million_voices Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Nαι ρε δε παίζει θέμα ξεκόλλα. ει χικ με 50 σε ψηφιζω,deal or no deal?:-D
soturin Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 επίσης φοβερή βοήθεια σε θέματα υπολογιστών δίνει ο vatos_locos, για να δει σίγουρα το πρόβλημα σας μην ανοίγετε θέμα και περιμένετε, στείλτε του Pm. Όλοι, πολλά
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 φτού σου εγώ δεν λέω κανέναν άλλους συμπαθώ και άλλους αντιπαθώ, ο καθένας έχει τον unique τρόπο του όμως οπότε όλοι μια οικογένεια είμαστε
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 όλοι μια οικογένεια είμαστε καλά τότε, άμα είναι έτσι, πιάσε μικρέ μια πορτοκαλάδα
pournaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 καλά τότε, άμα είναι έτσι, πιάσε μικρέ μια πορτοκαλάδα
slygeo87 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ει χικ με 50 σε ψηφιζω,deal or no deal?:-D Ξερω' γω τώρα 50 τι, το 'να τ' άλλο...deal...πες το κι έτσι ρε τιτανομέγιστε.Μάθετε μπαλίτσα που λέει και ο Νίκος.
million_voices Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ok dokie ρε συ παιχτουρα ψηφιζω συμπληρωματικα slygeo87 γιατι τον κοβω για μαμω τα παιδια elven γιατι ειναι "ταλεντο" (και κατι μου λεει οτι βλεπουμε μονο την κορυφη του παγοβουνου,τουτεστιν παιζει να ειναι μεγαλη μορφη) gdpκατι γιατι γουσταρω ιδεαλιστες σταυροφορους
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αχμμ... Εγώ ψηφίζω georgeman... Δε ξερω γιατί... Πάω πολύ τον τρόπο που γράφει...
michael92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μακράν ο 21 century για ένα ευχάριστο διαφημιστικό διάλειμμα
KWSN_Men Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 MiltoZ, μίλησα για γνώσεις και όχι για ορθές η όχι απόψεις. Γιαυτό γίνονται οι συζητήσεις για να λέμε απόψεις (ενίοτε τελείως διαφορετικές). Τώρα αν είναι εθνικοσοσιαλιστής ή κομμουνιστής ο οποιοσδήποτε δεν σημαίνει ότι έχει άγνοια πραγμάτων.Ας το αφήσουμε όμως αυτό γιατί ξεφύγαμε, μένω σε ότι είπα πριν. A-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ. Γνώσεις... το όμνι... :shock::shock::shock:
Teaser Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Εξακολουθώ να μην γνωρίζω τι ενοείτε με τη λέξη ομνι αλλά κάτι κακό θα είναι (λογικά) για να το λέτε συνέχεια! Και..ας ξεφύγουμε λίγο από αυτό που είπα, άλλο είναι το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.