Προς το περιεχόμενο

Ποιο μελος κανει τα καλυτερα ποστς;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...σειρά σου λοιπόν....

πώς τα καταφέρνει πάντα αυτό το παιδί και αφήνει γκέυ αντυπώσεις, δεν καταλαβαίνω

το σπόιλερ μπήκε για να υποδείξει τις γκέυ εντυπώσεις σε όσους δεν τις είχαν αντιληφθεί αρχικά.......στο 99% του κόσμου δλδ

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...σειρά σου λοιπόν....

Θα αντισταθώ στον πειρασμό και δεν θα το κάνω, γιατί σίγουρα θα ξεχάσω πολλούς και θα ξEσΚιΣτΩ στα edit.

πώς τα καταφέρνει πάντα αυτό το παιδί και αφήνει γκέυ αντυπώσεις, δεν καταλαβαίνω

Είπε ο τύπος που μέχρι τώρα είχε μια μελισσούλα avatar, και το άλλαξε για να βάλει το τωρινό! :shock:

:P

Δημοσ.

...τί το γκέυ έχει ο Μοϊκανός μου, δεν κατάλαβα

αν η απάντηση δεν είναι ικανοποιητική, ενδέχεται να βάλω σαν υπογραφή "τι ομάδα είναι ο liopyr"...και δεν θα τη γράψω με τρία γράμματα....:P

Δημοσ.
Paredwse. Πάντα προσεγμένα, ορθογραφημένα, παραγράφους, γενικά ευκολοδιάβαστα, με ωραίο τρόπο και χωρίς να εμπλέκεται σε άσκοπους καυγάδες. Αποχωρεί διακριτικά την κατάλληλη στιγμή. Κι όταν λέω διακριτικά, εννοώ ότι απλά δεν απαντάει.

ΥΓ. Ναι, ναι, ξέρω, είμαι γλείφτης και καλά... αλλά άμα δεν έφαγα εδώ και 5 χρόνια ban, δε νομίζω να φάω τώρα, οπότε ποιος ο λόγος να πω ψέμματα;

Να συμφωνήσω. Τον πάρεδωσε γενικότερα, και τον nske σε linux θέματα τους έχω ως τους "/thread guys". Όταν αποφασίζουν να απαντήσουν εκτενώς σε ένα θέμα, δε βλέπω περιθώριο αντίλογου (παρότι εξακολουθεί να υπάρχει). Εντάξει, στον παρεδώσε επειδή είναι και στο μπλα-μπλα τα θέματα είναι υποκειμενικά λίγο και δεν μπορώ να το πω απόλυτα αυτό.

Απο κει και πέρα τα ποστ του forum's king είναι the only truthiness

Δημοσ.

Στο σκεπτικό του προηγούμενου ποστ, πρέπει να αναφερθεί και o haHa για τα λαπτόπια και τα mac, o thresh για τις συνθέσεις σταθερών, 2-3 τυπάκια (δεν είναι ένας) που στον προγραμματισμό βοηθούν να μάθεις να προγραμματίζεις, διότι εξηγούν τον τρόπο επίλυσεις του προβλήματος, ο parsifal όπου δίνει απαντήσεις κάνει κι αυτός το ίδιο, στις κονσολες ο pavlosvlass, panther_512, theoretikos, privater, ίσως ξεχνώ και κάποιον. Για μπάσκετ, η γνωστή τριάδα βάζελων, για μπινελίκια ο LL_neo, για αυτοκίνητα (κι όχι κινητά φέρετρα) ο kwsn_men, o poulinos στον τομέα του δίνει απαντήσεις που στη συντριπτική πλειοψηφία λύνουν το πρόβλημα, ο snoob εκφράζεται σωστά κι ακόμα κι αν διαφωνείς μαζί του σε "αναγκάζει" να απαντήσεις με επιχειρήματα, ο Hal9000 για τα reviews του (όχι της Cebit), υπάρχουν κανά 2 ακόμα που και το προσπαθούν και προσφέρουν απαντήσεις σε διάφορα θέματα όπως ο farcry και αυτός που έχει αλλάξει μόνο μία φορά άβαταρ, georgekati. Λοιποί χρήστες που τους διαβάζω διότι ξέρω ότι προσφέρουν κάτι οι γνωστοί του off topic, με προεξέχοντα τον Frenzy (ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους αλλά γαμεί), ferongr, garnele, cristina (αλητάμπουρες την ξεχάσατε), nullscan (ίσως γράφεται και διαφορετικά), billdanos, cue... φαντάζομαι ότι ξεχνώ κάποιους κι ότι μπορώ να συνεχίσω με μία ατελείωτη λίστα, αλλά βασικά το thread είναι ανούσιο, ο καθένας συμβάλει με τον τρόπο του για αυτό είναι και forum...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:04 ----------

