geioannou Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 κατα την εγκατασταση του SP3 εσκασε ο δισκος !!! σε αυθεντικη κοπια XP HOME EDITION εκανε κανονικα ολα τα update μεχρι και το SP2 και μολις πηγα να κανω και το SP3, κατα την διαρκεια εσκασε ο δισκος του φορητου. ελαξα δισκο οπως καταλαβαινετε αλλα τωρα το χερι δεν παει για να ξανακανω update !!!! μηπως κατα την εγκατασταση πιεζει τον δισκο ?
mvaggel Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 μηπως κατα την εγκατασταση πιεζει τον δισκο ? Όχι !
crc2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δεν τον νομίζω αυτό που λες να συμβαίνει , το μονο που περνάει απο το μυαλό μου είναι το μηχάνημα να ήταν σε τραπέζι/θέση που να μην αεριζόταν σωστά ο δίσκος ή να είχε φτάσει στα όρια του !!!
geioannou Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 το θεμα θερμοκρασιας το σκεφτικα και εγω αλλα ειναι φορητο και τοποθετητε στο τραπεζι μονο με συγκεκριμενο τροπο. τι να πω μαλλον ειχε ερθει η ωρα του μιας και το φορητο ειναι Ρ4 στα 3.2. απλος τωρα το φοβαμε μιας και το ψυχολογικο εχει παιξει το ρολο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.