elven Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 omni=omnislash=Ομνι=Ομνισλασ=afentiko7=Chuck Norris των γνώσεων
million_voices Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 =the Α and the Ω = =the master of disaster,= the ruler of space and time,= the pain bringer ξηξγηξγξη
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 oντόπικ, ο parisfal που !Ι#Ρ@&!^ει !@%#*ους όσον αφορά πάνω απ' όλα τους εκάστοτε αναλυτικούς οδηγούς του και τα tips στο στυλ "how to...", γενικώς, κι όσον αφορά το video editing ειδικώς, αλλά και η αναλυτική επιμέρους επίσης βοήθειά του - γενικώς πάλι. Επίσης αναρωτιέμαι που βρίσκει το χρόνο ο μπαγλαμάς για shoe store-nudie bar-couch KAI ινσόμνια.... ...και ο Τζώρτζμαν (αυτός με το άβαταρ, ντε), που επίσης έχει πολλή συμμετοχή στα hardware/software sections, με αρκετά σοφή και σαφή (ένα παραπάνω για το νεαρόν της ηλικίας του - όταν τον πρεωτοπρόσεξα είπα ότι θα είναι κα'νας τελειωμένος 30άρης, μέχρι που τον πρόσεξα να ποστάρει στο οφτόπικ θρεντ) προσέγγιση και βοήθεια (με συγκινητική έμφαση προς τα κοριτσάκια) στα θέματα με τα οποία καταπιάνεται (όταν η ενασχόληση με το retro hardware, το ενδο-οικογενειακό ταρφιλίκι - aka "front"- και το αφοσιωμένο διάβασμα για Πανελλήνιες του αφήνουν χρόνο), ...ΚΑΙ ο poulinos (γνωστός υπερ-postης κι αυτός, η νέμεσις/το "καρότο" του ThReSh) που ειδικά σε θέματα δικτύων/τηλεφωνίας κτλ (αλλά και σε θέματα storage/recovery) είναι νούμερο ούνο, και πιο γρήγοαρα απ' όλους....Aυτό το τελευτάιο βέβαια καλά θα κάνει να το κοιτάξει λίγο, γιατί εννίοτε μας βγάζει τον αδόξαστο με την ωr8ωgraφύα του (και η έλλειψη χρόνου μπορεί να αποτελεί εξήγηση, αλλά όχι δικαιολογία ) .Παρ' όλ' αυτά, εννοείται πως αγαπάμε poulino, γιατί είναι συν τοις άλλοις αμώ τα παλληκάρια, και μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους. Δεν συμπεριέλαβα τους άνωθεν στην αρχική πεντάδα που έβγαλα (τί να κάνουμε, οι πριμαντόνες έχουν πάντα καλύτερη προβολή) και νομίζω πως θα ήταν άδικο να μην αναφερθούν στους βασικούς της δεύτερης, όπως την βλέπω εγώ. οφτόπικ, μ' αρέσει όμως Teaser που δεν είσαι...προκατειλλημένος... Πάντως, έτσι ενημερωτικά, θυμάμαι κι άλλους "υπερασπιστές", που σε κάποια φάση (σχεδόν νομεοτελειακά) άρχισαν να το βλέπουν αλλοιώς το ζήτημα (ειδικά όταν έλαβαν "ιδίαν γεύσιν")
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Κρίμα να μην έχω και 'γω ένα φίλο στο φορουμ να τον ψηφίσω ρε γαμώτο. =ρ
million_voices Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Κρίμα να μην έχω και 'γω ένα φίλο στο φορουμ να τον ψηφίσω ρε γαμώτο. =ρ με 50 γινομαι φιλος σου χαλαρα u know the drill hah:-D
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ουτε που τον ξερω...αλλα οσες φορες εχω διαβασει ποστ/thread του ειναι παντα σωστα γραμμενο κ οτι λεει ειναι βασιμο.
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Κρίμα να μην έχω και 'γω ένα φίλο στο φορουμ να τον ψηφίσω ρε γαμώτο. =ρ άσχετο - αλλά αυτό μου θύμισε ατάκα από το Splash : "really, i'm a nice guy! If i had friends, u could ask them!"
afentiko7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Για το θέμα του βιασμού, είχα απλά τονίσει πως το φυσικό είναι η γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, διότι το σώμα της την προδίδει. Πχ πάρτε παράδειγμα τις γάτες, οι οποίες δε θέλουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και "βιάζονται" από τα αρσενικά. Για το θέμα της τερατογένεσης απλά είχα τονίσει πως αν ο βοσκός το κάνει με μια κατσίκα το έμβρυο που θα συλληφθεί τι' θα ναι? Δε θα ναι τέρας? Δεν είπα πως δεν υπάρχουν τερατογενέσεις λόγω μεταλλάξεων στα κύτταρα κλπ. για μένα όλοι καλοί είναι. Κανείς δεν είναι τέλειος.
Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τα άσχετα μηνύματα σβήστηκαν. Το ποστ το όμνι μένει γιατί είναι τίγκα οντόπικ.
PCharon Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Για το θέμα της τερατογένεσης απλά είχα τονίσει πως αν ο βοσκός το κάνει με μια κατσίκα το έμβρυο που θα συλληφθεί τι' θα ναι? Μάλλον έχεις επηρεαστεί από το σινεμά... Όποιος κι αν το κάνει, με ό,τι κι αν το κάνει δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Για να στο πω χοντρικά δεν δημιουργείται ζυγωτό διότι δεν υπάρχει γενετική συμβατότητα. Υ.Γ. Ελεύθερος ...αστειεύομαι
paschalia Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ειδικά για σήμερα, ψηφίζω Λουσι. Τόση ανάγκη για εκτόνωση,πρέπει να αναδειχθεί.
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ...εγώ παρ' όλ' αυτά, να ξαναπώ πως οι γάτες μου και 'γω συμφωνούμε πώς κανείς δεν είναι τέλειος, μετά από αυτό : Πχ πάρτε παράδειγμα τις γάτες, οι οποίες δε θέλουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και "βιάζονται" από τα αρσενικά.
MiltoZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αμαρτία πάντως να μην μπορούμε να αναπτύξουμε κάπου το θέμα βιασμος και τερατογένεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.