Luxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ολα βασικα τα threads μου εχουν top views, τοπ πλακα και μεγαλη αγωνια για το ποιο θα ειναι το τελος τους..
livewire Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Το φάκελο παρακαλώ!...[drum roll] Έλαβον: ...o frenzy αργεί τον τελευταίο καιρό οπότε παίζει χωρίς αντίπαλο ο grimpr. Στα υπέρ του ότι δεν κυνηγάει τα πιασάρικα θέματα, έστω κι αν συνήθως πέφτουμε μόνο κατά τύχη πάνω σε πόστ του. Ο Lucius χωρίς αμφιβολία το έχει, αλλά πέφτει συνέχεια στη λούμπα να απαντάει στα ποστ του κάθε ξεκωλιάρη ανύπαρκτου ατένσιον πόρνης, με συνέπεια να αδυνατίζει ο συντελεστής ποιότητας/ποσότητάς του. Μου ήθελε μοντεριλίκια =ρρρ Στην κατηγορία kalytera_posts_trofi_gia_flame/επικίνδυνα stunds, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και χωρίς να αμφισβητείται από κανέναν KWSN, ο afentiko7 aka omnislash πέρνει το χρυσό κοτόπουλο σπίτι του για να γουστάρει. Σε κάθε περίπτωση, η εκλογή ήταν πανδύσκολη γιατί όλοι ήσαστε υπέροχοι
Luxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δε ξερω κανεναν απο αυτους.. Βασικα πολυ σπανια μπαινω στο μπλα/μπλα section. Θα αρχισω να μπαινω μου φαινεται.. Παντως εχω μονο 432 θεματα.. Αυριο θα κανω ανασκοπηση των καλυτερων θεματων μου
deminho11 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τα καλύτερα ποστς πάντως τα κάνει ο freedubus. +10000000!!!! Xωρίς να τον γνωρίζω και χωρίς παρεξήγηση πιστέυω πως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ "παλικάρι"
Tenshi Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ο Lucius χωρίς αμφιβολία το έχει, αλλά πέφτει συνέχεια στη λούμπα να απαντάει στα ποστ του κάθε ξεκωλιάρη ανύπαρκτου ατένσιον πόρνης, με συνέπεια να αδυνατίζει ο συντελεστής ποιότητας/ποσότητάς του. Μου ήθελε μοντεριλίκια =ρρρ +1 για την επιλογή,δέν θα συμφωνήσω στην "λούμπα". Και πρίν το μοντεριλίκι o Luci ήταν μπίχτης και κωλόπαιδο (με την καλή έννοια),απλά τώρα έχει και το "Ασταδιάλα" button.
slipknot Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Όλους σας αγαπώ. Αλλά το αφεντικό περισσότερο.
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ειμαι μεταξυ freedubus και Wash... δεν μπορω να αποφασισω.. ...μην αγχώνεσαι.............. (συνεχίστε οι άλλοι)
slipknot Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αυτός στο άβαταρ του freedubus είναι ο ghost dog ή καμία σχέση; Τώρα το παρατήρησα.
frenzy Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τα ουσιαστικότερα ποστς τα γράφει ο παρεδώσε imo, βέβαια είναι νομικός κι αυτό δεν είναι υπέρ του . Ατακαδόροι ο Λούσιφερ κι ο freedubus. Μου λείπει πολύ ο Πάρσιφαλ της pre-mod era, έσπερνε στο μπλα μπλα, γαμεί και δέρνει στα A/V - πολύ θεωρία ο άνθρωπος. Στο σινεμά φόρουμ γουστάρω Κάιζερ , φωνάζει και βρίζει όταν πορώνεται, γελάω πολύ. Παππούς για demotivational, τα μόνα που γελάω every fucking time, ο μόνος που ξέρει πως να τα ποστάρει με στυλ. Ο λιοπυρ έχει το πιο σταθερό επίπεδο σε ποστς, αν είχε το φόρουμ 5-6 τέτοιους ακόμη δε θα με χάλαγε. Τέλος αυτός με τον οποίο διαφωνώ σπανιότατα είναι ο τεο. Καμιά φορά γράφει ότι σκέφτομαι και το πάει και παραπέρα. Καμιά γυναίκα προσπαθώ να σκεφτώ (για το politically correct της υπόθεσης) αλλά ταμπουρώνονται στο οφ τόπικ που τις χαιδεύουν και βγαίνουν να πετάξουν καμιά ατάκα που και που. Μία που έγραφε καλά έπαθε αποφευκτικό σύνδρομο (ή βαρέθηκε). Αυτά.
parsifal Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω για ποστς, αλλά στα τοστς σας έχω χαλαρά τους περισσότερους!
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αυτός στο άβαταρ του freedubus είναι ο ghost dog ή ...χωρίς "ή". Κι επειδή ξεχάστηκα προηγουμένως που ήθελα να να πω τα οντόπικ μου, ας το κάνω τώρα. Πολύ πρόβλημα είχα με τον τίτλο "ποιός". Διότι φυσικά δεν πάει έτσι. Για 'μενα τουλάχιστον. Γι' αυτό ας πω ο frenzoPCharonThReShoLuciferoalexzzz, για να βγάλω πεντάδα. πλέη ο Αλέκος (Πόντιοι είμαστε να μην βάλουμε πλέη Πόντιο; ), που ζωγραφίζει στο οφτόπικ, σούτινγκ γκάρντ ο frenzy που άμα αρχίσει τις σουρεαλιές (σε όποιο γήπεδο κι αν είναι), σε φτιάχνει καλύτερα, φθηνότερα, υγιεινότερα από κολομπιάνα, τριάρι ο Lucifer που όταν ξεμένει από ζογκλερικά με διεισδύσεις και πάσες, βγαίνει έξω και κοπανάει τρίποντα ευρυματικά και με συνήθως υψηλά ποσοστά ευστοχίας, από κάθε σημείο του Μπλα Μπλα, πάουερ ο PCharon σε hardware και software, ξυρίζει α-λα Bau-Mec : άπαξ και πιάσει τη μπάλα, με απλές κι απέριττες κινήσεις τη στέλνει στο καλάθι, και σέντερ φυσικά ο ThReSh, όλη η ομάδα χτισμένη γύρω του είναι, στυλοβάτης, είναι παντού, σε κάθε σημείο του γηπέδου, σε άμυνα, επίθεση, βοήθειες, κοψίματα, κλεψίματα, και φυσικά............καρφώματα 6ος παίκτης ο liopyr, βγάζει πολύ βρώμικη δουλειά, κι ας μη φαίνεται (είναι κοντός, αυτό τον έφαγε), και δεύτερη αλλαγή ο Vatos_locos έρχεται κολλητά πίσω απ' τον liopyr, τα έχουμε πει και στο οφτόπικ αυτά ο οποίος "σκουπίζει" ό,τι περσέψει, σημαντική προσφορά κι αυτή, προπονεί και τα τσικό, απλά είναι μικρός ακόμα (δεν έχει πάει καν στρατό), έχει μέλλον μπροστά του, αρκεί να μην τον φάνε οι γυναίκες. ...είπα γυναίκες, κι όπως σωστά έγραψε ο frenzy, τα θηλυκά στοιχεία προσανατολίζονται σε ρόλους μαζορέτας σε γενικές γραμμές ( πράγμα όχι απαραίτητα κακό, όλοι οι ρόλοι χρειάζονται, φαντάζεστε να φοράγαμε φουστίτσα στον KWSN_MEN; ), άλλες με πιο εμπνευσμένες χορογραφίες, άλλες με περισσότερο τσαχπίνικες, με μάλλον προεξέχουσα εξαίρεση τη garnele που έχει τύχει να φύγει από το γήπεδο με 20+ πόντους, τριπλ-νταμπλ-φίγκιουρς και το κεφάλι ψηλά. (...τώρα τελευταία έχει σκάσει και μια καλή μεταγραφή, αλλά επειδή ΚΑΤΙ έχει που τους τσιτώνει όλους, καλύτερα να μην πω περισσότερα, μην ψάχνω για ομάδα τώρα στα πλέη-οφ. Ίδωμεν) Manager : paredwse Γιατρός : FilliposMD Φροντιστής : leftermann Oδηγός : ferongr Animateur : a......... AΣ Τ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ. Παίξτε μπάλα.
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Με ποιον-ποια,θα θελατε να κανετε αγριο σεξ? (κλειστό) Holy FucK! Ανακάλυψα πως κάποιος κακοήθης χρησιμοποιεί το avatar μου! Κατά τα λοιπά, ωραία thread αυτά να γλυφόμαστε μεταξύ μας, γουστάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.