Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα "βιβλιοθήκης" για ταινίες με εξώφυλα σαν θήκες DVD?

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Ένα πρόγραμμα που περνάει τις ταινίες σου με εξώφυλα και καλά σαν να είναι σε θήκες DVD σε βιβλιοθήκη πώς λέγεται?

Μήπως εννοείς το Delicious Library;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ σφέρα! χεχε! Μάλλον αλλά δεν ξέρω σίγουρα μιας και μόνο screenshots είχα δεί. Απ'οτι βλέπω μοιάζει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:17 ----------

Δεν πρέπει τελικά να είναι αυτό μιας και αυτό είναι για να σκανάρω τα barcodes. Εγώ ψάχνω αυτό που ταξινομελις τις ταινίες που έχεις στον υπολογιστή σου σε μορφή avi παράδειγμα και τις βάζεις επάνω σε βιβλιοθύκες σαν το παραπάνω πρόγραμμα και βάζεις και εξώφυλλα να μοιάζουν σαν DVD.

• 1 χρόνο αργότερα...

xmm.. έχω μια ερώτηση !..

όταν έβαζα τις τελευταίες ταινίες (γύρω στην 560η) άρχισε να κρασάρει και να κλείνει αναγκαστικά μονο του !, έκανα repair disk, έσβησα από τα preference το αρχείο .plist αλλα τίποτα,

έκανα export σε όλα τα αρχεία που έχεις δυνατότητα να κανεις export, έσβησα το πρόγραμμα με το app zapper το εγκατέστησα ξανα. παv να κάνω import και μου εισάγει 17.800 άδεια dvd !... ξέρει κανεις τίποτα ??? :(...

έχασα τρeις μέρες να τα κάνω και τα 560 τα είχα περασει και στο dvd hunter που είναι free εφαρμογή αλλα και εκεί στα τελευταία dvd πάλι "κρασαρε" !...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...