Προς το περιεχόμενο

e-shop επαθα την πλακα μου

peterako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που λετε χθες παρασκευη 24 του μηνα το βραδι παραγγιλα το FSX ACCELERATION και σημερα το πρωι σαββατο 25 του μηνος στις 11 το πρωι μου ερχετε sms που λεει οτι οι παραγγελια μου ειχε φτασει!!!:whistle: επαθα την πλακα μου. μηπος εχει τυχη και σε εσας??? αλλη φορα μονο friday orders:-D αλλα πρεπει να παραγγιλω πριν τις 28 για να παρω το PGR4 μονο με 15 αντι 25 ευρο. λιγει ο κωδικος τοτε:fear:

Δημοσ.

Μόνο μία φορά μου έτυχε, που πήρα εξαρτήματα για ολόκληρο σύστημα και ήρθε σε δυο μέρες. Όλες τις άλλες φορές μου έχουν βγάλει την πίστη, αλλά δε βαριέσαι.

Δημοσ.

σε δυο μερες το πολύ ( ψωνιζω συγνα αποκει)

μια φορα ειχαν τελειωσει τα αποθεματα και περιμενα δυο εβδομαδες ... ( ενα καπελο ηταν )))

Δημοσ.

Δε μου φαίνεται περίεργο. Προσωπικά εντός 24 ωρών πάντα μου ερχόταν η ειδοποίηση. Επίσης τουλάχιστον δύο φορές μου έχει τύχει να παραγγείλω πράγματα και να να μου έρθει η ειδοποίηση να τα πάρω την ίδια μέρα κιόλας. Τη μία φορά πχ παράγγειλα ψύκτρα, τροφοδοτικό και κάτι άλλο (δε θυμάμαι) στο e-shop point κατά τις 12:00 το μεσημέρι και στις 19:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας μου ήρθε ειδοποίηση και πήγα να τα πάρω επί τόπου.

Δημοσ.

εμενα μου ερχονται συνηθως σε 24 ωρες αν κ οη τελεταια μου παραγγελεια ηταν παρασκευη απογευμα κ μου εστειλαν sms σημερα το πρωι

• Super Moderators
Δημοσ.

καθόλου περίεργο, ειδικά αν επιλέγεις παραλαβή από το κατάστημα μέσα σε μια μέρα έρχεται ειδοποίηση συνήθως εφόσον το προϊόν είναι 1-2 εργάσιμες...

Δημοσ.

Είναι λίγο περίεργο που καταντήσαμε να χαιρόμαστε όταν η παραγγελία φτάνει γρήγορα, θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

Δημοσ.
Είναι λίγο περίεργο που καταντήσαμε να χαιρόμαστε όταν η παραγγελία φτάνει γρήγορα, θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

δηλαδη too good to be true, ή καπιο λακο εχει η φαβα??:whistle:

Δημοσ.
Απλά το να χαίρεσαι για τα αυτονόητα είναι οξύμωρο, αλλά αυτό οφείλεται στο eshop πιο πολύ.

good point:rolleyes:

Δημοσ.

Να χαιρόμαστε όταν αργεί ή να στεναχωριόμαστε όταν έρχεται γρήγορα;

Δημοσ.
Να χαιρόμαστε όταν αργεί ή να στεναχωριόμαστε όταν έρχεται γρήγορα;

εγω λεω να δερνουμε του πολιτές αμα αργει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...