anarxos0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Η μητρικη MSI ,john4, δεν εχει κανενα προγραμμα που να δειχνει τις τασεις, να μας ανεβασεις μια φωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Τέλεια είσαι φίλε μπράβο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Τέλεια είσαι φίλε μπράβο!!!! Και φυσικά τώρα θα μας κάνει τη χάρη, ο φιλος ο NOP$TRIM, να μας δείξει ενα cpu-z με θερμοκρασίες και τάσεις απο την Bloodrage που χρησιμοποιεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μα και φυσικά θα σας κάνω την χάρη αλλά πολύ πιο μετά που θα πάω σπίτι μου! Πείτε μου όμως σε τι χρονισμό τον θέλετε διότι τον έχω 3,6 για 24/7 λόγο efficiency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μα και φυσικά θα σας κάνω την χάρηαλλά πολύ πιο μετά που θα πάω σπίτι μου! Πείτε μου όμως σε τι χρονισμό τον θέλετε διότι τον έχω 3,6 για 24/7 λόγο efficiency Και αυριο μερα ειναι . Μια και τον εχεις 3,6 για 24/7 θα ανεβασεις μια σε αυτη την κατασταση και μια μεχρι που τον πηγες . Ξερεις εσυ, λεπτομερη αναφορα για τα πιο βασικα . Και επειδη αυτο το 3,6 για 24/7 με ενδιαφερει αρκετα ( και πιθανον και αρκετους κατοχους i7 ) δωσε λιγο βαση παραπανω στη παρουσιαση. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ok ότι θες! θα postάρω και pics από όλο το σύστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Η μητρικη MSI ,john4, δεν εχει κανενα προγραμμα που να δειχνει τις τασεις, να μας ανεβασεις μια φωτο; η μητρικη εχει μεσα ενα οθονακι που λεγετε d-led το οποιο καθετε πανω στην μητρικη και βλεπεις τα παντα για τον επεξεργαστη!!διστιχος δεν μπορω να ανεβασω φωτο οπος καταλαβενεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ok ότι θες!θα postάρω και pics από όλο το σύστημα! Ότι νομίζεις καλύτερο και οτι νομίζεις οτι μπορεί, σε κάποιον που θα μπει εδώ μέσα με απορίες,να βρει λύση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:00 ---------- η μητρικη εχει μεσα ενα οθονακι που λεγετε d-led το οποιο καθετε πανω στην μητρικη και βλεπεις τα παντα για τον επεξεργαστη!!διστιχος δεν μπορω να ανεβασω φωτο οπος καταλαβενεις... Τοτε φιλε μου θα κάνουμε κατι αλλο. Επειδή ισως να εχουν μείνει ορισμένα τμήματα ασαφή θα συμπληρώσεις τα παρακάτω οπως τα εχεις μεσα στο βιος, τελικές τιμές (πχ vcore :1.30v), αν καπου ειναι AUTO θα γραψεις διπλα Auto και αν η μητρικη βαζει αυτοματα καποια τιμη διπλα απο το Auto θα γραψεις αυτην την τιμη. vCORE: Qpi/vtt: vDimm: QpiPll: CpuPll: Ich core: IOH core: ICH I/O: Πολλαπλασιαστης Uncore: Πολλαπλασιαστης Μνημης Πολλαπλασιαστης Uncore: Και ποιες μνήμες χρησιμοποιείς χρησιμοποιείς. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου και περιμένουμε να δούμε καινούργιες τιμές όπου μπορείς να εκτινάξεις τον επεξεργαστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ότι νομίζεις καλύτερο και οτι νομίζεις οτι μπορεί, σε κάποιον που θα μπει εδώ μέσα με απορίες,να βρει λύση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:00 ---------- Τοτε φιλε μου θα κάνουμε κατι αλλο. Επειδή ισως να εχουν μείνει ορισμένα τμήματα ασαφή θα συμπληρώσεις τα παρακάτω οπως τα εχεις μεσα στο βιος, τελικές τιμές (πχ vcore :1.30v), αν καπου ειναι AUTO θα γραψεις διπλα Auto και αν η μητρικη βαζει αυτοματα καποια τιμη διπλα απο το Auto θα γραψεις αυτην την τιμη. vCORE: Qpi/vtt: vDimm: QpiPll: CpuPll: Ich core: IOH core: ICH I/O: Πολλαπλασιαστης Uncore: Πολλαπλασιαστης Μνημης Πολλαπλασιαστης Uncore: Και ποιες μνήμες χρησιμοποιείς χρησιμοποιείς. