Προς το περιεχόμενο

Το μηλαράκι είναι Παντού!

30fill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους!

Έχετε παρατηρήσει στα Ι.Χ. στον δρόμο κολλημένο συνήθως στο πίσω μέρος το μηλαράκι????

Χαμός Παιδιά!

Αρχίζει όλος ο κόσμος στην Έλλάδα και γνωρίζει την Αpple!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχθές είδα ένα Fiat Stilo γκρι και είχε ένα μηλαράκι από πίσω...

Ήταν ωραία όσο ήμασταν συντριπτική μειονότητα. Αρχίζει να χάνεται η αίγλη!

Ε καλό είναι που σπάει το μονοπώλειο της MS και φτάνει και η φιλοσοφία της Apple και στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω δεν χρειάζεται να το κάνουμε και θέμα πόσα μηλαράκια βλέπουμε στο δρόμο.

This topic is

gay-flag.gif

ena μηλο δεν θα φερει την επανασταση.απλα καποιοι θελουν να κολησουν ενα μηλαρακι καπου μην παει και χαμενο το αυτοκολητο.μου θυμιζει με τους αλους μισους που κολλανε αυτοκολλητο apnea επειδη απλα το βρηκαν :P

εγω πάντως εχω ενα μηλαρακι στο πισω μερος του αμαξιου μου εδω κ 9 μηνες, επειδη κολλαει απιστευτα κ το γουσταρω γενικα, στην ηλεκτρικη μου κιθαρα που τη μετατρεπει σε "iGuitar-Γάβρος edition",(κοκκινη με ασπρο, κ το ασπρο μηλαρακι) κ στο Laptop πανω ακριβως απ το λογοτυπο της HP, για να διευκρινιζεται οτι ειναι Hackintosh!

Που τα βρήκες τόσα stickers?

2 (απ τα μεγαλα, οχι τα σημερινα κ μικροτερα) ειχε ο iMac μεσα..(car+guitar) αλλα 2 (μικρα) το iPod Nano 1st Gen,που τα δωσα, αλλα 2 το iPod Touch 1st gen, κ φυσικα το Os X box που χε κ αυτο αλλα 2.. βρε μηπως να ξεκινησω συλλογη?:lol:

το τοο kits den paei μονο για τα μηλαρακια αλλα για οτιδηποτε.αλλο θεμα ειναι οτι γιατι να κανω διαφημιση κατι .μου καναμε καμια εκπτωση η μου δωσαν τιποτα?

Θα έβαζα καιγώ στο αμάξι αλλά δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο. Μόνο κ μόνο που υπάρχουν άνθρωποι που κολλούν μηλαράκια εδώ κ εκεί (κ γω μαζί)... πόσα asus, dell, ibm, m$, HP, sony κλπ έχετε δεί? μη ξεκινήσει κανα flame, προς θεού :rolleyes:

Πριν από λίγες μέρες αγόρασα μια βαλίτσα και ως καινούρια δεν θα μπορούσα να την ξεχωρίσω εύκολα, οπότε πλέον την στολίζει 1 από τα 2 μηλαράκια του iPhone :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...