insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πέντε οθόνες, κύριοι. Πέντε οθόνες. Στο netbook είναι σα να διαβάζεις την εστία... 10-11 οθόνες.
pournaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Στο netbook είναι σα να διαβάζεις την εστία... 10-11 οθόνες. Και χωρις word wrap, γιατι αλλιως παρε το netbook τουαλετα
washcloud Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Με αφορμή αυτό Εχω κανει και 2πλασια ποστ απο αυτο του washcloud, αλλα παει καιρος.. Γερασαμε πια και κουραστηκαμε.. απάντηση γενικώς προς άπαντες postηδες : Θα σας θάψω όλους ...under walls of text, βεβαίως...
million_voices Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Με αφορμή αυτό απάντηση γενικώς προς άπαντες postηδες : Θα σας θάψω όλους ...under walls of text, βεβαίως...
slygeo87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...σκέφτηκα να σου απαντήσω κάτι ετοιμόλογο σ' αυτό... ...αλλά μετά είπα να μην το πάρω σοβαρά Βρε τι καλό παιδί!Τελικά σου έχω μεγάλη αδυναμία!Keep up αγορί μου!Συνέχισε να ξεδιπλώνεις το καταπληκτικό σου εαυτό σε κάθε νέο post που κάνεις!
MiltoZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Με αφορμή αυτό απάντηση γενικώς προς άπαντες postηδες : Θα σας θάψω όλους ...under walls of text, βεβαίως... Βάζε κι' ένα disclaimer για να 'σαι καλυμμένος.
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Βρε τι καλό παιδί!Τελικά σου έχω μεγάλη αδυναμία!Keep up αγορί μου!Συνέχισε να ξεδιπλώνεις το καταπληκτικό σου εαυτό σε κάθε νέο post που κάνεις! τέτοια μου λες και μετά δεν κρατιέμαι..... Λοιπόν, με αφορμή και το αποπάνω ποστ του MiltoZ, λέω να βάλω disclaimer - αλλά home made. ακούω γνώμη : ...και new avatar :
Luxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ρε washcloud, κατι ασχετο. Σου αρεσουν τα ωραια αγορακια;
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ο ινσόμνιακ. οχι ηταν nickname σαν ονομα. απο j ή απο f ηταν..
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Τον mandate τον προλάβατε; Μεγάλη μορφή! Τώρα μάλλον απέχει από το μπλά μπλά
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Κύριοι δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά τα καλύτερα πόστς (και πιστέπστε με,το λέω με ταπεινό ύφος αυτό) τα κάνω εγω. Sorry :lol:
Teaser Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Παρατήρησα ότι όλως τυχαίως (ναι καλά πότε?) για πολλούς από εδώ μέσα τα καλύτερα ποστ κάνουν τα φιλαράκια τους με τα οποία chatιάζουν με τις ώρες. Επίσης, πολλές ψήφους πήραν κάποιοι εξυπνάκηδες που συνηθίζουν να λένε αρλούμπες χωρίς συγκεκριμένο ειρμό σκέψης και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εντυπωσιάζουν με τον απαράμιλλο χειρισμό της γλώσσας. Από ουσία? Ας μη μιλήσουμε για αυτήν. (έχω τσεκάρει περίπου 3-4 τέτοιους) Θεωρώ κακό το ότι ψηφίστηκαν χρήστες που απαντούν σε κάθε ποστ για ψύλου πήδημα με μηνύματα των 2 γραμμών. Ανούσια τελείως, επηρεάζουν δε. (Ένα παράδειγμα) Βασικά η ερώτηση είναι "ποιος κάνει τα καλύτερα posts/threads". Αλλά οι κλίκες κλίκες, οι ίδιοι και οι ίδιοι. Μαρέσει που αυτοθαυμάζεστε. Είμαι σχετικά νέος στο Insomnia και γιαυτό δεν ξέρω πολλά μέλη, αλλά από αυτά που έχω δει ψηφίζω: 1) afentiko7: γιατί το παλικάρι έχει απίστευτες γνώσεις σε βαθμό που να μην μπορούν κάποιοι να επιχειρηματολογήσουν εναντίον του και καταφεύγουν σε εύκολες λύσεις (βλέπε ειρωνίες, προσωπικές επιθέσεις, ταμπέλες κτλ). Εγώ τον παραδέχομαι μερικές φορές. Βέβαια απορώ με την υπομονή του να απαντάει στον οποιονδήποτε που λέει το οτιδήποτε, πραγματικά. 2) krokodilos: χωρίς να έχω διαβάσει πολλά ποστ του έχω απίστευτα καλή εντύπωση για τον krokodilos. Μαρέσει κυρίως που επιχειρηματολογεί σε αυτά που γράφει και κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με θετικές επιστήμες (πάρε παράδειγμα) Μαρέσει πολύ ο τρόπος που γράφει. 3) Lucifer: πετάει πολύ ωραίες (ζουμερές) ατάκες, έχει ωραίο εμπνευσμένο τρόπο γραφής και εκτιμώ πολύ το ότι είναι συγκταβατικός και διαλλακτικός συνήθως. Δεν απορρίπτει, δεν υβρίζει και απαντάει με ωραίο τρόπο. Επίσης μου αρέσουν οι φωτογραφίες του και το blog του. 4)o_magazatoras: ο πολύπλοκος τρόπος γραφής του (συμπεριλαμβάνεται το χιούμορ). Παρόλο που δεν είναι πολύ ουσιαστικά πολλά από τα ποστ του εντούτοις σώζονται γιατί είναι ενδιαφέροντα, σωστά χρονισμένα, δεν ενοχλούν και δεν θίγουν κανέναν. Διαθέτουν χιούμορ αλλά όχι μπλακ. Πολλά από αυτά δεν κατάφερα ποτέ να τα καταλάβω, αλλά κρύβουν μια ιδιαίτερη τέχνη που τα κάνει καλοδεχούμενα. Ξεχνάω σίγουρα κάποιους. Αν θυμηθώ θα συμπληρώσω στην πορεία.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μαλλον ξεχνας κατι. Οτι το Ινζομνια δεν ειναι το Μπλα-Μπλα...
elven Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ο αφεντικός πολλές γνώσεις ίσως να έχει δεν ξέρω,συνοχή στο λόγο του δεν έχει. Εκεί που λέει για τον Αντεμπαγιόρ,συνδέει το ότι είναι μάυρος με τις ΗΠΑ και τη δουλεία και τον εμφύλιο σε συνδιασμό με την πρόσφατη νίκη του Ομπάμα,τον οποίο επειδή είναι πρόεδρος τον συνδέει με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ καταλήγοντας απο το Ισραήλ στον Μωυσή,τον Νώε και τον Ιωσήφ. Έτσι απο ένα θέμα για την Άρσεναλ και τον Αντεμπαγιόρ έχει καταλήξει στις 10 εντολές και τις 7 πληγές του Φαραώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.