tetod17 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 To πρόβλημα έχεις ως εξής Το pc μπουτάρει κανονικά απο το cd των windows κάνει το format του δίσκου και κολλάει στο 7% της εγκατάστασης Έχω κάνει memory test και ειναι ολα οκ Εχω βάλει άλλο δισκο και κάνει πάλι το ίδιο Συνθεση pc CPU E8600 RAM 2GB/1066 VGA ATI 3870 HDD WD RAPTOR 40GB MOTHERBOARD MSI MS-7513 ΤΡΟΦ/ΚΟ THERMALTAKE 650W
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Εχω βάλει άλλο δισκο και κάνει πάλι το ίδιο Οταν λες εχεις βαλει αλλο δισκο ενοεις αλλο cd των windows ή αλλο σκληρο?
slygeo87 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Σε ποιό σημείο της εγκατάστασης κολλάει;Τι γράφει πάνω απ' τη μπάρα που φορτώνει;
tetod17 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Kαι αλλο δισκάκι xp και αλλο σκληρό εχω αλλάζει Τωρα δεν θυμάμαι σε ποιο αρχειο κολλάει παντως γράφει φορτώσει αρχειου τάδε
activex Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 δοκίμασε να ξεκινήσεις την εγκατάσταση από daemon tool (μέσα από windows) μήπως και σκαλώνει το cd/dvd drive σου...
tetod17 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Φιλε μου δεν κάνει εγκατάσταση σταματάει στο σημείο Αντιγραφή : cpqdap01.sys
activex Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Φιλε μου δεν κάνει εγκατάσταση σταματάει στο σημείο Αντιγραφή : cpqdap01.sys αυτό λέω φίλε... κανε ένα Image το cd και φόρτωσε το με daemon tool ώστε να προσπαθήσεις για εγκατάσταση από το σκληρό. (δεδομένου ότι στην ανάγνωση από το cd σου κολλάει...) έχεις δοκιμάσει πλήρη αντιγραφή του cd στον δίσκο ; (απλό copy) Νομίζω και έτσι ξεκινά την εγκατάσταση. το βασικό είναι να τεσταρεις μήπως έχεις πρόβλημα στην ανάγνωση του cd.
Gunix Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Φιλε μου δεν κάνει εγκατάσταση σταματάει στο σημείο Αντιγραφή : cpqdap01.sys Καλησπέρα φίλε. Αυτό το μηνύμα που σου εμφανίζει είναι ότι λίπει ένα αρχείο μέσα του CD. Για να δεις ποιο πρόβλημα είναι κατέβασε μια διανόμη Linux πχ Ubuntu και αν δείς ότι είναι όλα εντάξει τότες έχει το cd πρόβλημα.
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Tι έχεις compaq στο pc σου;DVD-ROM;Βγαλ' το και κάνε boot από usb flash που είπαν και τα παιδιά.Αν μπορείς κάνε και skip κατά την εγκατάσταση του συγκεκριμένου driver, συνέχισε την εγκατάσταση και βρίσκεις το driver απ' το internet.
eSATA Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Tι έχεις compaq στο pc σου;DVD-ROM;Βγαλ' το και κάνε boot από usb flash που είπαν και τα παιδιά.Αν μπορείς κάνε και skip κατά την εγκατάσταση του συγκεκριμένου driver, συνέχισε την εγκατάσταση και βρίσκεις το driver απ' το internet. αν εχεις αλλο pc δοκιμασε να κανεις εκει Install τα windows στο δισκο που θες
activex Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Παιδια μάλλον ram είναι βασικά αν δεν έλεγες ότι την τεσταρες θα σου το έλεγα πρώτο πρώτο...
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Kαι αλλο δισκάκι xp και αλλο σκληρό εχω αλλάζει Και σίγουρα ταυτόχρονα δοκίμασες cd No2 σε δίσκο No 2 ; Παιδια μάλλον ram είναι ? Έχω κάνει memory test και ειναι ολα οκ ...προς τί η (νέα) "σιγουριά" ; (άλλαξε πάντως μια και τις καλωδιοταινίες, αν δεν βρήκες άκρη, και είναι εύκολο. Τουλάχιστον αυτή του δίσκου)
LouisGi Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Επιτέλους άλλος 1 με το ίδιο πρόβλημα με εμένα!!! Φίλε δε μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ έχω ταλαιπωρηθεί μ'αυτό το θέμα !!! Αν βρείς το CD των XP με SP2 (μου είπαν) οτι δε θα έχεις πρόβλημα. Εγω πήρα τον δίσκο μου τον έβαλα σε άλλο PC, εγκατέστησα τα XP μια χαρα και δε ξανασχολήθηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.