ondoin Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο μηχανακι (παπι 125) αλλα δεν ξερω τι να κανω. Να το παρω απο μαγαζι η' απο ιδιωτη. Δεν εχω ιδεα απο μηχανες. Οι γονεις μου μου λενε να παω σε μαγαζι γιατι αυτοι οταν αγορζουν μεταχειρισμενα, τα ελεγχουν. Απο την αλλοι, εχω ακουσει διαφορες ιστοριες οτι κατεβαζουν χιλιομετρα στο κοντερ κλπ. Τι λετε να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Καλά να κατεβάσεις χιλιόμετρα στο κοντέρ του παπιού είναι αστείο από την στιγμή που αγοράζεις καινούριο κοντέρ με 20€.. Από εκεί και πέρα υιοθετώ την ατάκα που λέει πως τα μεταχειρισμένα από όπου και να τα πάρεις, είναι σαν τα καρπούζια. Θα δεις τι αγόρασες κατόπιν εορτής. Εγώ σου προτείνω ιδιώτη γιατί σίγουρα θα βρεις καλύτερες τιμές. Πάρε μαζί σου και κάποιον που έχει εμπειρία στο θέμα να του κάνει ενα τυπικό έλεγχο στα σοβαρά προβλήματα που ενδέχεται να έχει και φαίνονται εύκολα (κομμένος σκελετός-ρημάδιασμένη μπιέλα). Προτίμησε κάποιο Ιαπωνέζικο (Honda-Yamaha). Και να φοράς κράνος. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Απο ιδιωτη καλυτερα, αλλα μετα απο ελεγχο. Και αμα σε αρχισει ''εχω βαλει πιστονια επανω,εχω ριξει 500 ευρω κτλ'' φυγε μακρια. Οτι παρεις να ειναι μαμα για να μην μπλέξεις μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ψαξτην την δουλεια απο το pc σου εγω θα ελεγα γιαπωνεζικο και για μεταχειρισμενο απο ιδιωτη κοιτα και εδω προηγουμενα θεματα το κρανος φυσικα καινουργιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Καλά να κατεβάσεις χιλιόμετρα στο κοντέρ του παπιού είναι αστείο από την στιγμή που αγοράζεις καινούριο κοντέρ με 20€.. Από εκεί και πέρα υιοθετώ την ατάκα που λέει πως τα μεταχειρισμένα από όπου και να τα πάρεις, είναι σαν τα καρπούζια. Θα δεις τι αγόρασες κατόπιν εορτής. Εγώ σου προτείνω ιδιώτη γιατί σίγουρα θα βρεις καλύτερες τιμές. Πάρε μαζί σου και κάποιον που έχει εμπειρία στο θέμα να του κάνει ενα τυπικό έλεγχο στα σοβαρά προβλήματα που ενδέχεται να έχει και φαίνονται εύκολα (κομμένος σκελετός-ρημάδιασμένη μπιέλα). Προτίμησε κάποιο Ιαπωνέζικο (Honda-Yamaha). Και να φοράς κράνος. Αυτά. Απο ιδιωτη καλυτερα, αλλα μετα απο ελεγχο. Και αμα σε αρχισει ''εχω βαλει πιστονια επανω,εχω ριξει 500 ευρω κτλ'' φυγε μακρια. Οτι παρεις να ειναι μαμα για να μην μπλέξεις μετα. Ψαξτην την δουλεια απο το pc σου εγω θα ελεγα γιαπωνεζικο και για μεταχειρισμενο απο ιδιωτη κοιτα και εδω προηγουμενα θεματα το κρανος φυσικα καινουργιο! Συμφωνω απολυτα με ολα τα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Να παρω μεταχειρισμενο παπι απο ιδιωτη η' μαγαζι? τίποτα απο τα δυο. μεταχειρισμενο ΟΧΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Θεωρητικά από μαγαζί έχεις ποιο λίγες πιθανότητες να βγει μάπα,΄λόγος ότι έχουν μέσα μαστόρια που τα κοιτάνε και επισκευάζουν κάποιες ατέλειες.Και προτείνω από μαγαζί άμα σου δείνει και κάποια εγγύηση,έστω και με επιπλέον πληρωμή. @ Iron_man διαφωνώ καθέτως και πλαγίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.