχύτητές και ρεύματα που είχες πριν ξανα και ανεβασε αποτελέσματα (πριν και μετά) για να δουμε τις διαφορές με μονό και διπλό ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 με τη θερμοκρασια εισαι οταν μπαινεις στα windows? με 4.1 αν μπορεις anarxos το εβερεστ δεν το βγαζει με τιποτα στα 7 που τρεχω τωρα.. 9/10 κλεινει το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 για 4,1 idle: cpu 35 ,core 43 εως 45 με τα φουρφουρια στο φουλ ( σε δοκιμές εννοείται) σου εχω πει οτι δεν τον εχω στα 4,1 μονιμα μπορείς να το δεις και στο real temp πιο πανω θερμοκρασίες min -max μήπως για το 7 θέλεις ξανά καινούργιες ρυθμίσεις; οπως οταν αλλάζεις βίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 μαλλον εχω ζεστο επεξεργαστη δεν εξηγειται αλλιως.. ιδιες θερμοκρασιες εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 μαλλον εχω ζεστο επεξεργαστη δεν εξηγειται αλλιως.. ιδιες θερμοκρασιες εχουμε block εχεις καλο , διπλο ψυγειο, φουρφουρια διπλα στο καθε ψυγειο; μήπως τελικά εχεις δώσει πολλή ρεύμα και σου ανεβάζει τοση θερμοκρασία. Μήπως τελικά το πρόβλημα ειναι στις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.