Προς το περιεχόμενο

Παγωνει η οθονη οταν βλεπω ταινιες η παιζω παιχνιδια!!!

Deathrash666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια εδω και 2 βδομαδες εχω το προβλημα οτι παγωνει ο Η/Υ οταν βλεπω ταινιες η οταν παιζω παιχνιδια. Το pc δεν ανταποκρινετε σε καμια κινηση στο ποντικι και ουτε στο πληκτρολογιο. Η οθονη παραμενει στην τελευταια εικονα πριν κολλησει και ο μονος τροπος να το επαναφερω ειναι το restart. Επισης ακουγονται και κατι παρασιτα απο τα ηχεια!!

Εχω κανει scan για ιους ολο τον υπολογιστη και τον βρικε καθαρο.

Ετρεξα ενα memtest και δεν βρηκε καποιο error...

H θερμοκρασια της motherboard ειναι 30 βαθμοι και της gpu 45...

Το συστημα:

Intel Core 2 Duo 8400 s775, 3.00 GHz, Cache 6MB

Asus P5QC

nVidia GeForce8400 GS

3GB ram

Δημοσ.

είναι πιθανό να είναι πρόβλημα των οδηγών της κάρτας γραφικών σου. αφού κατεβάσεις τους νεώτερους, κάνε τους ήδη εγκατεστημένους remove από safe mode, reboot και εγκατέστησε τους νέους. κάνε δοκιμές και πες μας.

Δημοσ.

Τρέξε το bootable, το συγκεκριμένο δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο καθώς δεν μπορεί να ελέγξει την δεσμευμένη μνήμη.

Δημοσ.
Μετά απο τόσα reboot μάλλον πρεπει να κάνεις back up τα αρχεία σου και να κάνεις μια καινούργια εγκάσταση τα windows.

Γιατί? :-)

Δημοσ.

παιδεία είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και τελικά σε εμένα ήταν πρόβλημα τροφοδοτικού και μητρικής...τόρα τι να σου πω....μέχρι να καταλήξω δοκίμαζα συνέχεια και άλλαζα parts από άλλα pc μέχρι που κατέληξα σε αυτά και παράγκιλα καινούρια....

Δημοσ.
παιδεία είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και τελικά σε εμένα ήταν πρόβλημα τροφοδοτικού και μητρικής...τόρα τι να σου πω....μέχρι να καταλήξω δοκίμαζα συνέχεια και άλλαζα parts από άλλα pc μέχρι που κατέληξα σε αυτά και παράγκιλα καινούρια....

Απελπισία σκέτη είσαι :lol:

Δημοσ.
Με την 8400 τι παιχνίδια παίζεις ??????????

στα 1024x768 με medium quality, σχεδόν όλα!

τελικά φιλε μου τι έκανες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...