smilefreeware Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μια από τα ίδια , πειραματίζομαι με το http://sites.google.com στο οποίο έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω port το περιεχόμενο του GeoCities site.Καλό ή κακό θα φανεί ... ( ??? ) Καλό , δεν ήξερα ότι είχε κάνει το ίδιο η google. Θα το προσπαθήσω. Το πρόβλημα είναι ότι είχα δώσει ένα πρόγραμμα από τη σελίδα μου (pps2jpg) στο download.com εδώ και καιρό και είμαι "γνωστός" με τη σελίδα yahoo. Αν αλλάξω σελίδα χάνω αυτό που αρχικά πήγα να κυνηγήσω. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος που θα αρπάξει τους πελάτες του yahoo ώστε να μη χαθούν οι διευθύνσεις.
gfilippas Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ελπίζω να βρεθεί κάποιος που θα αρπάξει τους πελάτες του yahoo ώστε να μη χαθούν οι διευθύνσεις. Χλωμό το βρίσκω να βρεθεί αγοραστής για το geocities.
manosmod Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 καμια προταση για κανενα δωρεαν σερβερ και αξιοπιστο?
jason_rethymno Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αν ποτέ κλείσουν το Yahoo Mail, πάντως, θα κάνω πάρα πολύ καιρό για να επανέλθω στην πραγματικότητα. να το κλείσουν ? Τι λέει ρε και έχω λογαργιασμό εκεί πέρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα