Προς το περιεχόμενο

Ποιο μελος κανει τα καλυτερα ποστς;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια καποιος να σβησει ολα τα ποστς και να παμε ξανα απο την αρχη! Εννοουσα καλυτερα με τον ορο πετυχημενα, που μενουν στην ιστορια! Και οχι ποστς, αλλα threads! Καποιος να αλλαξει και τον τιτλο παρακαλω αμεσα!

Και παλι ετσι οπως το θετεις ειναι πολυ αοριστο και αφηρημενο. Πρεπει να συγκεκριμενοποιηθει στο τι εννουμε καλυτερο, στο χιουμορ; στη σοβαροτητα; στη χρησιμοτητα; κλπ.

Μου θυμιζει λιγο το "Μεγαλοι ελληνες" του σκαι, που προσπαθουσαμε να συγκρινουμε τον Αλεξανδρο με τον Παπανικολαου (ΠΑΠ).

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλοι αυτοί συγκαταλέγονται στα καλύτερα ποστ, καλύτερο συγκρότημα, καλύτερο άλμπουμ ή καλύτερο τσιμπ****;

ποστ :P ..

Δημοσ.
Και παλι ετσι οπως το θετεις ειναι πολυ αοριστο και αφηρημενο. Πρεπει να συγκεκριμενοποιηθει στο τι εννουμε καλυτερο' date=' στο χιουμορ; στη σοβαροτητα; στη χρησιμοτητα; κλπ.

Μου θυμιζει λιγο το "Μεγαλοι ελληνες" του σκαι, που προσπαθουσαμε να συγκρινουμε τον Αλεξανδρο με τον Παπανικολαου (ΠΑΠ).[/quote']

ε είναι προφανές ότι το παλληκάρι εννοεί ποστς από εκείνα μετά τα οποία δεν έχει σημασία τί γράφτηκε πριν, τί θα γραφτεί μετά, αν έπεσε το χρηματιστήριο, αν βρέχει έξω, αν χιονίζει ή αν καλό καιρό κάνει, από 'κεινα που μαζεύονται όλοι γύρω-γύρω όπως κάνανε τα πολύυυυυυυυ παλιά χρόνια, μετά το κυνήγι, γύρω απ' τη φωτιά, από εκείνα που κάνουν τις οθόνες να ξεχειλίζουν από ρησπέκτ, ποστ γλαφυρά, ποστ ανατρεπτικά, ποστ καινοτόμα σε καμμιά 16αριά τομείς (γλώσσα, ύφος, μέτρο, σαγήνη, παραδείγματα, χιούμορ, εικόνες, επιχειρήματα, παραθέσεις, πηγές , έκταση, ανάλυση κτλ κτλ), γενικώς ποστ από τη μια παθιασμένα, από την άλλη δε στιβαρά που σε κολλάνε στην καρέκλα όπως ο τελικός του CL στον καναπέ.

E τέτοιου είδους ποστ γενικώς δε θα δει κανείς στο "Μονάδες Αποθήκευσης" πχ. Θα τα δει στο Μπλα Μπλα, κατά κύριο λόγο.

Προσωπική άποψη, αλλά και κατά γενική ομολογία νομίζω ότι αυτός που έχει και KERS, και 4πλο διαχύτη, και τον Έκλεστον πεθερό στο συγκεκριμένο section του φόρουμ, είναι ο Lucifer - όταν τουλάχιστον δεν μπερδεύονται σκανδιναυικές καμπάνες στ' αυτιά του και Σκανδιναυές στα πόδια του, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει ευχέρεια στο λόγο, μία αξιόλογη φωτογραφική μηχανή και πρωτοποριακές συνταγές για κεφτεδάκια.

Δημοσ.

κάνε ένα σερτς με "κεφτεδάκια" στο οφτόπικ, και νομίζω καλή ψαριά θα βγάλεις soturin.

Συλβέστερ, όχι απλά σάικο.......είμαι κι ελεύθερος.

Το νου σας.

ΚΑΙ στις πιτσιλιές

Δημοσ.

βασικα μου αρεσουν οσοι γραφουν λιτα,περιεκτικα,ειλικρινα και χωρις διαθεση αυτοπροβολης

γενικως δεν φημιζομαι για την μνημη μου και τα παλικαρια που μου αρεσουν δεν πολυποσταρουν

απο αυτους που θυμαμαι

Georgeman

γιατι παρολο το νεαρο της ηλικιας του,εχω την αισθηση οτι κανει ευκολα focus στην ουσια των πραγματων,ειναι μετρημενο παιδι και εχει πολλες γνωσεις τις οποιες προσφερει ως βοηθεια χωρις ποζαρισμα η αλλες τετοιες αηδιουλες

Kaizersoze

παντα μα παντα καταφερνει να συνοψιζει σε μεγαλο βαθμο το τι μου λεει μια ταινια

Danteκατι

μου αρεσουν οι συνθεσεις του και κατ'επεκταση η νοοτροπια του

Insomniac

αρκετες φορες καποια ποστ του με βρηκαν απολυτως συμφωνο (δεν μου συμβαινει συχνα)

πολλα παλικαρια απο το linux section,αθορυβοι,ουσιατικοι και γνωστες

Δημοσ.

Off topic

Λοιπόν τα καλύτερα post θα έγραφε ένα μέλος που θα είχε , κατά την γνώμη μου τα εξής χαρακτηριστικά :

την δωρικότητα του lusifer ,

την αμετροέπεια του afentiko7,

το πάθος του tacticalcube138,

την σφαιρικότητα του frenzy,

την αισθαντικότητα του teo64x ,

την επιχειρηματολογία του paredwse ,

το χιούμορ του magazatora,

τον τσαμπουκά του ANHLIKOS,

την παρείστικη γραφολογία του alexzzz,

το αλέγκρο του Aledjo ,

την πιασιάρικη ατάκα του slygeon87 ,

KAI τέλος την ετοιμογραφία του washcloud .

On topic

o Ptolemy .

Δημοσ.

To τελευταίο της λίστας σου θα ήταν και το ΜΟΝΟ αρνητικό του χαρακτήρα του.

I love you wash.

Δημοσ.
Off topic

Λοιπόν τα καλύτερα post θα έγραφε ένα μέλος που θα είχε , κατά την γνώμη μου τα εξής χαρακτηριστικά :

την δωρικότητα του lusifer ,

την αμετροέπεια του afentiko7,

το πάθος του tacticalcube138,

την σφαιρικότητα του frenzy,

την αισθαντικότητα του teo64x ,

την επιχειρηματολογία του paredwse ,

το χιούμορ του magazatora,

τον τσαμπουκά του ANHLIKOS,

την παρείστικη γραφολογία του alexzzz,

το αλέγκρο του Aledjo ,

την πιασιάρικη ατάκα του slygeon87 ,

KAI τέλος την ετοιμογραφία του washcloud .

with your powers combined i am captain toufas!

28371062616055707153515.jpg

αβφδβγφδβφγδδ

Δημοσ.

Εσυ εισαι στην Photo;

** Τουφας πλακα πλακα απο το 2000 μελος, πρωτη φορα σημερα σε ειδα.. **

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...