Προς το περιεχόμενο

Windows Genuine Advanced Notifications

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε μια επανεγκατάσταση στο mpc και πες του να αφαιρέσει ότι βρει από παλιότερους drivers. Το klite χρησιμοποιεί το mpc έτσι κι αλλιώς και το εγκαθιστά ως προεπιλεγμένο player για τα αρχεία βίντεο.

Όσον αφορά τα εικονίδια, να σου πω τι γίνεται.

Κάθε φορά που αλλάζει κάτι σε έναν φάκελο (η Επιφάνεια εργασίας είναι κι αυτή φάκελος) τα windows κάνουν refresh αυτόματα για να ενημερώσουν για αλλαγές το σύστημα.

Τα εικονίδια για να εμφανιστούν, θα πρέπει να βρει ο explorer το εκτελέσιμο, να ελεγχθεί το εκτελέσιμο από το antivirus επειδή θα υπάρξει πρόσβαση σε αυτό από τον esplorer, να βρεθεί το εικονίδιο που είναι δηλωμένο και να σχεδιαστεί ώστε να το δεις. Αν υπάρχουν πολλά εκτελέσιμα διάσπαρτα σε διάφορα partitions και δίσκους , όταν γίνει refresh θα αργήσει πολύ η εμφάνιση των εικονιδίων.

Αν δε, έχεις και εικονίδια από προγράμματα που βρίσκονται σε άλλον υπολογιστή στο δίκτυο ή δικτυακούς φακέλους, ε τότε μπορεί να αργήσει υπερβολικά ο επανασχεδιασμός.

Αν απενεργοποιήσεις το auto refresh δεν θα γίνεται αυτό κάθε λίγο και λιγάκι αλλά μόνο κατ απαίτηση σου, δηλαδή αν πατήσει F5 ή κάνεις δεξί κλικ και πας Ανανέωση.

Αυτό με τα exes, εμπίπτει στο θέμα με το antivirus που ανέφερα παραπάνω. Αν είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρά από ιούς τα εκτελέσιμα, μπορείς να ορίσεις τον φάκελο αυτό ως exclude από τον αυτόματο έλεγχο, resident shield ή όπως αλλιώς το λέει το antivirus που έχεις.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1. Mα δεν θελω να κλεισω τα updates.

Aν και τωρα ειναι αργα. Η ειδοποιηση εμφανιζεται μετα απο καθε restart.

Για να βγεί τελείως εκτέλεσε αυτό

Δημοσ.

-Φιλε giopap87, οπως ειπα δεν δεχτηκα τους ορους και η ειδοποιηση σταματησε πια να μου βγαινει, παρολαυτα μου προτεινεις να το χρησιμοποιησω το link?

-Φιλε mikos000, θα μελετησω αυτα οπου μου εγραψες, για την ωρα να προσθεσω κατι σχετικα με τον φακελο των .exes που λέγαμε:

Μετα απο ενα Defrag ο φακελος αυτος ανοιγει αμεσως. Μόνο για λιγο ομως, μετα επιστρεφει παλι στη βραδυτητα του. Δεν ξερω αν αυτο σου λεει κατι.

Δημοσ.

εγω περναω το k lite mega codec pack.

ειναι παρα πολλα 35 οποτε λογικα γινετε αυτο.δεν χανεις κατι αμα κλεισεις το αυτοματο refesh

οσο ξερω.αυτο με τα exe ειναι λογικο γιατι πρεπει να βγουν τα icons tous.

ναι με το repair οτι αλλαγες εχουν γινει registry δεν σημαινει οτι φευγουν.οποτε

μενει ολο το σκουπιδαριο.ακομα και σε χοντρα προβληματα registry βλεπεις οτι το repair

δεν τα φτιαχνει και οταν ξαναμπενεις ξαναυπαρχει το προβλημα.δηλαδη αν ενα προγραμμα

πειραζει τα windows αυτο δεν θα φτιαξει.αμα τα windows δεν ξεκινανε αυτο θα φτιαξει.

οποτε για αυτο ειναι κακη λυση.αν σου κανει προβλημα πχ ενας codec επειδη το version

του ειναι παλιο αυτο θα υπαρχει.αν σβησεης ενα αρχειο και δεν μπαινει windows ayto

θα στο φτιαξει.

den φτιαχνει μαλον μετα απο το defrag.απλα ισως φτιαχνει οταν τον ανοιξεις μια φορα και μετα πας να τον ανοιξεις και δευτερη.

Δημοσ.

Mα γιατι ειναι κακη λυση? Αφου δεν χανω τιποτα.

Οσο για τον φακελο με τα exes, δεν ειναι ο μοναδικος στον οποιον πρεπει να βγουν τα icons του. Mόνο αυτος κανει τοση πολυ ωρα να αοιξει. Και ναι, μετα απο ενα defrag ανοιγει αμεσως.

Δημοσ.

δοκιμασε και αλλο φακελο με πολλα exe.αργει πιο πολυ ο φακελος με τα exe απο ενα φακελο με photo.το γιατι δεν το ξερω.ναι ειναι κακυ λυση διοτι δεν καθαριζει το συστημα και απλα επιβαρυμενο συστημα ακομα πιο ποολυ μετα το repair.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι εχεις δικιο φιλε μου... το repair δεν επιβαρυνει το συστημα, απλα το ξαναγυριζει στις default ρυθμισεις του.Ο λογος τωρα που εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα ειναι οτι τη προηγουμενη φορα συνεβη καποιο απροβλεπτο bug(καποιο κολλημα με τους drivers της καρτας γραφικων απ οτι καταλαβα εκ των υστερων, και δεν μπορουσε να ολοκληρωθει η εγκατασταση. Λυθηκε αφοτου αποσυνδεσα τη καρτα και ενεργοποιησα την onBoard)Συνεπως το κραταω για κατι σοβαρο:-)

Δημοσ.

