Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Helm (RIP) True... true... Η δεύτερη επιλογή μου θα ήταν αυτός. ΥΓ. Τον Akujin τον θεωρώ εκτός ανταγωνισμού. Άλλη σχέση (και άλλο φόρουμ πλέον).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τελικά αναιρώ, δεν συμπαθώ τον Georgeman, συνέχεια έχει κατά τι περισσότερα ποστ Ειδικα τωρα που θα φυγεις και στρατο... :devil: F@ck the posts man, καλυτερα να τα καταργησουν τελειως και να μας δωσουν custom titles
Αδμιν Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εδω ειναι που γλυφουμε τους mods? Ψηφιζω Parsifal-sensei.
teo64x Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ^^^ Το καλύτερο spoiler που έχω διαβάσει. Ο Σνέιπ σκοτώνει τον Ντάμπλντορ.
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 O washcloud - η περίπλοκη γραφή του καμμιά φορά το παρακάνει. ...δικιολογούμαι ρε μαλάκα, εδώ πάνω οξυγόνο αναπνέουμε (πολύ) Είναι σίγουρα ο πόστης που κατά αλλάζει ~65 φορές Μ.Ο κάτι πριν πατήσει τελικά το κουμπάκι υποβολή. ...χα...που να 'ξερες πόσες φορές κάνω διορθώσεις μέχρι να το πάρει το vBulletin σαν "επεξεργασία".... δεν τον ενθαρρύνω παραπάνω γιατί θα την ψωνίσει και είναι και σε κρίσιμη ηλικία. κρίσιμη θα είναι η κατάστασή σου, άμα απολύκω την ll και στήσει αντίσκηνο έξω απ' το μαγαζί το κωλόπαιδο ! είπε περί ηλικίας! δεν τον πιστεύω ! Αυτούς γλύφω για τώρα, δεν κάνω edit, σόρρυ σε όσους ξεχνώ κερνάω μπύρα. ...όσους σας ξέχασε, ξεχάστε το, πρώτα θα σταματήσω εγώ να γράφω μπερδεμένα σεντόνια, και ΜΕΤΑ ο liopyr θα πνίξει τα καβούρια στις τσέπες του ...κι επειδή όπως έχω δηλώσει "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"..... ...ορίστε αποδείξεις ...δε συνηθίζω να γλύφω, και ούτε κάνω εύκολα πλάκα με κάτι τέτοιο, οπότε αυτό που θα γράψω, και λέω πως το εννοώ, το εννοώ : στο αποπάνω παλληκάρι, εκτιμώ ένα "κάτι" που έχει στην αντίληψη/έκφρασή του, επειδή ακριβώς το ΕΧΕΙ. Και βρίσκω εδώ την ευκαιρία να το πω "δημόσια", για να τον ψιλοϋποχρεώσω μ' αυτόν τον τρόπο να μην το ξεχάσει, και γιατί όχι, να το κάνει "κάτι παραπάνω" αυτό το "κάτι". Ξέρω τον έκανα να νιώσει κάπως άβολα μ' αυτό, αλλά στα τέτοια μου.
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Kοίτα τι καθεται και γράφει ο πόστης για να μη γλυτώσω την μπύρα του. Νταξ ρε, κι εσένα θα κεράσω..
elven Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Γιατί ρε είμαι troll,έχεις δει να τρολάρω κάπου; :ρ
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ποτέ δεν γούσταρα τέτοια τόπικξ. Της φάσης "καλυτερο φαι/συγκροτημα/αλμπουμ/τσιμπουκι". Παρολα αυτα θα απαντησω. (Βάζοντας μέσα κ παλιούς). Anonymous_K aka Placid ( δεν γραφει πια) marios1957 ( banned ? ή uhm.. ;P ;P ) ClouD Helm ( δεν γραφει πια) Lucifer carlmikaze ( που πήγε αυτός? ) & πολλοί άλλοι βέβαια .
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Γιατί ρε είμαι troll,έχεις δει να τρολάρω κάπου; :ρ Δεν είσαι troll, μην αδικείς τον εαυτό σου. Eίσαι high level troll, πως το λένε αλλιώς... χμ. SWAT team φάση. Επεμβαίνεις στις δύσκολες καταστάσεις. BtW το post με την Κελλυ Καβαλα... το βάζω σίγουρα στο top5 που έχω διαβάσει εδώ μέσα.
teo64x Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 nick[;2685111']Ποτέ δεν γούσταρα τέτοια τόπικξ. Της φάσης "καλυτερο φαι/συγκροτημα/αλμπουμ/τσιμπουκι". Παρολα αυτα θα απαντησω. (Βάζοντας μέσα κ παλιούς). Anonymous_K aka Placid ( δεν γραφει πια) marios1957 ( banned ? ή uhm.. ;P ;P ) ClouD Helm ( δεν γραφει πια) Lucifer carlmikaze ( που πήγε αυτός? ) Όλοι αυτοί συγκαταλέγονται στα καλύτερα ποστ, καλύτερο συγκρότημα, καλύτερο άλμπουμ ή καλύτερο τσιμπ****;
Luxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παιδια καποιος να σβησει ολα τα ποστς και να παμε ξανα απο την αρχη! Εννοουσα καλυτερα με τον ορο πετυχημενα, που μενουν στην ιστορια! Και οχι ποστς, αλλα threads! Καποιος να αλλαξει και τον τιτλο παρακαλω αμεσα!
teo64x Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ε, κάνε άλλο θρεντ για το συγκεκριμένο ερώτημα. Εδώ είναι ωραία έτσι όπως αρχίσαμε να γλειφόμαστε, έχω ερεθιστεί.
jason_rethymno Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παιδια καποιος να σβησει ολα τα ποστς και να παμε ξανα απο την αρχη! Εννοουσα καλυτερα με τον ορο πετυχημενα, που μενουν στην ιστορια! Και οχι ποστς, αλλα threads! Καποιος να αλλαξει και τον τιτλο παρακαλω αμεσα! Μπορείς και συ να τον αλλάξεις τον τίτλο.Κάνε διπλό κλικ στον τιτλό και μετα θα μπορείς να τον μετονομάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.