o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ναι,αλλά μετά το κουβάλημα θάχει μισάωρο ρουφοκαβλέττας; Κάτι σαν τους (ιδανικόν) φόρους μας,ένα είδος ανταποδοτικού τέλους δηλαδή...
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ναι,αλλά μετά το κουβάλημα θάχει μισάωρο ρουφοκαβλέττας; Κάτι σαν τους (ιδανικόν) φόρους μας,ένα είδος ανταποδοτικού τέλους δηλαδή... παει δλδ ιπποτες γιοκ... myth busted!
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καθήστε ρε παιδιά, μέσα σε 5 ποστ είπατε: 1) Ότι τα χαμαλίκια δεν είναι "τα δύσκολα". Ποιο είναι το δύσκολο δηλαδή, το shopping; 2) Καπάκια είπατε πως άμα κουβαλάμε τα δικά μας, δεν πιάνεται για χαμαλίκι. Προφανώς πιστεύετε πως εμείς, όντας πλάσματα που ΚΛΑΝΟΥΜΕ περήφανα, γεμίζουμε με αέριο τον καναπέ μας και είναι ελαφρύτερος. 3) Ύστερα λέει, ήμουν υποχρεωμένος να κουβαλήσω τον καναπέ της δικιάς μου, επειδή είναι η δικιά μου. Δηλαδή αν είμαι υποχρεωμένος να κουβαλήσω κάτι, είναι σα να μη το κουβάλησα. Αυτό θα πω στον Άγιο Πέτρο, "εγώ ξεκούραστος ένοιωσα όταν με πλάκωσε το σύνθετο κι ας είχα κουβαλήσει όλο το σπίτι". Σοβαρευτείτε ρε, λυπηθείτε μας. Όλα τα κάνουμε, μέχρι και που ανεχόμαστε τον μιγαδικό τρόπο σκέψης σας -και για τι; Για ένα μπιφτέκωμα. Ήμαρτον.
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 παει δλδ ιπποτες γιοκ... myth busted! Ρότζερ!
@@sos@@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Σοβαρευτείτε ρε, λυπηθείτε μας. Όλα τα κάνουμε, μέχρι και που ανεχόμαστε τον μιγαδικό τρόπο σκέψης σας -και για τι; Για ένα μπιφτέκωμα. Aυτό λέμε , είστε ανίκανοι να πάτε για το δεύτερο . Για το τρίτο ;..... μόνο στα όνειρα , ...μόνο στα όνειρα .
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Κοιτά @@, δεν ξέρω με τι χορτοφάγους πας και μπλέκεις, αλλά εγώ έχω ανεβάσει τον πήχυ σε επίπεδα αντοχής 15χρονου δωπάνω. Πριν το κουβάλημα.
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καθήστε ρε παιδιά, μέσα σε 5 ποστ είπατε: 1) Ότι τα χαμαλίκια δεν είναι "τα δύσκολα". Ποιο είναι το δύσκολο δηλαδή, το shopping; 2) Καπάκια είπατε πως άμα κουβαλάμε τα δικά μας, δεν πιάνεται για χαμαλίκι. Προφανώς πιστεύετε πως εμείς, όντας πλάσματα που ΚΛΑΝΟΥΜΕ περήφανα, γεμίζουμε με αέριο τον καναπέ μας και είναι ελαφρύτερος. 3) Ύστερα λέει, ήμουν υποχρεωμένος να κουβαλήσω τον καναπέ της δικιάς μου, επειδή είναι η δικιά μου. Δηλαδή αν είμαι υποχρεωμένος να κουβαλήσω κάτι, είναι σα να μη το κουβάλησα. Αυτό θα πω στον Άγιο Πέτρο, "εγώ ξεκούραστος ένοιωσα όταν με πλάκωσε το σύνθετο κι ας είχα κουβαλήσει όλο το σπίτι". Σοβαρευτείτε ρε, λυπηθείτε μας. Όλα τα κάνουμε, μέχρι και που ανεχόμαστε τον μιγαδικό τρόπο σκέψης σας -και για τι; Για ένα μπιφτέκωμα. Ήμαρτον. maybe you're the last one ακουσε κει μπιφτεκωμα
@@sos@@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Κοιτά @@, δεν ξέρω με τι χορτοφάγους πας και μπλέκεις, αλλά εγώ έχω ανεβάσει τον πήχυ σε επίπεδα αντοχής 15χρονου δωπάνω. Πριν το κουβάλημα. To καρφί το έχεις ανά χείρας . Θα σου κάνει καλό μάλλον το ...υψόμετρο .
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Aυτό λέμε , είστε ανίκανοι να πάτε για το δεύτερο . Για το τρίτο ;..... μόνο στα όνειρα , ...μόνο στα όνειρα . Αν ήσασταν περισσότερες από μία,κάτι θα γινόταν.
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Κοιτά @@, δεν ξέρω με τι χορτοφάγους πας και μπλέκεις, αλλά εγώ έχω ανεβάσει τον πήχυ σε επίπεδα αντοχής 15χρονου δωπάνω. Πριν το κουβάλημα. το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Έβα,αν ήσουν αγοράκι θα το καταλάβαινα αυτό το σχόλιο.
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Έβα,αν ήσουν αγοράκι θα το καταλάβαινα αυτό το σχόλιο. το 15χρονο εχει μονο ποσοτητα οχι ποιοτητα:p:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το 15χρονο εχει μονο ποσοτητα οχι ποιοτητα:p:p ε ναι βγάζει πολύ πράγμα...
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ε ναι βγάζει πολύ πράγμα... να το κανω τι; να φτιαξω μαρεγκα; τι σιχαμα που ειμαι!
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Βαρέθηκα.Παναφάω τη σαλάτα μου.Κάνω δίαιτα.Αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.