inray Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Στο τέλος και μετά την αναμενόμενη αποδοχή των 7 δεν αποκλείεται να φάει και καμιά μήνυση η Microsoft γιατί πέτυχε και δεν δικαίωσε τους επικριτές της. Κρίμα να πάει τόση γκρίνια στο βρόντο.
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Στο τέλος και μετά την αναμενόμενη αποδοχή των 7 δεν αποκλείεται να φάει και καμιά μήνυση η Microsoft γιατί πέτυχε και δεν δικαίωσε τους επικριτές της. Κρίμα να πάει τόση γκρίνια στο βρόντο. :lol::lol::lol::lol: Λες??
inray Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Το windowblinds απλα επιβαρυνει το υπαρχον θεμα δεν φτιαχνει δικο του.Anyway... το gui των 7 ειναι πολυ ομορφο και πρακτικο κατα την αποξη μου. Καθενας εχει την γνωμη του.. Και καλό είναι να θυμόμαστε πότε πότε πως το Aero / DWM δεν είναι ένα theme αλλά ένας ολόκληρος νέος screen renderer που ειδικά στην περίπτωση των 7 επιταχύνει GDI, GDI+, DX, και WPF. :lol::lol::lol::lol: Λες?? Με όλα αυτά που διαβάζω τελευταία όλα είναι πιθανά. Τελικά καλά λένε πως "αν η ζήλια ήταν ψώρα..."
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Και καλό είναι να θυμόμαστε πότε πότε πως το Aero / DWM δεν είναι ένα theme αλλά ένας ολόκληρος νέος screen renderer που ειδικά στην περίπτωση των 7 επιταχύνει GDI, GDI+, DX, και WPF. Μα ακριβως εκει θελω να εστιασω..!!!
inray Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μα ακριβως εκει θελω να εστιασω..!!! Και πολύ καλά κάνεις, μήπως και καταλάβουν μερικοί πως δεν μιλάμε για κανένα ψευτο skin. Mα γιατί είστε ακόμα offtopic? Σωστός! Back on topic λοιπόν.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αυτο πως ακριβως το ξερεις?Το οτι πχ δεν πεταγονται pr0n διαφημισεις ενω εισαι logged in δεν σημαινει πως εισαι και malware free. Καλά που μου το θύμησες, και είχα καιρό.. Μόλις διάβασα το Post σου έτρεξα να κάνω Full σάρωση με το, κατά τη γνώμη μου, καλύτερο σαρωτή για αυτά τα Malware και όχι μόνο. Τα αποτελέσματα.. Malwarebytes' Anti-Malware 1.34 Έκδοση βάσης δεδομένων: 1887 Windows 6.0.6001 Service Pack 1 3/5/2009 12:41:53 πμ mbam-log-2009-05-03 (00-41-53).txt Τύπος σάρωσης: Πλήρης σάρωση (C:\|D:\|E:\|F:\|J:\|) Αντικείμενα που σαρώθηκαν: 510475 Χρόνος που έχει διανυθεί: 1 hour(s), 1 minute(s), 30 second(s) Μολυσμένες διεργασίες στη μνήμη: 0 Μολυσμένα στοιχεία στη μνήμη: 0 Μολυσμένα κλειδιά στο μητρώο: 0 Μολυσμένες τιμές στο μητρώο: 0 Μολυσμένα αντικείμενα δεδομένων στο μητρώο: 0 Μολυσμένοι φάκελοι: 0 Μολυσμένα αρχεία: 0 Μολυσμένες διεργασίες στη μνήμη: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα στοιχεία στη μνήμη: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα κλειδιά στο μητρώο: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένες τιμές στο μητρώο: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα αντικείμενα δεδομένων στο μητρώο: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένοι φάκελοι: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα αρχεία: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Η απόλυτη ασφάλεια θέλει: 1) Vista 2) Κοινή λογική 3) Να ξέρεις που να δεις πουρνό Τέρμα το Offtopic και από εμένα παιδιά.. /Koritsi_Gia_PC
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Καλά που μου το θύμησες, και είχα καιρό.. Μόλις διάβασα το Post σου έτρεξα να κάνω Full σάρωση με το, κατά τη γνώμη μου, καλύτερο σαρωτή για αυτά τα Malware και όχι μόνο. Τα αποτελέσματα.. Malwarebytes' Anti-Malware 1.34 Έκδοση βάσης δεδομένων: 1887 Windows 6.0.6001 Service Pack 1 3/5/2009 12:41:53 πμ mbam-log-2009-05-03 (00-41-53).txt Τύπος σάρωσης: Πλήρης σάρωση (C:\|D:\|E:\|F:\|J:\|) Αντικείμενα που σαρώθηκαν: 510475 Χρόνος που έχει διανυθεί: 1 hour(s), 1 minute(s), 30 second(s) Μολυσμένες διεργασίες στη μνήμη: 0 Μολυσμένα στοιχεία στη μνήμη: 0 Μολυσμένα κλειδιά στο μητρώο: 0 Μολυσμένες τιμές στο μητρώο: 0 Μολυσμένα αντικείμενα δεδομένων στο μητρώο: 0 Μολυσμένοι φάκελοι: 0 Μολυσμένα αρχεία: 0 Μολυσμένες διεργασίες στη μνήμη: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα στοιχεία στη μνήμη: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα κλειδιά στο μητρώο: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένες τιμές στο μητρώο: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα αντικείμενα δεδομένων στο μητρώο: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένοι φάκελοι: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Μολυσμένα αρχεία: (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Η απόλυτη ασφάλεια θέλει: 1) Vista 2) Κοινή λογική 3) Να ξέρεις που να δεις πουρνό Τέρμα το Offtopic και από εμένα παιδιά.. /Koritsi_Gia_PC Από ιούς -trojan πως τα πας?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 To χεις εγκατεστημενο ομως το συγκεκριμενο(το οποιο οντως κανει καλη δουλεια).Φανταζομαι λοιπον πως ο λογος ειναι"για καλο και για κακο".Για τον ιδιο λογο που εχουν οι περισσοτεροι και το εκαστοτε antivirus/firewall. /End offtopic και απο μενα.
grimpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αυτό που εμένα με ενοχλεί (και στα Vista και στα 7) είναι το άθλιο interface. Το καλό των XP είναι πως είναι υπεραπλουστευμένα. Αν ανοίξω ένα παράθυρο Explorer (όχι IE, ε) στα Vista ή στα 7 θα δω ένα cluttered πράγμα με ένα κάρο επιλογές πεπλεγμένες και ανακαταεμένες. Χωρίς καθαρές "γραμμές" ή σχεδίαση. Μόνο χρόνο μου τρώει κάτι τέτοιο και με μπλέκει. Τι το κάνει "πιο όμορφο" από τα XP; Το ότι είναι πιο γυαλιστερό; Να ρίξω σπόντα που θα ξεκινήσει flame; Γιατί στις ασυμβατότητες του Linux κράζετε αυτό κι όχι τις εταιρείες, όπως ακριβώς κάνετε τώρα; http://channel9.msdn.com/pdc2008/PC18/ Αν δεν σου αρέσει το GUI, μην χρησιμοποιείς τον Explorer για housekeeping, υπάρχουν πάμπολλα εναλλακτικά file managers και launchers, ειδάλλως βάλε Linux με τον WM της αρεσκείας σου.
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μου ήρθε σήμερα Windows 7 Release Candidate Announcement Thank you very much for your help in testing the Windows 7 Beta. Your feedback is invaluable in helping make Windows 7 a high quality operating system. With your help, we have reached the next major milestone on the journey to Windows 7: the Release Candidate (RC). - On April 30th, the RC became available to MSDN subscribers and TechNet Plus subscribers. - On Tuesday, May 5 (PST), the RC will be available to everyone via our Customer Preview Program. As with the Beta, the Windows 7 RC Customer Preview Program is a broad public program that offers the RC free to anyone who wants to download it. It will be available at least through June 30, 2009, with no limits on the number of downloads or product keys available. So you don’t need rush to make sure you get your copy. When you’re ready to download the RC, it’ll be waiting for you. To get the RC please use one of the following links: - Developers - IT Pros/Microsoft Partners - Tech Enthusiasts/Consumers IMPORTANT: If you are running Windows 7 Beta you’ll need to back up your data (preferably on an external device) and then do a clean install of the Windows 7 Release Candidate. After installing Windows 7, you will need to reinstall applications and restore your files. If you need help with the installation process, please see the Installation Instructions. If you’re running Windows Vista, you can install Window 7 RC without having to back up and reinstall your programs and data. But to be on the safe side, please do backup your data before you start. Please note: All users of the Windows 7 Release Candidate (including Windows Vista users who have upgraded to the Release Candidate) must do a clean installation of Windows 7 RTM. Please keep this is mind as you consider downloading the Release Candidate as opposed to waiting for the general availability release. Thanks again for your help in reaching this important milestone. We hope that you will join us in testing the RC and finishing Windows 7 Σε σας?
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μου ήρθε σήμερα Σε σας? Σε εμας οχι, γιατι εχουμε απο μερες που βαλαμε την RC (Κι εκανε κι ενεργοποιηση και κι εβαλα και το genuine, τωρα τι ενεργοποιηση να ηταν αυτη...)
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Σε εμας οχι, γιατι εχουμε απο μερες που βαλαμε την RC (Κι εκανε κι ενεργοποιηση και κι εβαλα και το genuine, τωρα τι ενεργοποιηση να ηταν αυτη...) βασικα βαριεμαι να δοκιμαζω παλι... Το format βαριεμαι
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 βασικα βαριεμαι να δοκιμαζω παλι...Το format βαριεμαι Δεν εχει format, καπου ειπωθηκε και παραπανω, τροπος να κανεις την rc να κανει update πανω στη beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα