Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως σωτήριο για τις Επιχειρήσεις (για μια ομαλή μετάβαση) αλλά όταν βγούν τα 8 ; Πάλι Emulation των XP/7 ;

ή μήπως με τα 7αρια αλλάζει η αρχιτεκτονική των Windows και μπαινουν σε ένα Ενοποιημένο Λειτουργικό , απαλαγμένο απο όλα αυτά που θέλουν να απαλάξουν (βλ. Dos) ; ή μήπως και τα 7αρια είναι άλλο ένα μεταβατικό στάδιο ;

Οπως και να έχει όταν το πρωτοείδα έσκασα στα γέλια , άκου emulation των XP στα Win7 . Omg και τρία λολ !

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον θα παραμείνουμε με τα παλιά καλα windows xp που πλεον εχουν βγει ως τα καλύτερα της αγοράς...

Δημοσ.
Μαλλον θα παραμείνουμε με τα παλιά καλα windows xp που πλεον εχουν βγει ως τα καλύτερα της αγοράς...

Δεν είναι στο χέρι σου bot.

Αν το αποφασίσουν θα σε αναβαθμίσουν.

Δημοσ.

sorry κιολας αλλα αν καποιος μπορει να τρεξει native τα προγραμματα που τον ενδιαφερουν η δεν τρεχουν στα 7 γιατι να προβει στην αγορα των 7 ωστε να τα τρεχει με εξομοιωση (που οσο καλη και να ειναι και ασυμβατοτητες θα παρουσιαζει και μειωμενες επιδοσεις σε σχεση με native xp)?

δεν λεω οτι τα 7 δεν θα τα βαλουμε σιγα σιγα ολοι (αν ειναι τελικα τοσο καλα οπως ακουγεται),μιλαω ομως για εμας τους χομπιστες,οι επιχειρησεις και οι απλοι-ασχετοι χρηστες ομως θα αγορασουν τα 7 αν κανουν την δουλεια τους με τα XP?

Δημοσ.

αν το σκεφτεις ειναι λιγο αστειο, υπαρχουν παρα πολλοι που θελουν να απαλλαχθουν απο τα windows αλλα κανεις απο αυτους δεν ειναι προθυμος να παρατησει τα XP του...

Δημοσ.

disqualified μίλησες σοφά :)

million_voices: γιατί στα ΧΡ θα θέλουν να τρέχουν μόνο μια εφαρμογή, όχι όλες

(λογιστικά πακέτα κτλ που λέγαμε πιο πάνω)

άμα βάλουν 7άρια για να τρέχουν office2000 over emulation τότε είναι άξιοι της μοίρας τους

το emulation θα το έχεις για να παίξεις Space Quest :)

Δημοσ.

για το Adobe CS5

office 2010 και ένα σωρό άλλα όπως καλύτερη διαχείρηση μνήμης/πόρων, 64bit κτλ κτλ

δλδ όταν έβαλες ΧΡ γιατί άλλαξες τα 2000? ;)

Δημοσ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ DX10!!!!!! αμαν πια. σε dx10 mode κερδιζεις σε επιδοσεις. εγω θελω xp με dx10 δεν θελω eye candy ουτε αχρηστα features. θελω ενα os που να ειναι γριγοροτερο σε επιδοσεις απο τα XP η τουλαχιστον το ιδιο με τα ιδια επιπεδα συμβατοτητας. φτανει πια με το πσαρωμα. αυτο ακριβος κανει η microsoft, προσπαθει να πσαρωσει τους ασχετους:mad::X

• Super Moderators
Δημοσ.
σε dx10 mode κερδιζεις σε επιδοσεις.

wat?

το dx10 mode είναι πιο βαρύ από το dx9.0c...

έχεις καλύτερα γραφικά αλλά σίγουρα χάνεις fps...

Δημοσ.
καμια εγγύηση δεν χάνεται με αλλαγή μνήμης ;)

κρατάς τις παλιές τις βάζεις όταν τα φτύσει και τελειωσε το θέμα ;)

(δοκιμασμένο σε πάνω από 200 laptop που έχω πάει τα τελευτά 8 χρονια που δουλεύω. καμια αντιπροσωπεία δεν είπε ποτε tpt)

Μην είσαι τόσο σίγουρος φίλε μου. Η LG δεν αναγνωρίζει εγγύηση αν αλλάξεις μόνος σου μνήμη, ή σκληρό. Το έχω ρωτήσει συγκεκριμένα. Για να αλλαχτούν αυτά, πρέπει το laptop να πάει Θεσσαλονίκη, και αυτό που σου γράφω ισχύει γιατί έχει χρειαστεί να αλλάξω και τα 2 στο P1 Express Dual μου.

Δημοσ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ DX10!!!!!! αμαν πια. σε dx10 mode κερδιζεις σε επιδοσεις. εγω θελω xp με dx10 δεν θελω eye candy ουτε αχρηστα features. θελω ενα os που να ειναι γριγοροτερο σε επιδοσεις απο τα XP η τουλαχιστον το ιδιο με τα ιδια επιπεδα συμβατοτητας. φτανει πια με το πσαρωμα. αυτο ακριβος κανει η microsoft, προσπαθει να πσαρωσει τους ασχετους:mad::X

ονομασε μου ενα αχρηστο feature please.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μην είσαι τόσο σίγουρος φίλε μου. Η LG δεν αναγνωρίζει εγγύηση αν αλλάξεις μόνος σου μνήμη, ή σκληρό. Το έχω ρωτήσει συγκεκριμένα. Για να αλλαχτούν αυτά, πρέπει το laptop να πάει Θεσσαλονίκη, και αυτό που σου γράφω ισχύει γιατί έχει χρειαστεί να αλλάξω και τα 2 στο P1 Express Dual μου.

κράτησες τις παλίες ram πχ και όταν τις έβαλες πίσω κατάλαβαν ότι τις είχες αλλάξει?

Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι το XP mode θα χρησιμεύσει για εφαρμογές που απαιτούν DOS mode !

Μήπως γίνομαι κακός, ή μήπως κάποιες επαγγελματικές εφαρμογές έχουν ακόμα κατάλοιπα στον κωδικα από παλιά;

Δημοσ.

ο μονος τρόπος εντοπισμού αλλαγής hardware τον είχε η MSI κάτι σαν black box.

και αυτό οι τεχνικοί δεν το έλεγχαν ποτε και επίσης η MSI το σταμάτησε.

οποτε είναι πολύ απλή δουλειά βάζω τα παλιά και τα πάω πίσω και τέλος

Δημοσ.
δηλαδη τους ειναι τοσο δησκολο να κανουν τα windows 7 συμβατα με παλιες εφαρμογες???:whistle:

Για λόγους ασφαλείας, τα Windows δεν επιτρέπουν την ελεύθερη διαχείριση της μνήμης του υπολογιστή, οπότε τα παλαιότερα προγράμματα που απαιτούν ελεύθερη πρόσβαση στην μνήμη δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Αυτός είναι ένας μόνο από τους πολλούς σημαντικούς λόγους στους οποίους οφείλονται οι ασυμβατότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...