Προς το περιεχόμενο

new pc!

ThundeR_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς σας φαίνεται αυτό ρε παιδιά?

31973342.jpg

Θέλω την γνώμη σας μόνο για MOBO, CPU, RAM, VGA

Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά όχι σε τρελές αναλύσεις και αξιοπρεπώς. μέχρι 1440χ900 που υποστηρίζει η οθόνη μου.

Θέλω να κάνω όσο πιο γρήγορα την δουλεία μου. Ασχολούμαι πολύ με δοκιμές σε virtual machines.

Photoshop, encoding κλπ κλπ

Να μην περάσουμε τα 520 ευρώ μαζί με τα υπόλοιπα που έχω επιλέξει

Για ρίξτε τα φώτα σας

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είναι best value for money. Άψογη για τα λεφτά της Ακύρο, δεν πρόσεξα καλά το νούμερ. Φοβάμαι ότι για την ανάλυση που λες ίσως χρειαστείς κάτι ακριβότερο όπως αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675

Γιατί όμως τόσο ακριβό mobo που ουτε καν πέρνει ddr3 ; Εγώ θα σου πρότεινα αυτή με τα μισά λεφτά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522653 ώστε να τα αξιοποιήσουμε στη ram που για αυτό που θέλεις είναι πιο αναγκαία.

Η Ram σηκώνει λίγο συζήτηση. Αν είναι να βάλεις ddr2 , ότι ram είναι να βάλεις στο μηχάνημα να την βάλεις τώρα που είναι στη κατώτερη τους τιμή. Αν για παράδειγμα σκοπεύεις κάποια στιγμή να βάλεις άλλα 2 gb θα σου κοστίσει πολύ ακριβότερα στο μέλλον από ότι σήμερα. Οπότε με τα λεφτά που σου κοψα από τη μητρική, αν όντως το εχεις σκοπό στο μέλλον να την αυξήσεις, βάλε 8 gb σήμερα (ίσως και σε μεγαλύτερη ανανέωση) να σε άρχοντας.

Όσον αφορά τη cpu... είναι πολύ καλή, θα αντιπροτεινα κάτι μόνο αν ήθελες πιο αδύναμο (αλλά πιο οικονομικό) σύστημα

Δημοσ.

lol αυτήν, την 4870 νόμιζα ότι έγραφε, για αυτό στην αρχή την παίνευα. Δεν πρόσεξα το 3...

Που πραγματικά για τα λεφτά της είναι άψογη (αν και λίγο θορυβώδης)

Δημοσ.

Αμαν , τι τιμή είναι αυτή:confused: . Μόνο 139 ;! Περίεργα πράγματα ...αν έχει κάποιος πάρει από αυτό το κατάστημα ας μου πει αν είναι ευχαριστημένο

Δημοσ.
lol αυτήν, την 4870 νόμιζα ότι έγραφε, για αυτό στην αρχή την παίνευα. Δεν πρόσεξα το 3...

Που πραγματικά για τα λεφτά της είναι άψογη (αν και λίγο θορυβώδης)

και το πιστεψες οτι εχει τοσο η 4870 ε;.....:mrgreen:

Δημοσ.

έβαλα αυτή την μητρική γιατί πιστεύω οτι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν τον επεξεργαστή γιατί έχει καλύτερη υποστήριξη (λόγω chipset).

η 4870 φαίνεται να είναι καλή επιλογή και θα το σκεφτώ... μμμμ

καμμιά αλλη άποψη;

Δημοσ.

ε παρε καλη μητρικη και 4830 και ανεβασετη οσο παει:-) αν δε λυπασαι το 2αρικο 4850...αλλα δε ξερω ποσο διαθετεις ακομα

Δημοσ.

Και τόσα λεφτά διαφορά για να κάνεις κάποια στιγμή στο μέλλον oc ; Δεν είναι καλύτερα στο μέλλον αντί για oc να κάνεις καμιά αναβαθμισούλα; Άσε που για σοβαρό oc χρειάζεσαι και πιο ακριβή ψύξη από ότι αν δεν έκανες

Γενικότερα είμαι εναντίον του oc.

Δημοσ.

Είμαι εναντίον γιατί παιδεύεσαι να βρεις σε ποια επίπεδα τρέχει χωρίς προβλήματα, γιατί ανεβάζεις θερμοκράσιες - μείωνεις το χρόνο ζωής του συστήματός σου και ποιος ο λόγος; Για να κερδίσει το πολύ ένα 5 με 10% ενώ με τα παραπάνω χρήματα που χεις ξοδέψει για την αναγκαία καλύτερη ψύξη θα μπορούσες άνετα να χες κάνει μια αναβάθμιση στο μέλλον.

Είναι σαν να λες "το opel astra έχει άψογα κρατήματα και μου αρέσει και εμφανισιακά αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά... οπότε θα πάρω ένα opel corsa αλλά θα το χαμηλώσω, θα του βάλω τις κιτρινιάρες τις bilstein αναρτήσεις, πλατύτερη ζάντα για να πατά καλύτερα... θα του βάλω και αεροτομή, spoiler και μαρσιπιέ για να γίνει και αυτό όμορφο".... guess what... σχεδόν τα φτάσαμε τα λεφτά του opel astra

Το άνωθεν παράδειγμα είναι τυχαίο και ενώ είχα στο μυαλό τα προηγούμενα μοντέλα και των δύο. Φυσικά τα γοπύστα είναι και υποκειμενικά. Απλά έχετε στο μυαλό σας ανθρώπους που παίρνουν αμάξι των 2.000 ευρώ γιατί δεν έχουν λεφτά να πάρουν καλύτερο και μετά ξοδεύουν περισσότερα από 2.000 για να το φτιάξουν (κάγκουρες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...