Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω μερικά προγράμματα --edit:Flash (like swish)

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μόλις έβαλα τα ubuntu 9.04 και θα τα κρατήσω αυτή τη φορά μιας και δεν έχω προβλήματα(για πρώτη φορά).

Θα ήθελα όμως μερικά προγράμματα για να κάνω τη δουλειά μου. Έχουν αναφερθεί πολλά από αυτά αλλα δεν έχω βρεί κάτι πρόσφατο.

Ψάχνω κάτι σαν το swish max αν υπάρχει, κάτι σαν το pixel του linux αλλά opensource(το περιβάλλον του gimp το βρίσκω πολύ διαφορετικό από το PS και με ξενίζει λίγο), επίσης αν υπάρχει κάποιος file manager ποιο παραμετροποιήσιμος από τον nautilus στο ίδιο στυλ. Δοκίμασα τον pcman που θα βόλευε αλλά τραβάει κολλήματα σε gnome.

Επίσης αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε msn πέρα του amsn και του kopete μου λέτε.

Τιτλους μόνο όποιος έχει όρεξη να μου πει και τα ψάχνω εγώ πιο πέρα.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

File managers υπαρχουν πολλοι, αλλα ο καθενας εινια για διαφορετικες αναγκες, πχ thunar.

Για msn δες και τα kmess και emesene (στο στυλ του amsn) και pidgin (στο στυλ του kopete).

δεν κατάφερα να το τρέξω!Έκανα εγκατάσταση με force architecture (για 64bit) κάτι libraries λείπουν!

Γμτ άλλο file manager ψάχνω γιατί στον nautilus μου την έχει σπάσει που έχει τα thumbnails και τα icons όπως να'ναι. Δεν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει fixed size εικονίδια-thumbnails?

καταρχήν σε συγχαίρω που επέμεινες στο gimp.

επίσης αν υπάρχει κάποιος file manager ποιο παραμετροποιήσιμος από τον nautilus στο ίδιο στυλ. Δοκίμασα τον pcman που θα βόλευε αλλά τραβάει κολλήματα σε gnome.

εγώ εξαιτίας αυτών των κολλημάτων, το γύρισα πρόσφατα σε Xfce, και δεν το μετάνοιωσα καθόλου, γιατί:

1)ο pcmanfm λειτουργεί απροβλημάτιστα.

2)ο thunar είναι λιγότερο bloated από τον nautilus.

3)Το καινούριο xfce έχει φτάσει τα επίπεδα του gnome σε χρηστικότητα.

νομίζω αξίζει μια δοκιμή.;)

Για τα libraries του f4l με έσωσε ένα προγραμματάκι getlibs. Φοβερό!

Για το άλλο θέμα του file manager τελικά εγκαταστάθηκε σωστά ο pcmanfm και ο thunar, απλά για δοκιμή και έχω το ίδιο πρόβλημα, Ενώ ελέγχεται καλύτερα το μέγεθος των εικονιδίων δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στα thumbnails.

Το πρόβλημα εκτός από αισθητικό είναι και λειτουργικό, σε ένα φάκελο με πολλές εικόνες διαφορετικής ανάλυσης όλα δείχνουν τελείως ..χύμα.

Δεν υπάρχει κάποιο script ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που να υποστηρίζει fixed thumbnails και αν δεν ταιριάζει η εικόνα στο format να προσθέτει μαύρο πλαίσιο όπως κάνει ο explorer των xp?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ----------

Επίσης μια και το swishmax επίσης έτρεξε με το wine, δεν βρίσκει όμως εγκατεστημένο flash player. Αυτό είναι κάποια ρύθμιση του wine?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...