Προς το περιεχόμενο

Windows Genuine Advanced Notifications

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλωστε εσυ φιλε μου μπορει να νομιζεις οτι εχεις τα γνησια ουιν.. αλλα βαζοντας αυτο το προγραμμα μπορει να σου πει οτι "ξερετε δεν ειναι γνησια" Οποτε τι κανεις?? Θα τα βαλεις με τον γιγαντα τον Μπιλ?? Η θα πας να σκασεις κανα 100αρι για να (ξανα)βαλεις αλλα " γνησια " ωσπου να σου ξαναβγαλει αλλο μυνημα οτι και τα καινουργια δεν ειναι γνησια..(αυτο και θενε τα αμερικανακια ) Αλλωστε οπως θα δεις και στην συνεχεια του βλακωδους αυτου μυνηματος,, σε ειδοποιει οτι τα στοιχεια σου θα καταγραφονται,, αλλα μην ανυσυχεις,, ειναι για καλο...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα Win setups που κανουν το Genuine Advanced να νομιζει οτι ειναι γνησια, εστω κι αν αυτα δεν ειναι... Οποτε καταλαβαινεις οτι μιλαμε για τριχες:-)

Δημοσ.
Mπααα, βαριεμαι να παιρνω backup. Eξαλλου νομιζω οτι αν ο δισκος ειναι ετοιμος να τα παιξει θα το καταλαβω και θα προλαβω να αποσυρω τα αρχεια. Χρησιμοποιω πολλα διαγνωστικα προγραμματα. Οσο για τα updates οπως του ie7, οπως ειπα, δεν με ενδιαφερουν.

πιστεψε με δεν προκειται να το καταλαβεις.ολοιο αυτο λενε.θα δω κατι.αν ο δισκος χτυπησει απο ρευμα δεν θα καταλαβεις ουτε θα κανεις τιποτα.και μην ακουσω εχω ups διοτι αμα δεν εχεις κατηγορια smart και πανω δεν μετραει για ups.ουτε την αστοχια υλικου θα προβλεψεις.αμα πεσεις κεραυνος τοτε παλι δεν θα προλαβεις να κανεις κατι.αλλα ολοι λενε σε μενα θα τυχει.anyway δεν το κανω για κυρηγμα απλα αυτο που λες βαριεσαι ισως καποια στιγμη να σου βγει σε κακο και να χασεις πραγματα που μπορει να θες πολυ και να ειναι αναντικαταστατα.δεν μιλαω ταινιες και τραγουδια και τετοιες βλακειες αλλα για φωτο απο ταξιδια κτλ.δεν κανουν ολοι οι δισκοι θορυβο πριν τα παιξουν.υπαρχει περιπτωση να αρχιζει να τα παιζει αργα αργα αλλα υπαρχει και περιπτωση να ταπαιξει μια και εξω.ουτε μπορω να ακουω οτι ειναι καινουριος δεν χαλαει ακομα.μπορει να αντεξει 10 χρονια μπορει 10 ωρες.οποτε καλο ειναι 2 φορες τα πολυ βασικα τουλαχιστον.αυτα που δεν θες να χασεις με τιποτα.ειτε σε dvd ειτε σε δευτερο σκληρο.

Αλλωστε εσυ φιλε μου μπορει να νομιζεις οτι εχεις τα γνησια ουιν.. αλλα βαζοντας αυτο το προγραμμα μπορει να σου πει οτι "ξερετε δεν ειναι γνησια" Οποτε τι κανεις?? Θα τα βαλεις με τον γιγαντα τον Μπιλ?? Η θα πας να σκασεις κανα 100αρι για να (ξανα)βαλεις αλλα " γνησια " ωσπου να σου ξαναβγαλει αλλο μυνημα οτι και τα καινουργια δεν ειναι γνησια..(αυτο και θενε τα αμερικανακια ) Αλλωστε οπως θα δεις και στην συνεχεια του βλακωδους αυτου μυνηματος,, σε ειδοποιει οτι τα στοιχεια σου θα καταγραφονται,, αλλα μην ανυσυχεις,, ειναι για καλο...

an πραγματι τα εχει γνησια δεν θα εχει αυτο το θεμα.αλλο αν εχει κωδικο που ειναι απο γνησιο και ισως μπλοκαριστει επειδη το εχουν κανει Use 10.000 ατομα

Δημοσ.

Για τη πρωτη παραγραφο σου, φυσικα και εχεις δικιο.

Και παλι ομως εγω βαριεμαι να κανω backup, τα δε πολυ σημαντικα αρχεια τα κραταω σε dvd.

Για τη δευτερη παραγραφο σου, ειτε γνησια ειτε μη γνησια το ερωτημα μου ηταν γιατι να βαλεις ενα αχρηστο προγραμμα.

Γνησιο ενα Win αντιγραφο δεν το κανει μόνο το serial του. Υπαρχουνε πολλα χακς στο νετ που κανουν τα Win να εμφανιζονται γνησιοτατα:-)

Δημοσ.

αν τα εχεις και σε dvd τοτε οκ.τωρα τα υπολοιπα ταινιες κτλ και να χαθουν who cares.απλα που και που δοκιμαζε οτι παιζουν ta dvd διοτι πολλες φορες μετα απο κανα δυο χρομνια δεν παιζουν αμα ειναι καμια μαρκα καψε με

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...