Προς το περιεχόμενο

Ερχονται 4 Νεα Need For Speed!!!

Ghost Dog 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Electronic Arts has told Eurogamer that it plans to reinvent the Need for Speed series by launching separate core, casual and 'Play 4 Free' games this year.

Need for Speed: Shift will launch on PC, Xbox 360, PS3 and PSP this autumn - as will Need for Speed: Nitro on Wii and DS. Need for Speed: World Online will be released to the Asian online PC market

Source / Πηγη

Εικονες απο τα 3/4 Παιχνιδια...

Need For Speed Swift:

ss_preview_s14copy_wm.jpg.jpg

ss_preview_s7copy_wm.jpg.jpg

ss_preview_s9copy_wm.jpg.jpg

Μου φαίνεται απίστευτα καλο... να δω αν θα με κάνει να ξεκολλήσω από το Grid/Burnout Paradise και GTA IV...

Apo to Need For Speed: Nitro... το οποιο θα βγει στο Wii και DS... έχουμε 1 εικόνα:

ss_preview_Nitro_BrandRelease_Jan29.jpg.jpg

Και το ολο θεμα ειναι οτι μου θυμιζει τα γραφικα και απο πισω το αυτοκινητο αμα δειτε... το Need For Speed: ProStreet

και Need For Speed: World Online

ss_preview_WorldOnline_BrandRelease_Jan23.jpg.jpg

Του οπιου η εικονα μου θυμιζει Underground 1 & 2...

Δημοσ.

Ετσι ειναι :) Αντε να παρει μπρος και η Electronic Arts :P

Παιδια... καποιος να το μετακινισει στα "News" απο Παιχνιδια.... Λαθος μου...

Και φιλε... Η εικονα που σου αρεσε σε μεγαλυτερη αναλυση:

Need For Speed Swift

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά ξενέρωσα... Δε μπορώ να συνηθίσω το NFS σε οργανωμένη πίστα. Κόντρες και πάλι κόντρες...

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά ξενέρωσα... Δε μπορώ να συνηθίσω το NFS σε οργανωμένη πίστα. Κόντρες και πάλι κόντρες...

+1 Need for speed για μένα σημαίνει κόντρες στου δρόμους και περιπολικά να σε κυνηγούν ... 10 χρόνια τώρα έτσι τα χω συνηθίσει και το κοινό τους τέτοια games περιμένουν. :-(

Δημοσ.
+1 Need for speed για μένα σημαίνει κόντρες στου δρόμους και περιπολικά να σε κυνηγούν ... 10 χρόνια τώρα έτσι τα χω συνηθίσει και το κοινό τους τέτοια games περιμένουν. :-(

πειτε τα ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1 απο εμενα

Δημοσ.

Ακούστηκε τίποτα για απαιτήσεις? Εμένα γιατί μου μυρίζει dual 8800 και i7???? (Για το triple channel και τα Hz δέν μιλάω)...

Το τελευταίο NFS ήταν στο στύλ των παλιών 1&2 αλλα δέν ξέρω γιατί τα παλιά μου άρεσαν περισσότερο, μάλιστα το most wanted ακόμα το προτιμάω απο όλη την σειρά. Για το prostreet δέν ξέρω, έφαγε πόρτα 2 μέρες μετά την εγκατάσταση.

To 'Play 4 Free' τί εννοεί??

Δημοσ.

Θα διξει :-D:-D

Παντος εδω...

Τρεχω ανετα καποια παιχνιδια...

Grid= Max

Burnout Paradise= Max

GTA IV= Medium [sto max kolaei ligo :o]

NFS:UC= Max φυσικαα

Tom Clancy's H.A.W.X=Max...

Δεν νομιζω να αντιμετοπισω κανενα προβλημα... χαχα

Δημοσ.

το nfs shift το κόβω παραλλαγή του undercover απλά θα είναι σε πιστες και θα υπάρχει η επιπλέον κάμερα που δείχνει το τιμόνι...

ούτε ρεαλισμό στα τρακαρίσματα ούτε τίποτα...

τα βιντεάκια τουλάχιστον αυτό δείχνουν..

Δημοσ.

Νeed For Speed σε πιστα??????No way.!!!!

Στο PS3 ειναι λιγο δυσκολο να ανταγωνιστει το GT5 μιας και οπως το κοβω arcade θα ειναι.Στο ΧBOX υπαρχει το Forza και στο PC τα GTR,rFactor,lfs.

Στο μονο που θα εντυπωσιασει αυτο το παιχνιδι ειναι τα γραφικα και τιποτα παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...