activex Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Επιτέλους άλλος 1 με το ίδιο πρόβλημα με εμένα!!!Φίλε δε μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ έχω ταλαιπωρηθεί μ'αυτό το θέμα !!! Αν βρείς το CD των XP με SP2 (μου είπαν) οτι δε θα έχεις πρόβλημα. Εγω πήρα τον δίσκο μου τον έβαλα σε άλλο PC, εγκατέστησα τα XP μια χαρα και δε ξανασχολήθηκα... είσαι τυχερός που το έστησες σε άλλο hardware και δούλεψε...
iant Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 είσαι τυχερός που το έστησες σε άλλο hardware και δούλεψε... Λογικά δεν θα έβαζε τα drivers! Έτσι υπάρχει πιθανότητα να γίνει η δουλειά! Τα drivers τα βάζεις μετά....
activex Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Λογικά δεν θα έβαζε τα drivers! Έτσι υπάρχει πιθανότητα να γίνει η δουλειά!Τα drivers τα βάζεις μετά.... έχω την εντύπωση ότι αν γίνει εγκατάσταση σε άλλη cpu η και μητρική τα windows δεν bootαρουν (δεν είναι θέμα drivers δηλαδή) αυτό άφορα 100% xp εποχή. μετά δεν ξέρω...
washcloud Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 είσαι τυχερός που το έστησες σε άλλο hardware και δούλεψε... ακριβώς Λογικά δεν θα έβαζε τα drivers! Έτσι υπάρχει πιθανότητα να γίνει η δουλειά!Τα drivers τα βάζεις μετά.... οι όποιοι driver περνιούνται μετά την εγκατάσταση δεν έχουν σχέση. έχω την εντύπωση ότι αν γίνει εγκατάσταση σε άλλη cpu η και μητρικήτα windows δεν bootαρουν (δεν είναι θέμα drivers δηλαδή) αυτό άφορα 100% xp εποχή. μετά δεν ξέρω... όχι cpu (η οποία καμμία σχέση δεν έχει με "drivers"), μητρική όμως ναι. Και ακόμα πιο συγκεκριμένα το chipset , και ακόμα πιο ειδικά τον disk controller. Mε το που γίνεται εγκατάσταση λειτουργικού, περνιούνται generic drivers της MS για τον disk controller, κι αν πας να ξεκινήσεις τα windows αυτά σε άλλο pc, και σε γενικές γραμμές δεν είναι ίδια η μητρική, ή έστω ο disk controller, υπάρχει πρόβλημα....(BSOD συνήθως)
activex Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ναι αυτό που λέει ο washcloud εγώ θυμάμαι οτι άλλαξα ταυτόχρονα cpu Και μητρική γιαυτό δεν ξέρω ακριβός από που του ήρθε... αλλά πιο λογικό είναι να φταίει ο controller (όχι ότι θα με έκανε εντύπωση αν κλείδωνε και με άλλο hardware για λογούς ασφαλείας, βλέπε άδεια χρίσης...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.