Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 τσου, σιγά μην ασχολιόμουν τσάμπα αφού ήταν προεγκατεστημένα από την Samsung...
kleidokratwr Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Στα αυθεντικά το κατεβάζεις το WGA στο update, απλά δε σου σκάει μηνυματάκια. Κάνει τη δουλειά του αθόρυβα.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παιδιά, αν είναι στα αγγλικά το μήνυμα είναι απάτη. Το είχα δει σε ένα pc και ήταν malware που σου έλεγε ότι δεν έχεις αυθεντικά windows και ότι πρέπει να τα ελέγξεις. Παρακάτω έλεγε σε μικρά γράμματα ότι θα ζητηθεί πιστωτική κάρτα αλλά μόνο για επιβεβαίωση στοιχείων και δεν θα γίνει καμιά χρέωση (ναι καλά, μην φας...)!!! Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot να δούμε πως είναι το μήνυμα. Το WGA έρχεται πάντα μέσα από τα windows update και πρόσφατα η ms το ξαναέστειλε για 2η φορά (ή μήπως για 3η φορά; ). Αν είναι αυτό το θέμα σου ergidis, πρέπει να σκεφτείς ότι ίσως κάποιος έχει κλέψει το cdkeys σου και αν έχεις κάποια retail έκδοση μπορεί να τα ενεργοποίησε πολλές φορές. Με παραξενεύει όμως που αναφέρεις καινούργιο Laptop με XP. Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Νομίζω όλα τα laptop έρχονται με vista πλέον.
kleidokratwr Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παιδιά, αν είναι στα αγγλικά το μήνυμα είναι απάτη. Στα αγγλικά XP σε ποιά γλώσσα περιμένεις να είναι το μήνυμα; Καλύτερα φίλτραρε σύμφωνα με το περιεχόμενο και όχι σύμφωνα μη την γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο το μήνυμα.
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 @ micos είχε γράψει πώς το έχει πάρει πριν 3 χρόνια πάντως...
mech5107 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μήπως τα win σου έχουν κάποιο generic license και είναι διαφορετικό από αυτό που λέει στο αυτοκόλητο? Δες με το everest το key σου και σύγκρινε με αυτό του αυτοκόλλητου... Επίσης, από την στιγμή που έχεις αυτοκόλητο, άρα και άδεια, είσαι καλυμμένος.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 @kleidokratwr Εννοείτε. Αυτό με τα Αγγλικά είναι συνυφασμένο με την συνέχεια το μηνύματος για πιστωτική κάρτα και όχι αυτούσιο. Έπρεπε να πω "συνήθως απάτη". Στην Ελλάδα τα laptop με xp από την μάνα τους είναι Ελληνικά (εκτός περιπτώσεων). @washcloud Δεν το πρόσεξα αυτό.
ergidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Α Μήπως τα win σου έχουν κάποιο generic license και είναι διαφορετικό από αυτό που λέει στο αυτοκόλητο? Δες με το everest το key σου και σύγκρινε με αυτό του αυτοκόλλητου... Επίσης, από την στιγμή που έχεις αυτοκόλητο, άρα και άδεια, είσαι καλυμμένος. Αυτο λεω και εγω οτι δηλαδη πρεπει ναμαι καλλιμενος.. Αλλα αυτοι οι κυριοι θα σου πουν οτι "ναι μεν αλλα" (αγοραστε κενουργια) για να βοηθησομε τον φιλανθρωπο με τα γιαλια. Αλλωστε 4 χρονια γιατι δεν υπηρξε ποτε πριν αλλο τετοιο βλακωδες μυνημα?? Πρεπει οποσδηποτε να ενημερωθει η προστασια καταναλωτη στην εθρωπαικη ενωση γιατι εδω κατι βρωμαει και μαλιστα σε περιοδο αμερικανικης τετοιας οικονομικης κρισης...
screenshot Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Τι σκεφτηκαν οι φωστηρες της μικροσοφτ,,για να ανταπεξελθουν στην οικονομικη κριση και να μην πανε under σαν τοσες ετεριες,, Εχω τα windows xp αγορασμενα με καινουργιο λαπτοπ καθολα νομιμα και καμμια παρανομια.. Τωρα ,,μια δυο μερες εμφανιζεται στην οθονη (και σε πολλους αλλους υποθετω) εκεινο το βλακωδες μυνημα της Microsoft,, για το δηθεν genuine advantage, .. (πολυ αdvantage)δηλ να ελεξω τα windows. Εαν καποιος συνεχισει σε αυτο το μυνημα στο τελος θα του πουν οτι "ξερετε εχετε πεσει θυμα(!!!) απατης", με οτι αυτο συνεπαγεται..και ας ειναι τα windows tου κιριου gates νομιμως αγορασμενα,, και οτι θα πρεπει να πα ναγορασετε (παλι) τα αυθεντικα..λες και αυτα που εχομε ειναι κλεμεναΑυτα ας τα βλεπει η ευρωπαικη ενωση,, και ας βαλει σε αυτους τους τυπους παλι κανενα- δυο δισεκατομυρια προστιμο για απατη ,σαν την αλλη φορα,, που δυστυχως δεν βαλανε μυαλο Επισης περιεργο ιναι πως 3 χρονια που εχω αγορασμενο το laptop και τα windows δεν ακουστηκε αχνα αλλα τωρα με την οικονομικη κριση θυμηθηκαν το παταμιθι με τα genuine advantage Εμ χωρις κουτοπονηριες και παγαποντιες γινονται φιλανθρωπιες?? Κι εσυ παλι... τι τα θελες τα οriginal ???
dkoum Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 δεν μου εχει παρουσιασει ποτε καποιο τετοιο προβλημα με αυθεντικα windows αλλα και να συμβει εχω το certificate of authenticy (το αυτοκολιτο με το serial ) οποτε νομιμος ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.