Basilisc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 rebellion είπε: -λιγοι πραγματικοι παιχτες.(που ειναι ο Κυρπιος ο δικος μας?? πως τον ειπαμε δε μου ρχεται τωρα!) Όλοι πραγματικοί είναι. Μάλλον είσαι νέος για να μην τους ξέρεις.
berny Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ρε παιδια μου έφερε ο θειος σημερα το virtua tennis 2009 απο την ευρωπη αλλα το wii μου αρνητε να το παίξει.. κανατε καμια πατεντα??
panosvlass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μηπως σου εφερε την αμερικανικη εκδοση? Αν ναι πρεπει να bootαρεις με region free.
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Νο52 στον κόσμο ο Polakis και συνεχίζει για την κορυφή! Αντε κάντε κάτι για την Ελλάδα! Την ξαναέφερα στην 23η θέση χθες από 53η που ήμασταν!
sheik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μπραβο ρε polakis μας βγαζεις ασπροπροσωπους! Εμενα γαμωτο εχει προβλημα η συνδεση μου και δε μπορω να παιξω, με αποσυνδεει. Τωρα που θα τελειωσει η εξεταστικη και θα παω στο χωριο, θα το λιωσω
berny Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 panosvlass είπε: Μηπως σου εφερε την αμερικανικη εκδοση?Αν ναι πρεπει να bootαρεις με region free. οχι την ευρωπαϊκή έκδοση εχω που κυκλοφόρησε χθες..δεν μπορώ να καταλάβω γιατι.. μετα την εισαγωγή μου βγαζει σφάλμα και θελει reset to wii.. εσεις το παίζεται κανονικά δηλαδή?
fearwhatnow Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 berny είπε: οχι την ευρωπαϊκή έκδοση εχω που κυκλοφόρησε χθες..δεν μπορώ να καταλάβω γιατι.. μετα την εισαγωγή μου βγαζει σφάλμα και θελει reset to wii.. εσεις το παίζεται κανονικά δηλαδή? Καψτο σε 2.4χ ταχυτητα σε tdk dvd-r με imgburn και οχι σε 4χ και θα σου παιξει.Αν και δεν χανεις τιποτα.Ειναι αθλιο σε σχεση με το GST.
nos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 polakis21 είπε: Νο52 στον κόσμο ο Polakis και συνεχίζει για την κορυφή! Αντε κάντε κάτι για την Ελλάδα! Την ξαναέφερα στην 23η θέση χθες από 53η που ήμασταν! Ε,βάλαμε κι εμείς ενα χεράκι νομίζω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:47 ---------- Πάντως παιδιά,απο χθές που μου ήρθαν τα m+ και εχω αρχίσει να παίζω,οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμικτες θα έλεγα. Αλληλεπίδραση 1:1 που υποσχόταν δεν το λες με τίποτα και στη διάρκεια του παιχνιδιού θέλει συχνά καλιμπράρισμα γιατί αλλιώς αρχίζει να βαράει στο γάμο του καραγκιόζη. Τώρα απο την άλλη σίγουρα έχει βελτιωθεί στην κατεύθυνση της μπάλας αν και πρέπει να το συνηθίσω ακόμα.Αυτό που δεν συνηθίζω με τίποτα είναι το λουράκι που λόγω του m+ έχει ανέβει πιο πάνω και όπου να ναι θα το κόψω. Πάντως σε κάποια άλλα παιχνιδια που πρόλαβα να το δοκιμάσω λίγο όπως τα boom blox,δείχνει γενικά να είναι πιο σταθερό τώρα με το m+
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τί λέτε αλλά εγώ πλέον την στέλνω όπου θέλω για πλάκα την μπάλα με το motion plus. Και στοπ βολέ και τα πάντα. Προπόνηση θέλει...
fearwhatnow Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μολις ηρθε το motionaki!Θα το τεσταρω λιγο στο GST και αρκετα πιο πολυ στο TW2010!
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν υπάρχει tiger woods παιδιά. Το βαρέθηκα ήδη! Τέννις μόνο! Έχω λιώσει! No39 στον κόσμο και ανεβαίνω! Δώστε μου κανένα ματς να ανέβω ευκολότερα! Έχω λιώσει! Ρεκόρ 71-25 μέχρι τώρα...
Laptooop Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Παιδιά, το VT σίγουρα δεν αξίζει; Στο GST μπορείς να παίξεις με Mii; Και συγνώμη, αλλά όσα αναφέρετε για κάψιμο σε δισκάκι προϋποθετούν τσιπαρισμένο Wii; Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο στη Ελλάδα και αν ναι, πόσο κοστίζει;
fearwhatnow Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Laptooop είπε: Παιδιά, το VT σίγουρα δεν αξίζει;Στο GST μπορείς να παίξεις με Mii; Και συγνώμη, αλλά όσα αναφέρετε για κάψιμο σε δισκάκι προϋποθετούν τσιπαρισμένο Wii; Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο στη Ελλάδα και αν ναι, πόσο κοστίζει; 1.Δεν αξιζει.Μην βλεπεις που παιρνει καλυτερα reviews.Το ΑΙ του ειναι τραγικο και τα controls απαραδεκτα.Αν σου αρεσει και στην πραγματικοτητα το τεννις θα λατρεψεις το GST. 2.Δεν παιζει επιλογη Mii. 3.Με soft mod κανεις τη δουλεια σου αν αφιερωσεις 1 ωρα διαβασμα το πολυ.Με chip εχεις το κεφαλι σου ησυχο.0Ε το πρωτο, απο 20-50Ε το δευτερο.
Laptooop Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 fearwhatnow είπε: Με soft mod κανεις τη δουλεια σου αν αφιερωσεις 1 ωρα διαβασμα το πολυ. Είναι ασφαλές να το κάνω; Θα παίζω την πλειοψηφία των παιχνιδιών τα οποία θα κατεβάζω από torrents; Και θα παίζουν σαν αυθεντικά (και το online); Αν το μετανιώσω, μπορώ να επαναφέρω την κονσόλα στην αρχική της κατάσταση, δίχως format του system memory του Wii;
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλά εκεί στο Gamespot πόσο βλάκες μπορεί να είναι για να του βάλουν 6.0? http://www.gamespot.com/wii/sports/grandslamtennis/review.html Καλή προσπάθεια λέει αλλά του λείπουν πολλά στοιχεία λέει για να κρατήσει τους τέννις φαν! Εγώ δηλαδή που είμαι τέννις φαν και έχω πορωθεί τί γίνεται? Δεν έχει λέει καλό career και βαθύ. Χεστήκαμε ρε φίλε, ποιος ασχολείται με βαθύ career? Η πόρωση είναι στο διπλό και στο online! Ακόμα με το career ασχολούνται αυτοί? Ή το ότι είναι δύσκολο να το μάθεις επειδή αυτοί είναι ασχετάκια! Είπαμε, είναι η 1η τους προσπάθεια. Μην τους θάβουμε αμέσως. Έλεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα