Προς το περιεχόμενο

μητρικη η επεξεργαστης ?

Inter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια

σ ενα πι-σι,δεν δινει signal στην οθονη.δοκιμασα αλλη vga,ιδιο μοντελο ακριβως,αλλα τιποτε.εβγαλα σκληρο απο πανω,μνημες ram,dvd,μοντεμ,παλι τιποτε.οι ανεμιστηρες ακουγονται,δεν ανοιγει η οθονη παλι.ρευμα δεν παει σε πληκτρολογιο και ποντικι(ps2 το πρωτο,usb το δευτερο-δεν αναβουν τα λαμπακια στο ξεκινημα η ακομη και στην συνεχεια μετα απο μερικα λεπτα.πιθανον να αρπαξε η μητρικη?

πως θα μπορουσα να τσεκαρω και τον επεξεργαστη?μιπως ειναι εκει το προβλημα?

windows xp,σχετικα παλιο το μηχανημα,μητρικη msi 649 neo-V(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523506) ,επεξ/στης: P4 στα 3.

τι αλλο θα μπορουσα να δοκιμασω?

ευχαριστω

Δημοσ.

Να χάλασε ο επεξεργαστής λίγο δύσκολο, ειδικά αν δεν του έκανες κάποιο O/C, που και πάλι είναι δύσκολο να χαλάσει. Για μητρική μου μοιάζει εμένα απλά δεν μας είπες πότε προέκυψε το πρόβλημα. Έγινε σε ανυποψίαστο χρόνο, μετά από διακοπή ρεύματος ή μετά από κάποια δική σου παρέμβαση;

Δημοσ.
γεια

σ ενα πι-σι,δεν δινει signal στην οθονη.δοκιμασα αλλη vga,ιδιο μοντελο ακριβως,αλλα τιποτε.εβγαλα σκληρο απο πανω,μνημες ram,dvd,μοντεμ,παλι τιποτε.οι ανεμιστηρες ακουγονται,δεν ανοιγει η οθονη παλι.ρευμα δεν παει σε πληκτρολογιο και ποντικι(ps2 το πρωτο,usb το δευτερο-δεν αναβουν τα λαμπακια στο ξεκινημα η ακομη και στην συνεχεια μετα απο μερικα λεπτα.πιθανον να αρπαξε η μητρικη?

πως θα μπορουσα να τσεκαρω και τον επεξεργαστη?μιπως ειναι εκει το προβλημα?

windows xp,σχετικα παλιο το μηχανημα,μητρικη msi 649 neo-V(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523506) ,επεξ/στης: P4 στα 3.

τι αλλο θα μπορουσα να δοκιμασω?

ευχαριστω

Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο

Δημοσ.
Να χάλασε ο επεξεργαστής λίγο δύσκολο, ειδικά αν δεν του έκανες κάποιο O/C, που και πάλι είναι δύσκολο να χαλάσει. Για μητρική μου μοιάζει εμένα απλά δεν μας είπες πότε προέκυψε το πρόβλημα. Έγινε σε ανυποψίαστο χρόνο, μετά από διακοπή ρεύματος ή μετά από κάποια δική σου παρέμβαση;

στα ξαφνικα το εκανε.χωρις να βαλει κανεις χερι.και εγω για μητρικη λεω,απλως να σιγουρευομουν,πριν παραγγειλω καινουρια.θα δοκιμασω και απλη pci vga,αν βρω καμια παλια μου,μιπως και βγαλει εικονα,αν και δε το βλεπω.

ty

Δημοσ.

καλημερα. δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο φυσικα,οπως προανεφερα.και vga,ram.αποσυνδεσα μοντεμ,σκληρο,dvdrw.επειδη δεν αναβει καθολου το ποντικι + πληκτρολογιο,υπεθεσα οτι ισως ηταν τροφοδοτικο.ομως ουτε αυτο..αρα παμε για μητρικη

Ty

Δημοσ.

Φιλαρακο οπως τα ακουω τα πραγματα 99,9% ειναι θεμα μητρικης.... ο επεξεργαστης δεν χαλαει τοσο ευκολα.... μαλλον ειναι το μοναδικο εξαρτημα του υπολογιστη που για να χαλασει πρεπει να υπαρχει ανθρωπινη παρεμβαση.... μαλλον για αναβαθμιση πας γιατι και να βρεις μητρικη δεν αξιζει τον κοπο.... αγοραζεις καινουργιο μηχανημα με λιγα λεφτα... οι τιμες εχουνε πεσει παρα πολυ... καλη τυχη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...