shamanpk Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Kαλησπερα Υπαρχει τροπος να ελενξω ποιες πορτες ειναι ανοιχτες του ρουτερ απο telnet?? επισης μπορω να ανοιξω στο συγκεκριμενο router πορτες απο telnet?υπαρχει καποιος οδηγος? Στην προσπαθεια μου να να συνδεθω με το router μεσο telnet μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τον κεντρικο υπολογιστη στην θυρα 23. βασικα θελω να τσεκαρω αν ειναι ανοιχτες οι πορτες που εχω ανοιξει για εξωτερικη συσκευη και αν δεν ειναι να κανω προσπαθεια μεσο telnet. thanks
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 αν το 780 ειναι της forthnet me to voip τοτε το telnet δεν ειναι enable.απο εκει και περα απο Telnet ola γινονται και ολα ειναι δυσκολο για αυτο ανοιγεις ports απο το interface μεσα.http://www.portoforward.com
shamanpk Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ευχαριστω poulinos αλλα απο interface το εχω κανει,το speedtouch ειναι της netone,πως μπορω να τσεκαρω μια συσκευη η οποια δεν ειναι pc που ανοιγω πορτ οτι ειναι οκ thanks
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 θα βαζα ενα pc με την Ip του μηχανηματος και θα το τσεκαρα.
shamanpk Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 θα βαζα ενα pc με την Ip του μηχανηματος και θα το τσεκαρα. thx το προβλημα τα απο την εταιρια ολα καλα τωρα.
infini Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο router λειτουργεί και με τους 2 τύπους γραμμών; (Annex A PSTN, Annex B ISDN)
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο router λειτουργεί και με τους 2 τύπους γραμμών; (Annex A PSTN, Annex B ISDN) οχι δεν λειτουργει και με τους δυο.780 pstn 780i isdn
infini Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το δικό μου γράφει 780 WL, άρα είναι για PSTN; Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να γράφει 780i WL;
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ακριβως.για ολα τα speedtouch ετσι ειναι.ειχα το 780 καποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.