Προς το περιεχόμενο

HD 4670 και Artifacts!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία απο'τι φαίνεται έχω ενα σοβάρο πρόβλημα! αγοράσα την HD4670 και τώρα μου βγάζει Artifacts(παίζει η οθόνη) είδα αν φταίνε οι θερμοκράσιες αλλά είναι οκ! το Fan συμφώνα με το GPU-Z πέρνει μολίς μια στρόφη! βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως είδα...κατέβασα το Riva Tuner 2.24 ανέβασα full το fan αλλά και πάλι δεν παράτηρησα διαφορά στον ήχο... που σήμαινει λογικά οτι τίποτα δεν άλλαξε! τι να κάνω? βοήθηστε με!:cry: και κατί ακομά.... αν και δεν πιστεύω, μήπως φταίει το τροφοδοτικό μου?:cry: Πάντως αυτό συμβαίνει στο windows Dreamscene και στο pro evolution soccer 2009 δοκιμάσα και στα δύο λειτουργικά συστήματα που έχω(windows xp sp 3 και windows vista x64 sp1)

Δημοσ.

εχεις αλλη καρτα VGA να δοκιμασεις? αν εχεις κανει κα8αρη εγκατασταση ΑΤΙ drivers, τοτε ισως φταιει η VGA.

Δημοσ.
εχεις αλλη καρτα VGA να δοκιμασεις? αν εχεις κανει κα8αρη εγκατασταση ΑΤΙ drivers, τοτε ισως φταιει η VGA.
Θα ξανακάνω εγκατάσταση τους Drivers,βέβαια περίεργο μου φαίνεται...γιατί εκάνα την ίδια δουλεία σε δύο λειτουργικά συστήματα:shock:
Δημοσ.

Δώσε ένα screenshot να καταλάβουμε τι εννοείς όταν λες "παίζει η οθόνη", γιατί τα artifacts είναι άλλο πράγμα.

wtfrs4.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά! είχε κάτι ρυθμίσεις στο Bios για τις κάρτες pci-e οι οποίες ήταν enabled,εγώ τις έβαλα και τις δύο Disabled και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα:-) ελπίζω να έχι λυθεί το πρόβλημα, αν ξανάδω τίποτα τέτοιο θα ποστάρω screenshot για να δούμε τι φταίει! σας ευχαρίστω παιδία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...