Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop,αλλά τι?

locos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα laptop μέχρι 600 ευρω αλλά δεν γνωρίζω ποιό να πάρω,δεν θέλω να κάνω τρελά πράγματα, κανα word, internet, κανενα παιχνιδάκι pes, photoshop, premier. Aπλά θα ήθελα το μέγιστο δυνατό που μπορεί να υπάρχει σε αυτά τα λεφτά,θα ήθελα την βοήθεια σας σαν γνώστες των πραγμάτων για να επιλέξω. Θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι με 17" οθόνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω:

1)Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540-G03 C2D 2.4GHz/4096 MB/15.4''/320GB (Το μέγιστο που μπορώ να φτάσω σε χρήματα) 669.00 €

Η'

Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540-G04 606.90 €

2)LENOVO R61 8919WB5 DC 2.13GHz 583.10 €

3)HP Presario CQ70-240EV 612.01 €

4)DELL INSPIRON 15 4200, 3G, 320 549.00 €

Πιο είναι το καλύτερο απο αυτά??? Νομίζω οτι δεν πρέπει να μείνω μόνο στην 17" οθόνη και η 15,4" μου φαίνεται καλή.:confused:

Δημοσ.
Θέλω να αγοράσω ένα laptop μέχρι 600 ευρω αλλά δεν γνωρίζω ποιό να πάρω,δεν θέλω να κάνω τρελά πράγματα, κανα word, internet, κανενα παιχνιδάκι pes, photoshop, premier. Aπλά θα ήθελα το μέγιστο δυνατό που μπορεί να υπάρχει σε αυτά τα λεφτά,θα ήθελα την βοήθεια σας σαν γνώστες των πραγμάτων για να επιλέξω. Θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι με 17" οθόνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=210

Δημοσ.

Υπαρχει και αυτο το FUJITSU-SIEMENS AMILO PI3625-LS2 που ειναι στο οριο των χρηματων σου.

Οσο για τα acer που κατηγορητε καποιοι καλυτερα δειτε μερικα απο τα τελευταια και σιγουρα θα αλλαξετε γνωμη.

Εκει που ενθουσιαστηκα ειναι με αυτο το φθηνο που πραγματικα ηταν αθορυβο και αμεσο (σε συγκριση με ενα Hp και Fujitsu ιδιων χαρακτηριστηκων που δοκιμασα).

Δημοσ.

Φιλε στην ιδια θεση ημουν κ εγω κ τα ιδια πραγματα ζητουσα σου προτεινω λοιπον αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905307 το εχω 5 μερες,ο επεξεργαστης μη σε προβληματιζει καν,θα σε καλυψει σε καθε mainstream χρηση κ φυσικα θα παιξεις απροβληματιστα σε native αναλυσεις με μεσαια προς φουλ γραφικα τα περισσοτερα παιχνιδια...πχ το τελευταιο tomb raider παιζει με ολα φουλ πλην του aa...Δεν συζητω για εφαρμογες γραφειου...λειτουργουν κ σε pc 5 ετιας...η επιλογη δικη σου βεβαια...μπορεις να παρεις lenovo αλλα ο 8100 δε νομιζω να μπορεσει να σου προσφερει πολλα σε συνδιασμο με το υπολοιπο πακετο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...