ergidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τι σκεφτηκαν οι φωστηρες της μικροσοφτ,,για να ανταπεξελθουν στην οικονομικη κριση και να μην πανε under σαν τοσες ετεριες,, Εχω τα windows xp αγορασμενα με καινουργιο λαπτοπ καθολα νομιμα και καμμια παρανομια.. Τωρα ,,μια δυο μερες εμφανιζεται στην οθονη (και σε πολλους αλλους υποθετω) εκεινο το βλακωδες μυνημα της Microsoft,, για το δηθεν genuine advantage, .. (πολυ αdvantage)δηλ να ελεξω τα windows. Εαν καποιος συνεχισει σε αυτο το μυνημα στο τελος θα του πουν οτι "ξερετε εχετε πεσει θυμα(!!!) απατης", με οτι αυτο συνεπαγεται..και ας ειναι τα windows tου κιριου gates νομιμως αγορασμενα,, και οτι θα πρεπει να πα ναγορασετε (παλι) τα αυθεντικα..λες και αυτα που εχομε ειναι κλεμενα Αυτα ας τα βλεπει η ευρωπαικη ενωση,, και ας βαλει σε αυτους τους τυπους παλι κανενα- δυο δισεκατομυρια προστιμο για απατη ,σαν την αλλη φορα,, που δυστυχως δεν βαλανε μυαλο Επισης περιεργο ιναι πως 3 χρονια που εχω αγορασμενο το laptop και τα windows δεν ακουστηκε αχνα αλλα τωρα με την οικονομικη κριση θυμηθηκαν το παταμιθι με τα genuine advantage Εμ χωρις κουτοπονηριες και παγαποντιες γινονται φιλανθρωπιες??
jason_rethymno Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Και μένα το βγαλε αυτό στο παλιό μου κομπιούτερ όμως.
eSATA Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 και εμενα το εβγαλε...δε τα εχω ομως αγορασμενα και τα αναγνωρισε αυθεντικα χουχου:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 εμένα πάντως αυτό δεν το έχει βγάλει ποτέ στα original XP του netbook μου... μάλλον κάτι άλλο παίζει...
disqualified Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 μα το WGA δεν μπαινει μεσω του microsoft updates? Ειστε σιγουροι οτι ειναι μηνυμα απο τη microsoft? Εκανες ελεγχο συμφωνα με αυτο και σου ειπε οτι εχεις πεσει θυμα απατης λογισμικου? Γιατι αν συμβαινει αυτο θα επρεπε να σου ειχε μαυρισει το desktop με ενα μνμ κατω δεξια Επισης το να λεμε ειρωνικα φωστηρες τους ανθρωπους της Microsoft που εχουν χτισει τοσα χρονια μια αυτοκρατορια ειναι το λιγοτερο... οποιος καταλαβε καταλαβε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ναι μπαίνει μέσω windows update αλλά μόνο όταν έχεις πειρατικά windows, είμαι σίγουρος ότι στα original δεν μου είχε βγει ποτέ option για τέτοιο update
mvaggel Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Συμπέρασμα: Με κλεψιμαίικα Windows δεν κινδυνεύετε να σας εμφανιστεί "λανθασμένα" το μύνημα
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Συμπέρασμα: Με κλεψιμαίικα Windows δεν κινδυνεύετε να σας εμφανιστεί "λανθασμένα" το μύνημα :lol:
kirimis Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τι σκεφτηκαν οι φωστηρες της μικροσοφτ,,για να ανταπεξελθουν στην οικονομικη κριση και να μην πανε under σαν τοσες ετεριες,, Εχω τα windows xp αγορασμενα με καινουργιο λαπτοπ καθολα νομιμα και καμμια παρανομια.. Τωρα ,,μια δυο μερες εμφανιζεται στην οθονη (και σε πολλους αλλους υποθετω) εκεινο το βλακωδες μυνημα της Microsoft,, για το δηθεν genuine advantage, .. (πολυ αdvantage)δηλ να ελεξω τα windows. Εαν καποιος συνεχισει σε αυτο το μυνημα στο τελος θα του πουν οτι "ξερετε εχετε πεσει θυμα(!!!) απατης", με οτι αυτο συνεπαγεται..και ας ειναι τα windows tου κιριου gates νομιμως αγορασμενα,, και οτι θα πρεπει να πα ναγορασετε (παλι) τα αυθεντικα..λες και αυτα που εχομε ειναι κλεμεναΑυτα ας τα βλεπει η ευρωπαικη ενωση,, και ας βαλει σε αυτους τους τυπους παλι κανενα- δυο δισεκατομυρια προστιμο για απατη ,σαν την αλλη φορα,, που δυστυχως δεν βαλανε μυαλο Επισης περιεργο ιναι πως 3 χρονια που εχω αγορασμενο το laptop και τα windows δεν ακουστηκε αχνα αλλα τωρα με την οικονομικη κριση θυμηθηκαν το παταμιθι με τα genuine advantage Εμ χωρις κουτοπονηριες και παγαποντιες γινονται φιλανθρωπιες?? αρχισαμε παλι θεωριες συνομωσιας... Αυτα που λες, φυσικα ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας σου και μαλιστα απορω πως εφτασες στο σημειο να τα συνδεσεις τοσο πολυ με την οικονομικη κριση! lolololololol Το WGA υπάρχει πολλα χρόνια και ναι μερικες φορές απο λαθος μπορει να χτυπησει ακόμα και σε νομιμες κοπιες! Απο εκει και περα δεν θα μπορουσε πλεον η MS να βγαλει απο τα XP λεφτα μιας και πλεον ΔΕΝ πωλουνται! Επίσης η MS δεν εφαγε ποτε κανενα προστιμο απο την ΕΕ για απατη! Βασικα για την ιστορια η ΕΕ βγήκε η ηλιθια της υποθεσης μιας και στην ουσια εριχνε τους ευρωπαιους καταναλωτες με τις βλακειες της. Σε γενικες γραμμες, αμα δεν ξερεις.... μην προβαινεις σε οχι απλα αστοχα... αλλα και φανταστικα συμπερασματα.... Τελος... το μηνυμα μπορει να στο πεταξε επειδη το windows key σου μπορει να εγινε Pirated.... οποτε....
tritonas00 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 @ergidis γιατι νομιζω οτι εχεις κολησει ιο..?
disqualified Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 lol...αν ηταν πραγματικοτητα η συγκεκριμενη θεωρια τοτε η Microsoft θα ειχε χρεωκοπησει εδω και πολλα χρονια καθως δε θα ηταν εταιρεια αλλα παιδικη χαρα.
nickarmy Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 αυτοι που τα έχουν κανονικα να κανουν την ενημερωση να ενημερωσω αυτον που ανοιξε το αθρο οτι δεν υσχίει κάτι τετοιο κανεις της επικηρωση κανονικοτατα και εισαι εντάξη ετσι κιαλιος έχεις το αυτοκολητακι κατω απο το λαπτοπ αλλιως τότε κατι άλλο τρέχει ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 και τα δικά μου ΟΕΜ είναι και όπως είπα δεν έχει συμβεί ποτέ...
mvaggel Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 και τα δικά μου ΟΕΜ είναι και όπως είπα δεν έχει συμβεί ποτέ... Μήπως τα είχες "patchάρει" για σιγουριά και δεν το θυμάσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.