Προς το περιεχόμενο

Windows Genuine Advanced Notifications

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.To γνωστο αυτο προγραμμα μου ζηταει παλι να εγκατασταθει.

Δεν εχω προβλημα γνησιοτητας, θα πιστοποιηθει η γνησιοτητα. Το ερωτημα ειναι τι κερδιζω εαν εγκαταστησω αυτο το προγραμμα. Γιατι αν δεν κερδιζω κατι τοτε γιατι να τα βαλω? Αν ειναι να μην τα βαλω, μπορειτε να μου πειτε πως ξεφορτωνομαι αυτο το μυνημα?

Αλλες 3 Windoερωτησουλες:

2. Τελευταια (αλλα και παλιοτερα εχει σημειωθει) ανοιγοντας τα πολυαριθμα περιεχομενα ενος φακελου(αρχεια video ή φωτο) και επιλεγοντας "view as thumbnails" μετα απο λιγο εχω το μυνημα οτι ο Win Explorer αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να κλεισει, και μαζι κλεινει και ο φακελος... Το συμπτωμα αυτο το παρατηρω και σε αλλο pc.

3. Γραπωνοντας εναν folder και μετακινωντας τον σε μεσα εναν αλλον, η μετακινηση δεν γινεται(ο φακελος κινειται μεν αλλα τελικα δεν μετακομιζει). Με ποια ρυθμιση τακτοποιειται αυτο?

4. Συχνα βλεπω ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας μου να παιρνουν την ιδια μορφη, ξερετε φανταζομαι ποια εννοω, και σιγα-σιγα αποκτουν την κανονικη τους μορφη. Μια απορια που εχω απο χρονια. Που οφειλεται αυτο το ενοχλητικο φαινομενο?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1.δεν χανεις τιποτα.

2.μηπως καμια φοτο ειναι corrupted.

3,δεν στεκει αυτο.

4.ειτε λιγη μνημη ειτε αργο Pc που αργει να κανει refresh ta εικονιδια και ο δισκος φορτωνει στο full.

Δημοσ.

1. τι κερδιζω ειναι το θεμα

2. δηλ. αν μια φωτο ειναι corrupted θα πρεπει να μη δω ουτε τις αλλες? (βιντεο ειναι ολα και μόνο σε mode as thubnails υπαρχει προβλημα)

3. τι δε στεκει? αφου ισχυει.

4. ουτε λιγη μνημη, ουτε αργο pc...

Δημοσ.

1.ισως να μην σου κανει καποια Update χωρις αυτο.πχ explorer 7 media player 11

2.οταν διαβαζεις τις φωτο η τα video και παει να φτιαξει και το κρυφο αρχειο thumbs αν κολησει σε μια θα πεταξει το error το οποιο οταν δεν εισαι σε thumbnail view δεν θα βγαινει λογικα.

3.κανονικα οταν κανεις drag drop Πρεπει να μετακιναει και δεν ξερω να το αλλαζεις απο καπου

4.φορτωνει ο σκλληρος μηπως?μηπως τρεχει κανα τρελο Process me μεγαλο cpu usage?>μηπως το κανει οταν βγαινεις απο κανα παιχνιδι/?>

5.γρηγορος εισαι

Δημοσ.

5. εεε, κι εσυ:D

1. Ok, αυτα. Ουτε ie 7 θελω, ουτε WMP 11... Πως ξεφορτωνομαι την ειδοποιηση?

2. Πως επιλυεται το θεμα?

3. Μετακινειται εικονικα μόνο.

4. οχι... το κανει μαλλον οταν ασχολειται με πολλα... μηπως να μηδενισω την εικονικη μνημη?

Δημοσ.
5. εεε, κι εσυ:D

1. Ok, αυτα. Ουτε is 7 θελω, ουτε WMP 11... Πως ξεφορτωνομαι την ειδοποιηση?

2. Πως επιλυεται το θεμα?

3. Μετακινειται εικονικα μόνο.

4. οχι... το κανει μαλλον οταν ασχολειται με πολλα... μηπως να μηδενισω την εικονικη μνημη?

α.δεν νομιζω να μπορεις να την ξεφορτωθεις εκτος αν κλεισεις τελειως τα update.αστο να το περασει το validation και απλα μην περασεις wmp11 kai explorer 7 αν και δεν βρισκω το λογο.

2.απομονωνεις εκεινο το αρχειο που κανει το error.κοινως μετακινας λιγα λιγα αρχεια να δεις ποιο το κανει.

3.δεν ξερω γιατι θα σε γελασω.

4.οταν ασχολειτε με πολλα ειναι λογικο διοτι αμα σουφ αει την μνημη μετα θα γινει λιγο αργα αυτη η διαδικασια πχ οταν βγαινεις απο παιχνιδι πουθ το εχεις γονατισει η οταν τρεχεις full cpu usage.το να κλεισεις την εικονικη μνημη ισως να μην στο κανει αλλα ισως οταν χριαστει το pc μνημη να φαει σκαλωμα.

απλα αδειασε το απο εικονιδια που φορτωνουν οταν ξεκιναει το Pc κατω δεξια.δηλαδη να μην τρεχεις αχρηστα processes.

Δημοσ.

1. Υπαρχει τροπος, νομιζω κατι στη registry. Το ειχα κανει πριν απο χρονια, δεν θυμαμαι τωρα.

Γιατι να εγκαταστησω ενα αχρηστο προγραμμα?

2. Mα ειναι 100δες αρχεια...

4. Οχι, οχι οταν βγαινω απο παιχνιδι. Μνημη εχω τη μεγιστη για XP 32, 3GB, δηλ. αυτο συμβαινει σε ολους τους χρηστες XP 32? Γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι το ακους πρωτη φορα:-)

Τα εικονιδια που ξεκινουν κατω δεξια ειναι μόνο τα απολυτως απαραιτητα, τα εξης δυο: antivirus και firewall, LOL :-))

Εχω ακουσει οτι οταν εχεις τοση πολυ φυσικη μνημη ειναι καλυτερα να απενεργοποιεις την εικονικη.

Δημοσ.
1. Υπαρχει τροπος, νομιζω κατι στη registry. Το ειχα κανει πριν απο χρονια, δεν θυμαμαι τωρα.

Γιατι να εγκαταστησω ενα αχρηστο προγραμμα?

2. Mα ειναι 100δες αρχεια...

4. Οχι, οχι οταν βγαινω απο παιχνιδι. Μνημη εχω τη μεγιστη για XP 32, 3GB, δηλ. αυτο συμβαινει σε ολους τους χρηστες XP 32? Γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι το ακους πρωτη φορα:-)

Τα εικονιδια που ξεκινουν κατω δεξια ειναι μόνο τα απολυτως απαραιτητα, τα εξης δυο: antivirus και firewall, LOL :-))

Εχω ακουσει οτι οταν εχεις τοση πολυ φυσικη μνημη ειναι καλυτερα να απενεργοποιεις την εικονικη.

1.den ειναι κατι βαρυ αλλα αμα θες κλεισε τα updates.

2.δεν μπορω να σου πω κατι περα απο το να τα χωρισεις στην μεση και μετα ξανα στην μεση μεχρι να δεις τι γινετε.και για αυτο δεν αξιζει να εχεις απειρα αρχεια μεσα σε ενα φακελο και να τα διαχωριζεις.

4.αμα πατας το pc Κατω ναι ειναι λογικο μετα να στο κανει αυτο και συνηθως ακους και δισκο να φορτωνει.απλα μαλλον το πατας αρκετα για να στο κανει με 3 giga Μνημη.

4.ναι ισχυει αυτο που λες και το λενε απλα ισως δεις και αρνητικα.δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.υποτιθετε οτι τα windows γραφουν σε εικονικη μνημη οταν τελιωσει η κανονικη.

Δημοσ.

1. Mα δεν θελω να κλεισω τα updates.

Aν και τωρα ειναι αργα. Η ειδοποιηση εμφανιζεται μετα απο καθε restart.

4. Οχι λεμε, δεν το παταω κατω. Καποιος αλλος ειναι ο λογος...

Δημοσ.

Να πω κι εγώ την αριθμητική:

1. Στα Xp τουλάχιστον, αν πατήσεις άκυρο και τσεκάρεις να μην ξανα ερωτηθώ και πατήσεις ΟΚ δεν σου το ξαναβγάλει. Στα vista δεν ξέρω αν γίνεται έτσι.

Εν πάση περιπτώσει, δεν σε χαλάει να περάσεις το validation αν είσαι original (όχι απαραίτητα ΑΕΚ). Βάλτο να πάει στην ευχή.

2. Είναι πρόβλημα από codec conflict. Το έχω πάθει και το έχουν αναφέρει και άλλοι στο forum. Κάνε uninstall σε ότι codec packs έχεις και βάλε μόνο ένα (π.χ. klite).

3. Αν κάνεις την μεταφορά σε φάκελο που βρίσκεται σε άλλον δίσκο προεπιλογή είναι η αντιγραφή (εμφανίζει ένα σταυρό στον κέρσορα του ποντικιού). Αν ο φάκελος είναι στον ίδιο δίσκο είναι η μετακίνηση (ο κέρσορας είναι χωρίς σταυρό).

Μπορείς να παρακάμψεις αυτό το σύστημα αν πριν αφήσεις το πλήκτρο του ποντικιού πατήσεις και κρατήσεις πατημένο το SHIFT όταν έχει σταυρό για να μετατραπεί σε μετακίνηση ή το CTRL όταν δεν έχει σταυρό για να μετατραπεί σε αντιγραφή.

Δοκίμασε το, είναι απλό.

Αλλιώς κάνε το γράπωμα με το δεξί πλήκτρο και όταν το αφήσεις εκεί που θέλεις θα μπορείς να επιλέξεις τι ακριβώς θα γίνει.

4. Στο ότι έχεις πολλά εικονίδια συνήθως. Αυτό είναι ένα auto refresh που κάνουν τα windows και όσα πιο πολλά εικονίδια έχεις και όσο πιο φορτωμένος ο δίσκος είναι τόσο πιο πολύ θα αργεί.

Οργανώσου και σβήσε και τίποτα και κάνε κανένα defrag.

Μπορείς επίσης να κάνεις φακέλους και να μεταφέρεις τα εικονίδια σε κατηγορίες. Έτσι δεν θα είναι τόσο αργό το refresh.

Μπορείς να δοκιμάσεις ένα tweak στην registry, αλλά δεν ξέρω αν βοηθήσει, its up to you.

Άνοιξε το regedit (Έναρξη->Εκτέλεση->γράψε regedit->ΟΚ) και κατευθύνσου στο παρακάτω κλειδί.

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Update
Θα έχει μέσα ένα dword με το όνομα UpdateMode και θα έχει τιμή 1.

Κάνε διπλό κλικ και άλλαξέ την σε 0, κλείσε και κάνε επανεκκίνηση. Ίσως δουλέψει, ίσως όχι.

Αν έχεις προβλήματα ή δεν κάνει τίποτα άλλαξε πάλι σε 1 την τιμή.

Δημοσ.

1) Μαλλον μιλας για το αρχικο update σταδιο. Εγω ειμαι τωρα σε κατασταση που μου εμφανιζεται μετα απο καθε restart και δεν μπορω να ακυρωσω οριστικα.

Εν τω μεταξυ εκανα κατι αλλο, πατησα next και μετα δεν συμφωνησα με τους ορους... και ειπε οτι δεν θα μου εγκατασταθει... οποτε περιμενω να δω τι θα γινει στο εποιμενο restart. Σημειωνω οτι το ενοχλητικο αυτο προγραμμα μπορει να εγκατασταθει κανονικα και σε ορισμενα μη γνησια Windows. Απορω τι το εβγαλε η ms αφου ευσι κι αλλιως ξερει ποιος εχει και ποιος οχι γνησια.

2) Το MPC χρησμοποιω το οποιο προηγουμενως απεγκαθιστα οτι αλλο εχεις.

3) Αν κανεις τη μεταφορα σε αλλο δισκο ξερω οτι μετακινειται αλλα και παραμενει στη θεση του. Εγω τωρα μιλαω για μεταφορα στον ιδιο δισκο. Δεν θελω να παταω shift ή αλλη ταρζανια, θελω να μεταφερεται κανονικα οπως γινοταν μεχρι τωρα... το πολυ-πολυ να βαλω το cd-rom να κανω repair.

