Προς το περιεχόμενο

Insomnia Mythbusters .

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,αλλά μετά το κουβάλημα θάχει μισάωρο ρουφοκαβλέττας;

Κάτι σαν τους (ιδανικόν) φόρους μας,ένα είδος ανταποδοτικού τέλους δηλαδή...

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι,αλλά μετά το κουβάλημα θάχει μισάωρο ρουφοκαβλέττας;

Κάτι σαν τους (ιδανικόν) φόρους μας,ένα είδος ανταποδοτικού τέλους δηλαδή...

παει δλδ ιπποτες γιοκ... myth busted!

Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά, μέσα σε 5 ποστ είπατε:

1) Ότι τα χαμαλίκια δεν είναι "τα δύσκολα". Ποιο είναι το δύσκολο δηλαδή, το shopping;

2) Καπάκια είπατε πως άμα κουβαλάμε τα δικά μας, δεν πιάνεται για χαμαλίκι. Προφανώς πιστεύετε πως εμείς, όντας πλάσματα που ΚΛΑΝΟΥΜΕ περήφανα, γεμίζουμε με αέριο τον καναπέ μας και είναι ελαφρύτερος.

3) Ύστερα λέει, ήμουν υποχρεωμένος να κουβαλήσω τον καναπέ της δικιάς μου, επειδή είναι η δικιά μου. Δηλαδή αν είμαι υποχρεωμένος να κουβαλήσω κάτι, είναι σα να μη το κουβάλησα. Αυτό θα πω στον Άγιο Πέτρο, "εγώ ξεκούραστος ένοιωσα όταν με πλάκωσε το σύνθετο κι ας είχα κουβαλήσει όλο το σπίτι".

Σοβαρευτείτε ρε, λυπηθείτε μας. Όλα τα κάνουμε, μέχρι και που ανεχόμαστε τον μιγαδικό τρόπο σκέψης σας -και για τι; Για ένα μπιφτέκωμα.

Ήμαρτον.

Δημοσ.

Σοβαρευτείτε ρε, λυπηθείτε μας. Όλα τα κάνουμε, μέχρι και που ανεχόμαστε τον μιγαδικό τρόπο σκέψης σας -και για τι; Για ένα μπιφτέκωμα.

Aυτό λέμε , είστε ανίκανοι να πάτε για το δεύτερο .;) Για το τρίτο ;..... μόνο στα όνειρα , ...μόνο στα όνειρα .
Δημοσ.

Κοιτά @@, δεν ξέρω με τι χορτοφάγους πας και μπλέκεις, αλλά εγώ έχω ανεβάσει τον πήχυ σε επίπεδα αντοχής 15χρονου δωπάνω.

Πριν το κουβάλημα.

Δημοσ.
Καθήστε ρε παιδιά, μέσα σε 5 ποστ είπατε:

1) Ότι τα χαμαλίκια δεν είναι "τα δύσκολα". Ποιο είναι το δύσκολο δηλαδή, το shopping;

2) Καπάκια είπατε πως άμα κουβαλάμε τα δικά μας, δεν πιάνεται για χαμαλίκι. Προφανώς πιστεύετε πως εμείς, όντας πλάσματα που ΚΛΑΝΟΥΜΕ περήφανα, γεμίζουμε με αέριο τον καναπέ μας και είναι ελαφρύτερος.

3) Ύστερα λέει, ήμουν υποχρεωμένος να κουβαλήσω τον καναπέ της δικιάς μου, επειδή είναι η δικιά μου. Δηλαδή αν είμαι υποχρεωμένος να κουβαλήσω κάτι, είναι σα να μη το κουβάλησα. Αυτό θα πω στον Άγιο Πέτρο, "εγώ ξεκούραστος ένοιωσα όταν με πλάκωσε το σύνθετο κι ας είχα κουβαλήσει όλο το σπίτι".

Ήμαρτον.

maybe you're the last one

ακουσε κει μπιφτεκωμα

Δημοσ.
Κοιτά @@, δεν ξέρω με τι χορτοφάγους πας και μπλέκεις, αλλά εγώ έχω ανεβάσει τον πήχυ σε επίπεδα αντοχής 15χρονου δωπάνω.

Πριν το κουβάλημα.

To καρφί το έχεις ανά χείρας .

Θα σου κάνει καλό μάλλον το ...υψόμετρο .:P

Δημοσ.
Aυτό λέμε , είστε ανίκανοι να πάτε για το δεύτερο .;) Για το τρίτο ;..... μόνο στα όνειρα , ...μόνο στα όνειρα .

Αν ήσασταν περισσότερες από μία,κάτι θα γινόταν.:lol:

Δημοσ.

Πριν το κουβάλημα.

το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα;)

Δημοσ.
Έβα,αν ήσουν αγοράκι θα το καταλάβαινα αυτό το σχόλιο.

το 15χρονο εχει μονο ποσοτητα οχι ποιοτητα:P:p:p

• Super Moderators
Δημοσ.
το 15χρονο εχει μονο ποσοτητα οχι ποιοτητα:P:p:p

ε ναι βγάζει πολύ πράγμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...