Προς το περιεχόμενο

19tft με 1 dsub θελω να συνδεσω 2 η/υ...γινεται?

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σε ενα 19τφτ μονιτορ θελω να κανω τα εξεις.

ειναι συνδεδεμενο με ενα η/υ,αλλα θελω να μπορω να συνδεσω πανω του και δευτερο.προσοχη ομως

θελω ο δευτερος υπολογιστης να βλεπει το 19τφτ μονιτορ σαν δευτερο,δηλ η προεκταση του δικου μου μονιτορ η σα κλονο.

γινεται αυτο?

το 19τφτ μονιτορ εχει μια μονο εισοδο dsub

Δημοσ.

ευχαριστω,κατι τετοιο ειχα υπ οψην μου.

η απορια ειναι το πως θα δειχνει εφοσον συνδεθει με το switch..θα μπορει να δειχνει σαν extend desktop και σαν clone?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ξαναρωταω πιο καθαρα μηπως παρω την απαντηση που ψαχνω.

αν συνδεσω μια οθονη με switch πως θα τη βλεπει ο η/υ?σαν plug n play monitor?

• Moderators
Δημοσ.

Εκτος απο τη μια dsub, καποια αλλη θυρα εχει η οθονη?

Η δικη μου 19" εχει Dsub και DVI ;)

• Moderators
Δημοσ.

Tο switch απλα θα εναλλασει μεταξυ των οθονων. Τι σημασια εχει πως θα τις βλεπουν τα windows?

Δημοσ.

Την οθόνη θα την βλέπει κανονικά και λογικά θα αλλάζει pc με κουμπι.Αν θέλεις να χειρίζεσαι και τα 2 pc και με 1 οθόνη 1 Keyboard και 1 mouse τότε θέλεις KVM, το οποίο αλλάζει Pc με συνδυασμό πλήκτρων π.χ. scroll-scroll-esc κτλ

Δημοσ.

ρωταω το πως θα τη βλεπει επειδη με ενδιαφερει.

φανταστειτε 2 η/υ με τις οθονες τους κανονικα,θελω ο ενας να συνδεεται και με την οθονη του αλλου,οποτε με ενδιαφερει το πως θα δειχνει.

αν την αναγνωριζει σαν plug n play monitor θα μπορω να κανω και προεκταση αλλα και cloning.στη περιπτωση μου θελω προεκταση

Δημοσ.

Τα έχεις μπλέξει Ikariwths.

1. Παίρνεις ένα τέτοιο KVM Switch και συνδέεις 2 υπολογιστές με dsub vga έξοδο στην ίδια οθόνη, keyboard/mouse (ps2).

Τους βλέπεις εναλλάξ σε 1 οθόνη με hotkey από keyboard, (σχεδόν) σαν να ήταν συνδεδεμένοι μόνοι τους.

2. Παίρνεις 2η οθόνη την συνδέεις στην 2η θύρα της vga του ίδιου υπολογιστή και επιλέγεις πως θέλεις να βλέπεις την 2η οθόνη (clone/dual/span etc) από το ίδιο pc.

Αυτές είναι οι επιλογές σου.

Σε ένα monitor δεν γίνεται να κάνεις clone/dual/span άλλη οθόνη. Είναι 1 monitor.

/sc

Δημοσ.

οκ να στα πω αναλυτικα λοιπον να καταλαβεις.

σε ενα οδοντιατρειο θα εχω ενα καινουριο η/υ για τα προγραμματα μου τα οδοντιατρικα ,η καρτα γραφικων του εχει 2εξοδους η dvi-d θα ειναι συνδεδεμενη με μια καινουρια οθονη.σε μια οδοντιατρικη καρεκλα θα εχω ενα μονιτορ με μια εισοδο μονο d-sub, η οποια λογικα θα ειναι συνδεδεμενη με ενα παλιο η/υ που μου απέμεινε και θα ειναι για να μπαινουν στο νετ και να βλεπουν tv οι ασθενείς οσο εγω θα δουλευω.

αυτο που ρωτάω ειναι το αν θα μπορω να συνδεσω την οθονη που ειναι πανω στην οδοντιατρικη καρεκλα και με το παλιο συστημα ,αλλα και με το δικο μου σε περιπτωση που χρειαστει α τους δειξω κατι.αν γινεται λοιπον με ποιον τροπο γινεται και πως θα δειχνει σαν δευτερο μονιτορ?σαν extended h clone?

ευχαριστω για το χρονο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...