4) Σε βεβαιω οτι ειμαι πολυ οργανωμεμος ενω defrag κανω σχεδον καθε μερα...

Τι οργανωση εικονιδιων να κανω στην επιφανεια εργασιας? (για την επιφανεια εργασιας μιλαω, αν δεν το καταλαβες). Πειραγματα στη registry που αφορουν τη λειτουργια των Win τα αποφευγω πλεον, αλλα αυτο που μου προτεινεις τι ακριβως κανει?

Δημοσ.

1. Για να δούμε τι θα κάνει τώρα.

2. Το MPC δεν έχει codecs και συνήθως μπαίνει με το klite. Αν έχεις και άλλους codecs σβήστα όλα και κάνε setup το klite από την αρχή.

Είναι σίγουρα codecs conflict.

3......

4. Defrag κάθε μέρα είναι υπερβολή. Κάθε μήνα είναι καλά. Κάθε χρόνο, άστα να πάνε.

Για την επιφάνεια κι εγώ μιλάω. Αφαίρεσε ότι εικονίδια δεν χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση και κάνε έναν φάκελο GAMES και βάλε μέσα τα παιχνίδια αν έχεις πολλά στην επιφάνεια εργασίας. Η καθηστέριση συνήθως οφείλεται σε υπερβολικό αριθμό εικονιδίων.

Το tweak αυτό στη registry, απλά απενεργοποιεί το αυτόματο refresh. Τίποτε άλλο. Αν δεν σου κάνει τίποτα ή δεν σου αρέσει αυτό που κάνει, απλά ξανακάντο 1. Μην το φοβάσαι.

Δημοσ.

και το repair το θεωρω κακη λυση.καλυτερα φορματακι απο την αρχη τα παντα αφου παρεις backup σε καποιον αλλον σκληρο.

Δημοσ.

1. Ok τελικα. Δεν συμφωνησα με τους ορους(χεχε, καλα να παθουν).

2. το MPC το χρησιμοποιω σταθερα τα τελευταια χρονια διοτι ειναι ο καλυτερος player, τα παιζει ολα και ειναι ιδιαιτερα χρηστικος. Οταν το εγκαθιστας σου λεει οτι θα σου βγαλει προηγουμενως απο μόνο του οτι αλλους codecs εχεις. Τωρα αν καταλαβα, μου λες να το επανεγκαταστησω?

3. Επειδη χρησιμοποιω πολλες ωρες το pc καθημερινα, οι αναγκες μου σε defrag ειναι πολυ μεγαλυτερες απ οτι μια φορα το μηνα. Τα Windows απο μόνα τους σου λενε αν χρειαζεσαι ή οχι αλλα εγω χρησιμοποιω συχνα το κορυφαιο DiskMD.

Στην επιφανεια εργασιας εχω μόνο τα εικονιδια που χρησιμοποιω συχνα, αυτη τη στιγμη ειναι 35.

Παιχνιδια μεχρι προτινος ειχα μόνο ενα, τωρα τελευταια εχω 5-6 που δοκιμαζω...λες να φταινε οι συντομευσεις των παιχνιδιων? Επι της ουσιας, το ζητημα αυτο δεν δημιουργει προβλημα, απλα ειναι ενοχλητικο.

Τι χανω εαν απενεργοποιησω το αυτοματο refresh που μου προτεινεις?

Τελος να σου πω και κατι αλλο: Σε εναν φακελο στα Εγγραφα μου, συγκεντρωνω ολα τα .exes των προγραμματων μου, ειναι καπου 60. Πάντα οταν ανοιγω αυτο το φακελο πρεπει να περιμενω καμποσο μεχρι να εμφανιστουν τα περιεχομενα του... Πως το εξηγεις αυτο?

- Γιατι το repair ειναι κακη λυση ρε Poulinos? Χανω κατι?

Εγω νομιζω οτι ειναι πολυ καλη λυση για επαναφερει ολες τις ρυθμισεις στις αρχικες τους θεσεις χωρις να χαλαει τις προσωπικες σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...