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου και περιμένουμε να δούμε καινούργιες τιμές όπου μπορείς να εκτινάξεις τον επεξεργαστή σου. λοιπον δες μη νομιζεις οτι ειμαι κανενα ιδικος στο overcloking,ξερω τα βασικα πραγματα που πρεπει να κανω σχετικα με τα ρευματα...οτι δεν το γνωριζω το αφηνω στο auto!!αυτα που εχω πει πιο πανω αυτα εχω πειραξει τα υπολειπα ειναι στο auto και διστιχος διπλα στο auto δεν γραφει καποιες τιμες η μητρικη ωστε να σας τις πω! οι μνημες ειναι αυτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1205528&Manufacturer=Corsair&HYMNIMIMEGETHOS=3+x+2GB&category=69977727&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F683FDA5B925FDA69B127F48986F0456C78A759DA550DB542FA247C560370BD31FF0CF6323A37A53F53872D7919E744845F6F8265B7EB0FE9FB935EAC13019593772C3F363D84382B5737C9139699A87C3ADFD057A7BF32ED953B29E8D7248AB6F939DF4D1FB21BF13B598204D496B6B48BE35326BC0466881 ειμαι πιστος στις corsair...! ευχαριστω και εγω φιλε μου για το δικο σου ενδιαφερων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 @ anarxos0 Όπως σου υποσχέθηκα... Υπολόγιζε από temps 4πάνω διότι δεν έχω χρόνο να αφήσω prime και άλλο γιατί φεύγω αλλά χθες που το άφησα 1 ώρα τόσο πήγα. Με κρατάει σταθερό σε temps η true black! Βέβαια υπολόγισε ότι δεν έχω clockάρει σωστά αλλά ίσα ίσα για να bootάρω και να benchάρω... έχω δώσει παραπάνω από ότι μου χρειάζεται για να μην χάνω χρόνο... Memory Settings : Auto All Voltage Settings CPU Voltages CPU Core Voltage :+60mv CPU Vdroop Compensation :Enabled CPU VTT (UnCore) Voltage :+140mv 1.8 PPL Voltage Setting :1.85 CPU Clock Amplitude Ctrl :.8 Memory Voltages DRAM Voltage :1.68 CPU Turbo :OFF System Turbo :ON Clock Speed Control Center CPU Bclock (FSB) :206Mhz QPI Link Fast Mode : Enabled QPI Multiplier :x18 QPI Target Speed : CPU Core Multiplier :x20 CPU Core Target Speed :4.1GHz CPU Uncore Multiplier :18 CPU Uncore Target Speed :3717MHz Memory Bus Multiplier :8 Memory Bus Target Speed :1652MHz CPU Clock Skew :0 IOH Clock Skew :0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Σε ευχαριστώ μόνο που θα σε παρακαλέσω, όταν θα έχεις τον χρόνο, να κάνεις ορισμένες διορθώσεις. Είπαμε να γράφουμε την τελική τιμή που δίνουμε μεσα απο το βιος , οπότε εκει όπου εχεις συν(+) να διορθώσεις τις τιμές. Όσο για το Prime καλά θα ήταν να ανέβαζες μια φώτο οπου θα φαινόταν οτι εχει περάσει το τεστ. Και χρωστάς ακόμα το 3,66 για 24/7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 1) Έτσι μου τα δίνει η μητρική έτσι στα βάζω... κανε υπολογισμούς και βρες, δεν ξέρω ακριβώς σε τι αντιστοιχούν... 2) υπολόγιζε ότι σε 3,6 δεν έχω σημαντικές διαφορές, μια και τα μόνα που αλλάζουν είναι qpi + pll 3) Σε 4+ghz για να βγάλω τώρα ένα καλό prime πρέπει να ασχοληθώ και βαριέμαι μιας και δεν το θέλω για 24/7 (βέβαια θα το κάνω αλλά σε άλλη φάση) 4) Μόλις σταθεροποιήσω τα 3,6 λόγο του ότι επειδή bemchάρω συνέχεια βάζω και εδώ ότι θέλω, θα σου στείλω να δεις! Το ξερω οτι ξενερωνεισ αλλα νομιζω πηρες μια γευση απο temps! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Διαγράφτηκε απο άναρχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ότι να'ναι είσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 το βλεπω να κλεινει και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.