Ozone Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 γεια σας εχω τον εξωτερεικο μου δισκο φορματ σε extended journaled. θελω να φυγω το journaled χωρις φορματ και απωλεια δεδομενων. ειναι δυνατον και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 γεια σας εχω τον εξωτερεικο μου δισκο φορματ σε extended journaled. θελω να φυγω το journaled χωρις φορματ και απωλεια δεδομενων. ειναι δυνατον και πως? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που θες χωρίς format και απώλεια δεδομένων. Γιατί, αλήθεια, θες να 'φύγει' το Journaled; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 διοτι το western digital tv media player δεν υποστιριζει journaled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sitop Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Στο terminal γράψε: diskutil disableJournal /Volumes/onomadiskou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Στο terminal γράψε:diskutil disableJournal /Volumes/onomadiskou ειναι ασφλαες? η θα τα χασω ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.