30fill Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Καλημέρα σε όλους! Έχετε παρατηρήσει στα Ι.Χ. στον δρόμο κολλημένο συνήθως στο πίσω μέρος το μηλαράκι???? Χαμός Παιδιά! Αρχίζει όλος ο κόσμος στην Έλλάδα και γνωρίζει την Αpple!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Εχθές είδα ένα Fiat Stilo γκρι και είχε ένα μηλαράκι από πίσω... Ήταν ωραία όσο ήμασταν συντριπτική μειονότητα. Αρχίζει να χάνεται η αίγλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ε καλό είναι που σπάει το μονοπώλειο της MS και φτάνει και η φιλοσοφία της Apple και στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω δεν χρειάζεται να το κάνουμε και θέμα πόσα μηλαράκια βλέπουμε στο δρόμο. This topic is Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ena μηλο δεν θα φερει την επανασταση.απλα καποιοι θελουν να κολησουν ενα μηλαρακι καπου μην παει και χαμενο το αυτοκολητο.μου θυμιζει με τους αλους μισους που κολλανε αυτοκολλητο apnea επειδη απλα το βρηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 εγω πάντως εχω ενα μηλαρακι στο πισω μερος του αμαξιου μου εδω κ 9 μηνες, επειδη κολλαει απιστευτα κ το γουσταρω γενικα, στην ηλεκτρικη μου κιθαρα που τη μετατρεπει σε "iGuitar-Γάβρος edition",(κοκκινη με ασπρο, κ το ασπρο μηλαρακι) κ στο Laptop πανω ακριβως απ το λογοτυπο της HP, για να διευκρινιζεται οτι ειναι Hackintosh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Που τα βρήκες τόσα stickers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Που τα βρήκες τόσα stickers? 2 (απ τα μεγαλα, οχι τα σημερινα κ μικροτερα) ειχε ο iMac μεσα..(car+guitar) αλλα 2 (μικρα) το iPod Nano 1st Gen,που τα δωσα, αλλα 2 το iPod Touch 1st gen, κ φυσικα το Os X box που χε κ αυτο αλλα 2.. βρε μηπως να ξεκινησω συλλογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ΤΟ Ipod ειχε μεσα διο απο την μανα του νομιζω.οποτε τα βρισκεις.ποτε δεν κολουσα sticker για τιποτα.too kits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 too kits Eτσι ακριβώς , too kits και το κάνεις τουτού κιτς!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Πάλι καλά που έχουν οι συσκευασίες τα αυτοκολητάκια. Για να δικαιολογούνται οι τιμές τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 το τοο kits den paei μονο για τα μηλαρακια αλλα για οτιδηποτε.αλλο θεμα ειναι οτι γιατι να κανω διαφημιση κατι .μου καναμε καμια εκπτωση η μου δωσαν τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ρε παιδια, στο κουτι του iphone μου δεν ειχε τπτ (οχι πως προκειται να το κολλουσα πουθενα αλλα ετσι για το γμτ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 εμενα to ipod ειχε αλλα ηταν αυτο με τα 160 giga σκληρο.σου περνουν 300 ευρω ας εχει ενα sticker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Θα έβαζα καιγώ στο αμάξι αλλά δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο. Μόνο κ μόνο που υπάρχουν άνθρωποι που κολλούν μηλαράκια εδώ κ εκεί (κ γω μαζί)... πόσα asus, dell, ibm, m$, HP, sony κλπ έχετε δεί? μη ξεκινήσει κανα flame, προς θεού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Πριν από λίγες μέρες αγόρασα μια βαλίτσα και ως καινούρια δεν θα μπορούσα να την ξεχωρίσω εύκολα, οπότε πλέον την στολίζει 1 από τα 2 μηλαράκια του iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.