και ναι, πουστοφέρνει ως avatar o μοϊκανός.

• Moderators
Δημοσ.
και αυτός που έχει αλλάξει μόνο μία φορά άβαταρ, georgekati.

Μου το χαλασες :mad:

Bot mode on: Programmed to just slip silently between the threads. Shouldn't anybody have mentioned me.

:lol: Καλα δε θα τελειωσουν οι εξετασεις? Θα τελειωωωσουν... Κι οταν τελειωσουν, θα ειμαι εκει, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΙΙΙΙ :devil::devil:

Ibtl και τελος η μ@λ@κ¥νση :lol:

Btw ακομα δε μου απαντησες για τον Μπριατορε :P

Δημοσ.

Aν και μιλάμε για ένα φόρουμ με πολλά αγαπητά/αγαπημένα ή τουλάχιστον συμπαθητικά μέλη, ξεχωρίζω τους paredwse, hal, thresh, georgeman, vatos_locos, pappous soulis, haHa και poulinos, ο καθένας βέβαια για τελείως διαφορετικούς λόγους και όλοι για την αίσθηση του χιούμορ τους, χαχα.

Δημοσ.

Λοιπόν, θα προσπαθήσω να μη ξεχάσω πολλούς.

Τα διασκεδαστικότερα post θα συμφωνήσω με αρκετούς πως τα κάνει ο freedubus, ο high level troller elven, ενώ με πεθαίνουν κατά καιρούς οι ατάκες του soturin, σε σημείο να γελάω μόνος μου κάνα δεκάλεπτο σαν μαλάκας.

Ακολουθούν στην λίστα:

O toufas γιατί είναι από τους επιδραστικότερους, δίνει νότες εξωτερικού. Συχνά αργώ να καταλάβω τα pics του. :P

O washcloud γιατί έχει χαρακτηριστικό χιούμορ, αλλά η περίπλοκη γραφή του καμμιά φορά το παρακάνει. Είναι σίγουρα ο πόστης που κατά αλλάζει ~65 φορές Μ.Ο κάτι πριν πατήσει τελικά το κουμπάκι υποβολή. Συχνά βγάζει πολύ ωραία αποτελέσματα, του το αναγνωρίζω αλλά δεν τον ενθαρρύνω παραπάνω γιατί θα την ψωνίσει και είναι και σε κρίσιμη ηλικία.

Ο alter μου γιατί είναι ο alter μου.

Ο τεούλης μας γιατί συνδιάζει λίγο απ'όλα. Όταν έχει δίκιο και το ξέρει, θα το αποδείξει.

Don't mess with him when you're wrong. You're fucked./

Ο παππούς γιατί σκάει συχνά σαν κερασάκι στην τούρτα.

Τον συμπαθω επειδή έχουμε ίδιο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.

Ιδιαίτερη εκτίμηση έχω στον insomniak, που θεωρώ από τους πιο σταθερούς και κατασταλλαγμένους που γράφουν εδώ μέσα.

