Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εγώ τελικά δεν έχω κανένα ρόλο σ' αυτό το φόρουμ. Να την κάνω σιγά σιγά.
washcloud Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 To τελευταίο της λίστας σου θα ήταν και το ΜΟΝΟ αρνητικό του χαρακτήρα του. I love you wash. ...σκέφτηκα να σου απαντήσω κάτι ετοιμόλογο σ' αυτό... ...αλλά μετά είπα να μην το πάρω σοβαρά
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Lucifer γελάω Snoob προσέχω Helm χάνομαι Αυτούς θυμάμαι τα τελευταία χρόνια!
dark_banishing Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Από τις κοπελιές ψηφίζω koritsi gia pc γιατί αν και δεν συμφωνώ σε τίποτα μαζί της είναι η μόνη που ποστάρει στο gaming forum. Επίσης ψηφίζω teo για την αισθαντικότητα του Ψηφίζω soturin μήπως και σταματήσει να βαράει μόνο εμένα στα worms. Manuel για το γουστο του γενικότερα. Ψηφίζω directx, apoiko, nske, alex2005 γιατί κάποιος πρέπει να ψηφίσει και αυτούς που ποστάρουν στον προγραμματισμό. Ψηφίζω punky και helm από αυτούς που θα ήθελα να ξαναεμφανιστούν. gdp και afentiko7 γιατι βάζουν τις δικές τους μοναδικές πινελιές στο φορουμ τον vatos και τον georgeman γιατί βοηθάνε πολύ κόσμο και τέλος ψηφίζω και όλους τους mods
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Από τις κοπελιές ψηφίζω koritsi gia pc γιατί αν και δεν συμφωνώ σε τίποτα μαζί της είναι η μόνη που ποστάρει στο gaming forum. Συμφωνώ σε αυτό!
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...Ψηφίζω punky και helm από αυτούς που θα ήθελα να ξαναεμφανιστούν.... Να τους πάρουμε τηλέφωνο να ξαναγυρίσουν.
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ο Χελμ έχει ξακαθαρίσει πως δεν ψήνεται να ξανασυμμετάσχει πάντως. Ο πάνκης ήταν υποψήφιος γιατί τα έλεγε ωραία -αλλά πάντα στην δεύτερη παράγραφο μετά τις (έξυπνες) περιαυτολογίες. Αυτό τον άφησε έξω από το τοπ5.
pappous_soulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 και τέλος ψηφίζω και όλους τους mods http://en.wikipedia.org/wiki/Saliva
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ο Χελμ έχει ξακαθαρίσει πως δεν ψήνεται να ξανασυμμετάσχει πάντως.Ο πάνκης ήταν υποψήφιος γιατί τα έλεγε ωραία -αλλά πάντα στην δεύτερη παράγραφο μετά τις (έξυπνες) περιαυτολογίες. Αυτό τον άφησε έξω από το τοπ5. Με ξενέρωσες (για τον helm) τώρα και πάνω που (νόμισα ότι) τον κεντράρισα σε κάποιο άσχετο forum. Για τον πανκιό,να τον ψήσουμε να συμμετέχει περισσότερο,να του ετοιμάσουμε και υποδοχή,να πληρώσουμε ρε παιδί μου κατιτίς παραπάνω να τον έχουμε.
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Με ξενέρωσες (για τον helm) τώρα και πάνω που (νόμισα ότι) τον κεντράρισα σε κάποιο άσχετο forum. Ενδέχεται. Ειδικά εσένα θα σε ενδιαφέρει ο Τηλέμαχος. Τσέκαρε εδώ.
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ενδέχεται. Ειδικά εσένα θα σε ενδιαφέρει ο Τηλέμαχος.Τσέκαρε εδώ. Στο κόσμο τους είναι ρε συ.Εμείς θέλουμε ανθρώπινους (σχεδόν,έτσι )συμμετέχοντες. Τους έψαχνα για το Schizo τους (να το φιλοξενήσω επί πληρωμή μετρητά!),μου είπαν θάρθουν,ακόμα τους περιμένω κι αν δεν ήταν ο Βιβλιοπέλαγος ακόμα άδειο θάταν το ράφι μου...
Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ενας που ηταν γερμανια και ελεγε κατι ωραια ποιος ηταν γαμωτο....
pappous_soulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ενας που ηταν γερμανια και ελεγε κατι ωραια ποιος ηταν γαμωτο.... Ο Τούφας όταν είχε πάει διακοπές στο Βερολίνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.