ισως η λεξη επιβαρυνει να ηταν λαθος αλλα ειναι αυτο που ειπες κ;αι να κανεις repair τα ενδεχομενα προβληματα ισως συνεχισουν να υπαρχουν.οποτε δεν θα γινει το Pc σου πιο γρηγορο απλα θα ειναι σε μια κατασταση το ιδιο χαλι οπως πριν απλα με defaults.με ενα σωρο περισευουμενα αρχεια μεσα και με μια τεραστια registry πιτα στις εγγραφες.καλυτερα λιγη ωρα παραπανω για format και να εχω ενα καθαρο συστημα.

Δημοσ.

Φυσικα και το fresh install ειναι η καλυτερη λυση, ουτε συζητηση γι αυτο. Δεν ειναι ομως παντα ευκολο να γινεται.

Δεν ειναι το θεμα η περισσοτερη παραπανω ωρα. Θα χασεις τις ρυθμισεις σου ενω πρεπει και να μεταφερεις τα αρχεια.

Δημοσ.

τα ξαναπερνας τα αρχεια.β.μπορεις να εχεις τον δισκο σε 2 κομματια και επισης αν λες θα χασεις τα αρχεια καταλαβα.αλλο ενα ατομο που παιρνει backup σε ενα δισκο και οταν τα χασει θα λεει μα γιατι.σκοπος ειναι τα backup να τα εχεις δυο φορες και απλα οταν κανεις format απο τον εξωτερικο να τα μεταφγερεις παλι στο Pc αφου εχεις βεβεωθει οτι παιζουθν στον εξωτερικο.

Δημοσ.
1. Mα δεν θελω να κλεισω τα updates.

Aν και τωρα ειναι αργα. Η ειδοποιηση εμφανιζεται μετα απο καθε restart.

4. Οχι λεμε, δεν το παταω κατω. Καποιος αλλος ειναι ο λογος...

Κάνε το Install γιατί θα σου εμφανίζεται σε κάθε εκκίνηση, αν έχεις αυθεντικά (και όχι μόνο...), Windows, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

ισως του το ξανακανει remind Οταν παει να ξανακατεβασει τα επομενα Updates αλλα γενικως καποια Updates οπως ειπαμε explorer 7 media player 11 δεν θα γινουν χωρις validate.kai den βρισκω λογο να μην το κανει αμα εχει αυθεντικα.δεν επιβαρυνει κατι.

Δημοσ.
τα ξαναπερνας τα αρχεια.β.μπορεις να εχεις τον δισκο σε 2 κομματια και επισης αν λες θα χασεις τα αρχεια καταλαβα.αλλο ενα ατομο που παιρνει backup σε ενα δισκο και οταν τα χασει θα λεει μα γιατι.σκοπος ειναι τα backup να τα εχεις δυο φορες και απλα οταν κανεις format απο τον εξωτερικο να τα μεταφγερεις παλι στο Pc αφου εχεις βεβεωθει οτι παιζουθν στον εξωτερικο.

Φιλε poulinos, εγω δεν ειπα πουθενα οτι... θα χασεις αρχεια. Συνιστω να διαβαζεις προσεκτικοτερα. Θα χασεις τις ρυθμισεις σου, ειπα. Δεν εχω το δισκο σε 2 κομματια γιατι δεν το βρισκω εξυπηρετικο. Εχω 2 δισκους. Backup δεν παιρνω γιατι το θεωρω περιττο και βαριεμαι. Αλλα δεν μιλησα περι backup, ειπα μονο το αυτονοητο, οτι αν κανεις format σε ενα δισκο πρεπει να μεταφερεις τα αρχεια του για να μη χαθουν.

Οσο για το προγραμμα που επαναφερατε, μην ασχοληστε παιδια, εχει λυθει με τον τροπο που ανεφερα. Δεν ειπα οτι εχω αυθεντικα. Αλλα και αυθεντικα να εχεις, ποιος ο λογος να βαλεις ενα τετοιο αχρηστο προγραμμα??

Δημοσ.

δεν ειναι προγραμμα που θα σου καθυστερησει το pc ισα που κατα καποθιο τροπο αν δεν περαστει δεν σε αφηνει για full updates.b.gia to backup δεν στο ειπα για να στην πω οπως καταλαβες.αντιθετως οτι δεν πρεπει να βαριεσαι να παιρνεις baclkup διοτι δισκος ειναι και χτυπαειο και μετα θα τρεχεις.για το καλο σου το λεμε δεν το λεμε για να στην πω.και διαβασα τι εγραψες απλα οπως το εγραψες ηταν σαν να λες οτι δεν παιρνω διο φορες backup για αυτο στο ειπα.και υπαρχει ενα θεμα για ατομα που εχουν χασει αρχεια και τα πληρωσαν ακριβα για αυτο το ανεφερα.

Δημοσ.

Mπααα, βαριεμαι να παιρνω backup. Eξαλλου νομιζω οτι αν ο δισκος ειναι ετοιμος να τα παιξει θα το καταλαβω και θα προλαβω να αποσυρω τα αρχεια. Χρησιμοποιω πολλα διαγνωστικα προγραμματα. Οσο για τα updates οπως του ie7, οπως ειπα, δεν με ενδιαφερουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...