tritonas00 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δεν εχει format, καπου ειπωθηκε και παραπανω, τροπος να κανεις την rc να κανει update πανω στη beta. γινεται αλλα δεν συνισταται..!
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δεν εχει format, καπου ειπωθηκε και παραπανω, τροπος να κανεις την rc να κανει update πανω στη beta. Μα δεν εχω την μπετα γιατι είναι κάπου στα σκουπίδια το dvdακι είπαμε να τα δοκιμάσουμε αλλα να μην χάσουμε και μήνες απο την ζωή μας πάνω στην beta
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γινεται αλλα δεν συνισταται..! Δεν ξερω αν το θετεις απο ηθικης πλευρας (οτι και καλα δεν πρεπει), αλλα απο πρακτικη πλευρα μια χαρα εγινε και μια χαρα τα παει απο τοτε, το λειτουργω σαν να ηταν τα προεγκατεστημενα του βιστα. (μονο το walker δεν μου καθεται απο το L2, κι εχω χασει τα botia μου )
tritonas00 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δεν ξερω αν το θετεις απο ηθικης πλευρας (οτι και καλα δεν πρεπει), αλλα απο πρακτικη πλευρα μια χαρα εγινε και μια χαρα τα παει απο τοτε, το λειτουργω σαν να ηταν τα προεγκατεστημενα του βιστα.(μονο το walker δεν μου καθεται απο το L2, κι εχω χασει τα botia μου ) E ναι ενταξει αλλα μηχανημα απο μηχανημα διαφερει...
pournaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ετοιμη η beta για το xp mode, την κατεβαζω τωρα, αντε να δουμε πως θα λειτουργησει... http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=0e8fa9b3-c236-4b77-be26-173f032f5159
eski Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δεν ειναι μεσα στο λειτουργικο πρεπει να τη κατεβασεις απ' οτι βλεπω.Και γιατι να μη βαλω Vmware? Ειναι πιο ελφρυ το Virtual Pc μηπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα