Προς το περιεχόμενο

Ποιο μελος κανει τα καλυτερα ποστς;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μαλλον ξεχνας κατι.

Οτι το Ινζομνια δεν ειναι το Μπλα-Μπλα...

Έχεις απόλυτο δίκιο και καλά έκανες που το διευκρύνισες.

Διαβάζω κυρίως το Μπλα Μπλα, σίγουρα υπάρχουν και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις αλλά πιθανώς δεν το γνωρίζω.

Άρα, θα έλεγα, τα καλύτερα Posts/threads στο μπλα μπλα τα κάνει... (εδώ απαντάω)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ----------

Ο αφεντικός πολλές γνώσεις ίσως να έχει δεν ξέρω,συνοχή στο λόγο του δεν έχει.

Εκεί που λέει για τον Αντεμπαγιόρ,συνδέει το ότι είναι μάυρος με τις ΗΠΑ και τη δουλεία και τον εμφύλιο σε συνδιασμό με την πρόσφατη νίκη του Ομπάμα,τον οποίο επειδή είναι πρόεδρος τον συνδέει με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ καταλήγοντας απο το Ισραήλ στον Μωυσή,τον Νώε και τον Ιωσήφ.

Έτσι απο ένα θέμα για την Άρσεναλ και τον Αντεμπαγιόρ έχει καταλήξει στις 10 εντολές και τις 7 πληγές του Φαραώ.

:lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι/ειμαστε και λιγοι που διαβαζουμε λιγο ή και καθολου το Μπλα μπλα, αλλα παρολ αυτα εχουμε/ουν αξιολογη προσφορά στα "ανω τμηματα" του φορουμ ;)

Δημοσ.
Δεν ειναι/ειμαστε και λιγοι που διαβαζουμε λιγο ή και καθολου το Μπλα μπλα, αλλα παρολ αυτα εχουμε/ουν αξιολογη προσφορά στα "ανω τμηματα" του φορουμ ;)

Σύμφωνοι, δεν το αμφισβητώ και έπρεπε να το πω από την αρχή.

Δημοσ.
ψηφίζω:

1) afentiko7: γιατί το παλικάρι έχει απίστευτες γνώσεις σε βαθμό που να μην μπορούν κάποιοι να επιχειρηματολογήσουν εναντίον του και καταφεύγουν σε εύκολες λύσεις (βλέπε ειρωνίες, προσωπικές επιθέσεις, ταμπέλες κτλ). Εγώ τον παραδέχομαι μερικές φορές. Βέβαια απορώ με την υπομονή του να απαντάει στον οποιονδήποτε που λέει το οτιδήποτε, πραγματικά.

...στις Ευρωεκλογές όμως, γίνεται να μην ψηφίσεις......;

Δημοσ.
...στις Ευρωεκλογές όμως, γίνεται να μην ψηφίσεις......;

:-D

Μη φοβάσαι...Δεν θα ψηφίσω, πως το κατάλαβες ε..

Κοιμήσου ήσυχος!

Δημοσ.
...ορισμένοι έχετε μια τάση να με κάνετε ν' αλλάξω γνώμη για το ότι δεν υπάρχει θεός....

Αυτό τώρα που κολλάει?

Βέβαια δεν θέλω να διαλύσω το thread, αλλά εξήγησε αν θέλεις. Δεν σε έπιασα.

Δημοσ.
Βασικά η ερώτηση είναι "ποιος κάνει τα καλύτερα posts/threads". Αλλά οι κλίκες κλίκες, οι ίδιοι και οι ίδιοι. Μαρέσει που αυτοθαυμαζόμαστε.

Κι εγώ σ' αγαπάω.:-)-fixed!

Δημοσ.
1) afentiko7: γιατί το παλικάρι έχει απίστευτες γνώσεις σε βαθμό που να μην μπορούν κάποιοι να επιχειρηματολογήσουν εναντίον του και καταφεύγουν σε εύκολες λύσεις (βλέπε ειρωνίες, προσωπικές επιθέσεις, ταμπέλες κτλ). Εγώ τον παραδέχομαι μερικές φορές. Βέβαια απορώ με την υπομονή του να απαντάει στον οποιονδήποτε που λέει το οτιδήποτε, πραγματικά.

Σεβαστή η άποψή σου, και αρκετές φορές δεν μου άρεσε κι' εμένα το πέσιμο που του είχε γίνει, αλλά πολλές φορές το τραβάει ο οργανισμός του με τις ασυναρτησίες που γράφει. Αν και προσωπικά εμένα δεν με πειράζει τόσο αυτό, όσο οι αντιφάσεις που πέφτει προσπαθόντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να μας δείξει το καλό πρόσωπο του εθνικοσοσιαλισμού.

Μα είναι δυνατόν βρε αφεντικε7 να ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι ρατσιστής?

p.s. Κάποιες φορές ο άλλος μπορεί να μην απαντάει γιατί δεν θέλει να μπει στην διαδικασία ή γιατί πιστεύει ότι δεν έχει να συνεισφέρει κάτι καινούργιο στο τόπικ. Μην το βλέπεις απαραίτητα ανταγωνιστικά.

Δημοσ.
Μαλλον ξεχνας κατι.

Οτι το Ινζομνια δεν ειναι το Μπλα-Μπλα...

Βασικα, ενα "στο μπλα-μπλα", καλο θα ηταν να προστεθει στον τιτλο του τοπικ.

:P

Δημοσ.

Μάλλον εσύ νομίζεις ότι είναι "εύκολες λύσεις" οι απαντήσεις, για λόγους που δεν έχω διάθεση να αναφέρω (και ξεφεύγουν από τα πλαίσια της συζήτησης). Επίσης, για το απίστευτες γνώσεις, ας μη συζητηθεί. Κατά τα άλλα, επινοείς κλίκες και φαντάσματα μέσα στο φόρουμ, για τους ίδιους λόγους που δεν έχω διάθεση να αναφέρω.

Αν σκοπεύεις να μου απαντήσεις και αν η πιθανή απάντησή σου απευθύνεται μόνο σε μένα, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι θα είναι χαμένος κόπος. Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι σε έχω από καιρό στη λίστα αποκλεισμού μου και ότι το ποστ σου στο παρόν thread το διάβασα κατ' εξαίρεση. Αν η πιθανή απάντησή σου δεν αφορά μόνο εμένα, ή δεν πρόκειται να υπάρξει καν, απλά αγνόησε αυτό το spoiler. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Μάλλον εσύ νομίζεις ότι είναι "εύκολες λύσεις" οι απαντήσεις, για λόγους που δεν έχω διάθεση να αναφέρω (και ξεφεύγουν από τα πλαίσια της συζήτησης). Επίσης, για το απίστευτες γνώσεις, ας μη συζητηθεί. Κατά τα άλλα, επινοείς κλίκες και φαντάσματα μέσα στο φόρουμ, για τους ίδιους λόγους που δεν έχω διάθεση να αναφέρω.

Αν σκοπεύεις να μου απαντήσεις και αν η πιθανή απάντησή σου απευθύνεται μόνο σε μένα, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι θα είναι χαμένος κόπος. Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι σε έχω από καιρό στη λίστα αποκλεισμού μου και ότι το ποστ σου στο παρόν thread το διάβασα κατ' εξαίρεση. Αν η πιθανή απάντησή σου δεν αφορά μόνο εμένα, ή δεν πρόκειται να υπάρξει καν, απλά αγνόησε αυτό το spoiler. Ευχαριστώ.

Καλά...δεν πειράζει...;)

Σεβαστή η άποψή σου, και αρκετές φορές δεν μου άρεσε κι' εμένα το πέσιμο που του είχε γίνει, αλλά πολλές φορές το τραβάει ο οργανισμός του με τις ασυναρτησίες που γράφει. Αν και προσωπικά εμένα δεν με πειράζει τόσο αυτό, όσο οι αντιφάσεις που πέφτει προσπαθόντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να μας δείξει το καλό πρόσωπο του εθνικοσοσιαλισμού.

MiltoZ, μίλησα για γνώσεις και όχι για ορθές η όχι απόψεις. Γιαυτό γίνονται οι συζητήσεις για να λέμε απόψεις (ενίοτε τελείως διαφορετικές). Τώρα αν είναι εθνικοσοσιαλιστής ή κομμουνιστής ο οποιοσδήποτε δεν σημαίνει ότι έχει άγνοια πραγμάτων.

Ας το αφήσουμε όμως αυτό γιατί ξεφύγαμε, μένω σε ότι είπα πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...