Το ίδιο ισχύει και για τον frenzy, που έχει επίσης το προνόμιο να μη κάνει πολύ συχνά χαβαλέ, αλλά όταν πετάξει ατάκα να είναι bullseye.

Για να τον βγάλω από το προβληματισμό του, θα του θυμίσω πως με διαφορά ασφαλείας μπροστά στις γυναίκες είναι η garnele.

Ο Ailouros. Όποτε αρχίζει να αναλύει μυρίζει καμμένο. O μόνος που καταφέρνει να συννενοηθεί μαζί του είναι ο tmjuju.

Τους μισώ και τους 2. :P

Aνεβαίνοντας στην ιεραρχία, απλώνονται τα φτερά του παντογνώστη Thresh.

Ναι. Ξέρει τα πάντα, και το εκμεταλεύεται γράφοντας παντού.

Είναι ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ του insomnia.

Respect him.

Δεν λείπει φυσικά από την λίστα Lucifer γιατί είναι χαρισματικός είρωνας που ξέρει να γράφει έντεχνα, σε σημείο να τον ζηλεύω καμμιά φορά.

Τον αγαπάω γιατί δεν με έχει μπανάρει ποτέ, και του συμπαραστέκομαι επειδή τον μισούν όσοι φροντίζουν για το το "ψυχαγωγικό" κομμάτι του μπλα-μπλα.

Ο parsifal on list γιατί είναι ίσως αυτός που ασχολείται τις περισσότερες ώρες για να βοηθήσει στο τεχνολογικό κομμάτι του forum.

Είναι συνήθως επεξηγηματικότατος, αλλά τον προτιμώ ως είχε πριν πρασινίσει.

O paredwse γιατί έχει την δυνατότητα να μην κάνει λάθος ποτέ.

(ή να κάνει όλους να πιστεύουν πως δεν κάνει λάθος ποτέ). :P

Αυτό που καταφέρνει πολύ καλά όμως είναι να κρατά ένα επίπεδο μακριά από όλους, χωρίς αυτό να του στερεί την δυνατότητα να γράφει σε φιλικό τόνο ή να κάνει χαβαλέ.

Φαίνεται απλό, αλλά νομίζω είναι πολύ δύσκολο.

Αυτούς γλύφω για τώρα, δεν κάνω edit, σόρρυ σε όσους ξεχνώ κερνάω μπύρα.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον σοβαρα τωρα, εχουμε και λεμε:

Hal9000 και Dimitris1990 για τις ειδησεις τους.

Dante80, PCharon κι εγω για τις προτασεις συνθεσεων.

Thresh, eSATA για τη χρηση emoticons.

Kostacurtas, Privateer, S2Katana στο gaming section. (ο τελευταιος και στο laptop section, μαζι με τον haHa)

Poulinos για τα δικτυα και Parsifal + Frenzy για τα softwareικά/video authoring θεματα.

Hal9000, Paredwse για τα reviews.

Paredwse για την υποστηριξη στο Mac section και τη συνολικη προσφορα.

Million Voices, pappous_soulis, washcloud για το χιουμορ.

Liopyr, Ailuros, tmjuju, grimpr για το επιπεδο των ποστ.

Aledjo για το sex. (:lol:)

Και πολλοι, πολλοιιιιι ακομα, ιδιως στο hardware section που παρακολουθω που βοηθουν.

Ολοι εσεις οι σαχλοι του μπλα μπλα να πατε να...

δειτε φορμουλα!

.

Δημοσ.

F@ck ναι, τον liopyr δεν ανέφερα, σκεφτόμουν το άβαταρ και δε θυμόμουν το όνομα.

Σωστά, ο paredwse σου δίνει την αίσθηση ότι δεν κάνει ποτέ λάθος, σαν το λειτουργικό στου οποίου το section γράφει. :P

Τελικά αναιρώ, δεν συμπαθώ τον Georgeman, συνέχεια έχει κατά τι περισσότερα ποστ

:P:p:p:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...